- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
slm arkadaşlar benim oğlum 2 buçuk yaşında yaklaşık 2 aydır durmadan hasta oluyor 2 ayda 5 şişe antibiyotik bitirdik yazık ya öksürüğü geçmiyo dr gidiyorum hep aynı ilaçları veriyo kısa süreli geçiyor sonra tekrar başlıyo burnu akıyo ve hırıltılı öksürüyo..artık dr gitmekten çocukta sıkıldı bende..doğal yollar işe yarar mı bitkisel bişeler denesem diyorum çünkü aynı ilaçları içe içe işe de yaramıyo antibiyotik zaten zararlınapsam bilemedim bi alık verin ne kullanıyım öksürüğü ve burun akıntısı için bitkisel bişeler biliyormusunuz napmak lazım (
Telekkür ederim bayanlar denicem tavsiyelerinizi artık ilaç işe yaramıyor bitkisel denicem oda olmazsa artık test yaptırıcam başka tavsiyelere de açığım çok üzülüyorum ya
Telekkür ederim bayanlar denicem tavsiyelerinizi artık ilaç işe yaramıyor bitkisel denicem oda olmazsa artık test yaptırıcam başka tavsiyelere de açığım çok üzülüyorum ya
slm arkadaşlar benim oğlum 2 buçuk yaşında yaklaşık 2 aydır durmadan hasta oluyor 2 ayda 5 şişe antibiyotik bitirdik yazık ya öksürüğü geçmiyo dr gidiyorum hep aynı ilaçları veriyo kısa süreli geçiyor sonra tekrar başlıyo burnu akıyo ve hırıltılı öksürüyo..artık dr gitmekten çocukta sıkıldı bende..doğal yollar işe yarar mı bitkisel bişeler denesem diyorum çünkü aynı ilaçları içe içe işe de yaramıyo antibiyotik zaten zararlınapsam bilemedim bi alık verin ne kullanıyım öksürüğü ve burun akıntısı için bitkisel bişeler biliyormusunuz napmak lazım (
sen bilirsin ama seninki bitkiselligi asmis 2 aydir gecmiyosa hirilti varsa guzel bi doktora gotur antibiotik kullandiginizida soyle alerjik bronsit olabilir ates yok sadece oksuruk varsa genelde geceleri artiyosa kosup hareket edip yorulunca oksurugu artiyosa alerjik bronsit demisdi bana bi doktor
Bir kac kasik dut pekmezi ile bir kac kasik gercek zeytinyagini karistirip, az bisey isitip ilik olarak gunde 3 sefer 1 kasik ver. Allahin izniyle oksurukten eser kalmiyor. Biz bununla 1 gunde atlattik cok sukur. Gecmis olsun
canım 4 gündür dut pekmezi ve zeytin yağını veriyorum çok faydası oldu çok teşekkürler öksürüğü de burun akıntısı da kesildi çok şükür
Canim gordugum kadariyla cocugunun inmun sistemi yani bagisiklik sistemi yeterince gelismemis.yeterince anne sutu icmemesine.erken doguma bagli olabilir.birde evde cok titiz ve temizsen.cocuk dis ortamlara ciktiginda vucudun mikroplara bagisikligi olmadigindan hemen hasta olur.yani cocugun biraz mikrobada ihtiyaci var mesela gozunun onunde olmasi sartiyla sokakta kumda ve toprakta oynamasina izin vermelisin.sokaga cikardiginda cok kati giydirme.cocuklarin kalbi bizim.kalbimizden 2 kat daha hizli atiyo.yani daha hizli kan dolasimi oluyo.yani bizim gibi ha diyince usumexler.birde cocuklar hareketli olduklarindan cabuk terliyolar.beline bez koyup sik sik degistirirsen bir sikinti olmaz.birazda organik urunlere egilim gostersen ilac yuzu gormezsin
mesela koy tavuguyla corba yapsan.tere yagli.sabahlari tereyagli yumurta pisirsen.kaliteli bal.gercek taze sut ve sutden yapilmis yogurt yedirsen.cocugun daha haz hasta olur serpilir buyuur.tereyag diyince su super markette satilanlar degil pazarlarda satilan esas yaglar.tarhana corbasida birebirdir.yanlis anlama tabiki cocuguna cok iyi bakiyorsundur eminim.ama sehir hayatinda mecburen hazir gidalar market alisverisi tercih ediyoruz.3 bes kurus fazla verip dogal ve taze olsnini tercih etmeliyiz.esimin ailesi koy hayati tarzi yasiyolar her sey taze ve dogal.haliyle bizde otlsniyoruz.ben 3 yildir hic hasta olmadim.esimin babanesi 90 yasinda oldu.digerleri kaza vs sebeblerden oldu yani.hersey dogada var.toz zencefil ve baldan macun yapip yedirebilirsen az miktarda balgami soker atar.allah kolaylik versin.
canım 4 gündür dut pekmezi ve zeytin yağını veriyorum çok faydası oldu çok teşekkürler öksürüğü de burun akıntısı da kesildi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?