• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktımmm arkadaşlar bi bakın :(((

mutluluk_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
555
159
53
slm arkadaşlar benim oğlum 2 buçuk yaşında yaklaşık 2 aydır durmadan hasta oluyor 2 ayda 5 şişe antibiyotik bitirdik yazık ya öksürüğü geçmiyo dr gidiyorum hep aynı ilaçları veriyo kısa süreli geçiyor sonra tekrar başlıyo burnu akıyo ve hırıltılı öksürüyo..artık dr gitmekten çocukta sıkıldı bende..doğal yollar işe yarar mı bitkisel bişeler denesem diyorum çünkü aynı ilaçları içe içe işe de yaramıyo antibiyotik zaten zararlı :( napsam bilemedim bi alık verin ne kullanıyım öksürüğü ve burun akıntısı için bitkisel bişeler biliyormusunuz napmak lazım :((

zencefil bal limon uzun sureli kullaninca iyi geliyor burnunada deniz suyu kullanabilirsin ama anladigim kadariyla oyle dogal yol bitkiyle gecicek gibi gozukmuyo bence bi doktora gidip antibiyotigin cozum olmadigini( ki sanirim artik oglunuz bagisiklik kazanmis)Bi kan ve idrar testi yaptirin gecmeyen oksuruk bi cok seyden kaynaklaniyo olabilir alerjik yada astim kaynakli olabilir ve bunlarda antibiyotik fayda etmez:50:Su dr leride anlamiyorum sorunu bulmadan dayiyolar hemen antibiyotigi:20:cok gecmis olsun.

slm arkadaşlar benim oğlum 2 buçuk yaşında yaklaşık 2 aydır durmadan hasta oluyor 2 ayda 5 şişe antibiyotik bitirdik yazık ya öksürüğü geçmiyo dr gidiyorum hep aynı ilaçları veriyo kısa süreli geçiyor sonra tekrar başlıyo burnu akıyo ve hırıltılı öksürüyo..artık dr gitmekten çocukta sıkıldı bende..doğal yollar işe yarar mı bitkisel bişeler denesem diyorum çünkü aynı ilaçları içe içe işe de yaramıyo antibiyotik zaten zararlı :( napsam bilemedim bi alık verin ne kullanıyım öksürüğü ve burun akıntısı için bitkisel bişeler biliyormusunuz napmak lazım :((

Bir kac kasik dut pekmezi ile bir kac kasik gercek zeytinyagini karistirip, az bisey isitip ilik olarak gunde 3 sefer 1 kasik ver. Allahin izniyle oksurukten eser kalmiyor. Biz bununla 1 gunde atlattik cok sukur. Gecmis olsun

Telekkür ederim bayanlar denicem tavsiyelerinizi artık ilaç işe yaramıyor bitkisel denicem oda olmazsa artık test yaptırıcam başka tavsiyelere de açığım çok üzülüyorum ya

Telekkür ederim bayanlar denicem tavsiyelerinizi artık ilaç işe yaramıyor bitkisel denicem oda olmazsa artık test yaptırıcam başka tavsiyelere de açığım çok üzülüyorum ya

sen bilirsin ama seninki bitkiselligi asmis 2 aydir gecmiyosa hirilti varsa guzel bi doktora gotur antibiotik kullandiginizida soyle alerjik bronsit olabilir ates yok sadece oksuruk varsa genelde geceleri artiyosa kosup hareket edip yorulunca oksurugu artiyosa alerjik bronsit demisdi bana bi doktor

Benim oğlum da alerjik astıma yatkınlık olduğu için sürekli hasta oluyordu aynı şekilde öksürük hırıltı. Dr bağışıklık sistemini güçlendici iki ilaç verdi. Siz de dr dan öyle bir ilaç isteyebilirsiniz belki. Biz faydasını gördük çok şükür.

Ayaklarinin altina geceleri uyumadan once viks sur corap giydir o sekilde uyusun oksuruge iyi gelir

sen bilirsin ama seninki bitkiselligi asmis 2 aydir gecmiyosa hirilti varsa guzel bi doktora gotur antibiotik kullandiginizida soyle alerjik bronsit olabilir ates yok sadece oksuruk varsa genelde geceleri artiyosa kosup hareket edip yorulunca oksurugu artiyosa alerjik bronsit demisdi bana bi doktor

Evet haklısınız dikkat ediyorum iZliyorum geceleri artmıyo gün içinde de aşırı öksürmüyo ve öksürüğü nöbet halinde değiş öhö öhö diyo geçiyo bakalım pekmez ve zeytin yağını deniyorum inş alerjik bi durum yoktur 1 haftaya geçmezse gidicem dr :((

Bir kac kasik dut pekmezi ile bir kac kasik gercek zeytinyagini karistirip, az bisey isitip ilik olarak gunde 3 sefer 1 kasik ver. Allahin izniyle oksurukten eser kalmiyor. Biz bununla 1 gunde atlattik cok sukur. Gecmis olsun

canım 4 gündür dut pekmezi ve zeytin yağını veriyorum çok faydası oldu çok teşekkürler öksürüğü de burun akıntısı da kesildi çok şükür

öncellikle geçmiş olsun.benimde oğlum surekli öksürüyordu akşam yatmadan önce ayak altına ve göğüsüne viks sürdum ayrıca ıhlamur ve ayva kaynatın cok iyi geliyor.ben çözumu bunlarda buldum umarım sizede faydası olur.acil şifalar

Canim gordugum kadariyla cocugunun inmun sistemi yani bagisiklik sistemi yeterince gelismemis.yeterince anne sutu icmemesine.erken doguma bagli olabilir.birde evde cok titiz ve temizsen.cocuk dis ortamlara ciktiginda vucudun mikroplara bagisikligi olmadigindan hemen hasta olur.yani cocugun biraz mikrobada ihtiyaci var mesela gozunun onunde olmasi sartiyla sokakta kumda ve toprakta oynamasina izin vermelisin.sokaga cikardiginda cok kati giydirme.cocuklarin kalbi bizim.kalbimizden 2 kat daha hizli atiyo.yani daha hizli kan dolasimi oluyo.yani bizim gibi ha diyince usumexler.birde cocuklar hareketli olduklarindan cabuk terliyolar.beline bez koyup sik sik degistirirsen bir sikinti olmaz.birazda organik urunlere egilim gostersen ilac yuzu gormezsin
mesela koy tavuguyla corba yapsan.tere yagli.sabahlari tereyagli yumurta pisirsen.kaliteli bal.gercek taze sut ve sutden yapilmis yogurt yedirsen.cocugun daha haz hasta olur serpilir buyuur.tereyag diyince su super markette satilanlar degil pazarlarda satilan esas yaglar.tarhana corbasida birebirdir.yanlis anlama tabiki cocuguna cok iyi bakiyorsundur eminim.ama sehir hayatinda mecburen hazir gidalar market alisverisi tercih ediyoruz.3 bes kurus fazla verip dogal ve taze olsnini tercih etmeliyiz.esimin ailesi koy hayati tarzi yasiyolar her sey taze ve dogal.haliyle bizde otlsniyoruz.ben 3 yildir hic hasta olmadim.esimin babanesi 90 yasinda oldu.digerleri kaza vs sebeblerden oldu yani.hersey dogada var.toz zencefil ve baldan macun yapip yedirebilirsen az miktarda balgami soker atar.allah kolaylik versin.

Canim gordugum kadariyla cocugunun inmun sistemi yani bagisiklik sistemi yeterince gelismemis.yeterince anne sutu icmemesine.erken doguma bagli olabilir.birde evde cok titiz ve temizsen.cocuk dis ortamlara ciktiginda vucudun mikroplara bagisikligi olmadigindan hemen hasta olur.yani cocugun biraz mikrobada ihtiyaci var mesela gozunun onunde olmasi sartiyla sokakta kumda ve toprakta oynamasina izin vermelisin.sokaga cikardiginda cok kati giydirme.cocuklarin kalbi bizim.kalbimizden 2 kat daha hizli atiyo.yani daha hizli kan dolasimi oluyo.yani bizim gibi ha diyince usumexler.birde cocuklar hareketli olduklarindan cabuk terliyolar.beline bez koyup sik sik degistirirsen bir sikinti olmaz.birazda organik urunlere egilim gostersen ilac yuzu gormezsin
mesela koy tavuguyla corba yapsan.tere yagli.sabahlari tereyagli yumurta pisirsen.kaliteli bal.gercek taze sut ve sutden yapilmis yogurt yedirsen.cocugun daha haz hasta olur serpilir buyuur.tereyag diyince su super markette satilanlar degil pazarlarda satilan esas yaglar.tarhana corbasida birebirdir.yanlis anlama tabiki cocuguna cok iyi bakiyorsundur eminim.ama sehir hayatinda mecburen hazir gidalar market alisverisi tercih ediyoruz.3 bes kurus fazla verip dogal ve taze olsnini tercih etmeliyiz.esimin ailesi koy hayati tarzi yasiyolar her sey taze ve dogal.haliyle bizde otlsniyoruz.ben 3 yildir hic hasta olmadim.esimin babanesi 90 yasinda oldu.digerleri kaza vs sebeblerden oldu yani.hersey dogada var.toz zencefil ve baldan macun yapip yedirebilirsen az miktarda balgami soker atar.allah kolaylik versin.

Canım öncelikle tavsiyelerin için teşekkürle. Bunların hepsini yapıyorum canım gerektiği kadar titizleniyorum öyle aman aman pimpirikli değilim dediğin gibi mikroplarada bağışıklık kazanmaları lazım. Sütü özel getirtiyorum yoğurt yapıyorum benim eşimin ailesi köyde yılda en az 3 kere gideriz her gidişimizde sağolsun kayınvalidem birsürü sey verir hazır salca kullanmam vs vs.. Benim paniğim benim oğlum son 2 aya kadar böyle olmadı hiç biraz hasta olurdu geçerdi ilacla falan ama bu sefer geçmek bilmedi bu seneki kıştan olsa gerek kimine göre babasını özleyip psikolojikte olabilirmiş ama bilemiyorum.neyseki atlattık gibi doğal yollarla öksürüğü minumuma indirdim çok şükür

Cok sevindim iyilestigine.gelmis gecmis olsun.herseyin dogali onemli.uzuntude bagisiklik sistemini hasara ugratir.yinede hastalanirsa iyi bir hastahanede kapsamli bir tahlil tavsiye ederim.yasi kucuk demeyip herturlu hasta olabilecegini go onunde bulundurmali cunku bukadar kaliteli beslenmeye insan hasta olmaz.yinede allah korusun esirgesin canim.minigi benim icin op.

Evet pekmez öksürüğe iyi gelir seninkinede yaramış. Bende bıldırcın yumurtasını tavsiye ediyorum öksürüğe bronşite iyi geliyo. 2,5 yaşında seninki 3 yaşın altına önermiyo dr ama ben haftda 2 yada 3 gün veriyorm oğluma oda 2,5 yaşında verdiğimden beri hastalanmıyo ben ona bağlıyrum. Banada arkadaşm tavsiye etti onunda çocuğunda farketmiş eskisi kadar sık hastalnmıyo. Denersen eğer inş. Fayda görürsün. Buraya yazarsın.

Cok gecmis olsun benim bebegimde hiriltisi gecmiyor. İnternette cok arastirdim kara turba bal kuru var cok iyi geliyormus ama benim ki bir yasin altinda yapamiyorum :( bi arastir bu kürü internetten dene istersen ama cok faydaliymis oyle duydum

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun sana kesinlikle ilk tavsiyem iyi bi hastanede çocuğun bağışıklığına baktır.Arkadaşımın çocuğu aynı şekilde oldu inanki ne ilaçlar antibiyotikler neler neler bitürlü geçmek bilmeyen hırıltılı öksürük bi yer yok bronşit olmuş dedi biyer bilmemne derken çareyi ege üniversitesinde bulduk.Meğer bağışıklığı düşükmüş hemen kuvvetlendirici bi iğne yaptılar ve çocuk toparladı.kesinlikle diyorum bak sana buna baktır. zaten geçen tw dede izledim çocuklarınızda 1 yılda 4 ten fazla ateşli öksürüklü ve tekrarlayan hastalıklar oluyosa bağışıklığına baktırın diyodu.bence daha fazla beklemeden baktır. öksürük içinde turp u oyup içine bal koy ve beklet daha sonra şurup gibi aklına geldikçe içir.küçükken annem bana yapmıştı iyi gelmişti...

canım 4 gündür dut pekmezi ve zeytin yağını veriyorum çok faydası oldu çok teşekkürler öksürüğü de burun akıntısı da kesildi çok şükür

arkadaşım merhaba nasıl oldu oğlun?şimdi aynı sıkıntı bizde var ilaçları kesince nüksediyor öksürük ve burun tıkanıklığı var bizimde.üstelik göbek fıtığından ameliyat olcakken böyle bi grip çıktı şimdide geçmek bilmiyo...sen tam olarak nasıl kullandın bu pekmez ve zeytinyağını

Back
X