Biktimm...

Kelebegim43

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
36
12
3
26
Sürekli eltimle burun buruna olmaktan evlerimizin yanyana olmasindan surekli oraya gitmekten onlarin bize gelmesinden gercekten biktim usandim cok fena biri bide butun sinsilikler onda seytanlik desen daha neler neler anlatilmaz yasanmasi gerek esime gitmeyelim desem bana bagirip cagiracak kavga cikacak zaten bi sorunumuz olmustu eltimle buna ragmen birbirimizin evine gidiyoruz mecbur kiliyorlar ama ben en basindan beri hic istemedim evlerimizin yanyana olmasindan hic bir zaman hosnut degildim sizlerde eltilerinizde burun burunamisiniz benim gibi malesef biz yapisik ikiz gibiyiz yemegimkz beraber cayimiz beraber vs vs oda bu durumdan hosnut degil ama eslerimizin korkusundan bisey diyemiyoruz ki yardim edin bana lutfenn

Sürekli eltimle burun buruna olmaktan evlerimizin yanyana olmasindan surekli oraya gitmekten onlarin bize gelmesinden gercekten biktim usandim cok fena biri bide butun sinsilikler onda seytanlik desen daha neler neler anlatilmaz yasanmasi gerek esime gitmeyelim desem bana bagirip cagiracak kavga cikacak zaten bi sorunumuz olmustu eltimle buna ragmen birbirimizin evine gidiyoruz mecbur kiliyorlar ama ben en basindan beri hic istemedim evlerimizin yanyana olmasindan hic bir zaman hosnut degildim sizlerde eltilerinizde burun burunamisiniz benim gibi malesef biz yapisik ikiz gibiyiz yemegimkz beraber cayimiz beraber vs vs oda bu durumdan hosnut degil ama eslerimizin korkusundan bisey diyemiyoruz ki yardim edin bana lutfenn
Gerekmedikçe konuşmayin sizde.Esleriniz ne zorba onlar kardeş ama siz degilsiniz bunu anlayamıyorlar mi?Ne diyeyim bilemedim 😒

Ay benim kv da eltilerle komşu, hiç iyi değil, ondan gözüm korkmuş hiç istemem. Eşiniz yalnız gidemiyor mu kardeşinin evine hem de Corona ortamında her gün her gün misafir mi olur? Arayın kendinizi ihbar edin.

Sende eltinde hoşnut değil kocalar yüzünden birbirinize tahammül ediyorsunuz en güzeli eltinle konuş bu kadar sıkı fıkı olmayın kocalarınızla yanyanayken biz çok mutluyuz rolünü oynayiniz

Cok stresliyim 30 haftalik hamileyim ilk bebegim 20 yasindayim
Eski konunda gördüm.
19 unda evlilik, 20 de çocuk doğurmak, belli neden bu kadar ürkek ve korkak olduğun.
Kendini tanidigin, insanlari tanidigin, hayati yasayabildigin kadar yasadigin, olgunlastigin, kariyer yaptigin, maddi manevi hazirlandigin bir yasta evlenseydin simdi bilincli ve ozguvenli sekilde yönlendirebilirdin hayatini.
Ailende mi demedi hic bu yasta ne evliligi, yasitlarin universite seciyor sen koca karnini doyurmak icin yemek tarifi mi sececeksin diye. Yazık ya ne diyeyim üzücü gercekten.

Eltim olmadıgı icin,eltili dertleri hic anlayamayacagım sanırım.
Eltinin komsudan farkı yok benim gözümde.
Esleriniz kardes.
Siz değil

Ne guzel iste o da seni istemiyormus. Anlasamama konusunda anlasiyorsunuz demek ki. Gunduzleri gorusmeyin. Bu size verecegim tavsiye tabi ki. Ben olsam boyle Gestapo gibi adamla evli olmam ama sizin derdiniz koca degil elti.

konu eltiniz değil ikinizin eşleri
nasıl kafalar bunlar eşlerine zindan hayatı yaşatıyorlar?
kadınlar bunu nasıl kabul ediyorlar?
ve kadın yine asıl sorumlu olan eril cinsi kocası yerine sorunu yine kendi cinsi eltisinde bulabiliyor??
Nasıl bize bu beyin yıkamayı yapabiliyorlar bu kadar ustaca?
Ve yine asıl şeytan nasıl kadın oluyor bu kadar düşüncesiz, anlayışsız olan erkekler nasıl şeytan olarak görülmüyor bile?

Back
X