Bıktımmm görümcemden!!!

Nişanlımı etkilemeye calışsalarda sen nasıl istersen diyor ve benim dediğim oluyor ama dediğim gibi sıkıldım ve onun ağlamalarından dolayı kötü gelin konumuna düşmek istemiyorum
Sen nasıl istersen diyorsa boşverin gerisini. Gereksiz stres yapmayın.

Madem kötü gelin diye biliyor o zaman ara söyle benim dügünüm istersen bırak ben halledeyim su süreçte zaten gergin oluyor insan diye. Şimdi önünü alamazsan evlenince de karışacak birşey bulurlar emin ol. Belli ki sana kaynana olmaya kararlı. Kırarım diye düşünme bırak kırılsın. Sonrasında kırılan sen oluyorsun malesef

Kınadaki dans pisti için
PİST BENİMMMMM
diyen görümce miydi bu? :KK53: Hatırlar gibiyim.

Kınada bindallı giyecek düğünde de beyaz bak göreceksin. Meczup sayıp görmezden geleceksin sen bunu. Bırak eğlensin.

Allah aşkına kötü gelin olmadan nasıl yaparım bunu akıl verir misin
Amacın kötü gelin olmamak değil herkesle saygı çerçevesinde, kendinden ödün vermeden bir ilişki kurabilmek olsun

Neticede gorumce dediğimiz insan hayatımızda oyle böyle olacak,düşman bellemek olmax

Karşındaki çok da şirret biri değilse,senin sınırlarını ihlal edemeyeceğini zamanla anlar

Kızlar merhaba benim sıkıntım görümcem şöyle anlatayım diğer görümcelerim anlayışlı ve pasif insanlar keza eltilerim de öyle..
fakat bu kadın evli ama herşeyi ben biliyorum düğün sürecinde sürekli nişanlımı arayıp bu böyle şöyle düğün sürecinde böyle olur diye dolduruyor nişanlımda bu süreçlerden zerre bilgisi olmadığı için doğru zannediyor ben güzellikle anlatıyorum aşkım öyle değil böyle anlıyor beni tamam sen nasıl istersen diyor ama bu kez görümcem aaaa biz malzeme91 in iyiliğini istedik o niye böyle yapıyor diye nişanlımı dolduruyor.. geçen buna benzer bir olay yine oldu ve ben nişanlıma önemli olan o öyle derken senin tepkin neydi dedim.. bana ablasına yanlış anlaşılmalar olabileceğini malzeme91 de kötü niyet olmadığını söyledim dedi.. tamam Burda sorun yok ama kadın öyle bir yapıyor yine bişey çıkarıyor aaaa ben onun iyiliğini istedim ondan müdahalede bulundum malzeme91 e kırıldım kelimeleri çarpıtıyor demiş.. arkadaşım benim düğün sürecim ve ben biliyorum zaten sanane.. nişanlımda bişey bilmediği için tamam doğru olan Budur diyor eee ben sürekli itiraz edince kötü gelin konumuna düşüyorum yani... anlayışsız kadın susayım demiyor onun iyiliğini istedim diye dolduruyor.. kesin bana belki iyiliğini düşünüyor diyenler olacaktır.. iyilik düşünen insan Benimle paylaşır çarpıtmadıgım halde nişanlıma konuları çarpıtıyor diye iyilik meleği rolüne girmez.. bilmeyenler için not düşeyim geçmiş konularımda da var kınamda bindallı giyecek bu insan..
Nişanlınıza söyleyin herşeyi sizinle kararlaştrsın. Onlara sorarsa yada onu dinlerse yorum yapar tabi.

Hmm demek meslektaş.:halay:
Inşallah nişanlınız ailesi ile arasındaki dengeleri kurmayı bilir ve zor durumda bırakmaz sizi.
Siz bildiğiniz gibi yapın başkalarının lafina göre hareket etmeyin demek ki dişli bir görümce:110:

Belki istediğiniz şeyler kayınvalide kayınpedere masraflı geliyorsa kendileri söyleyemeyip görümceye söyletiyor olabilirler.

Gelenek göreneklere uyuluyorsa aile büyüklerine de danışılır. Düğün sizin tamam ama herkesin adetleri başka. Elbette fikir verilir.

Bir eşya beğenirsiniz, başka bir öneride bulunur. Siz hayır dedikten sonra ısrar ederse anlarım sizi. Ama önerilere bu tepkileri vermek sizi haksız yapar.

Kızlar merhaba benim sıkıntım görümcem şöyle anlatayım diğer görümcelerim anlayışlı ve pasif insanlar keza eltilerim de öyle..
fakat bu kadın evli ama herşeyi ben biliyorum düğün sürecinde sürekli nişanlımı arayıp bu böyle şöyle düğün sürecinde böyle olur diye dolduruyor nişanlımda bu süreçlerden zerre bilgisi olmadığı için doğru zannediyor ben güzellikle anlatıyorum aşkım öyle değil böyle anlıyor beni tamam sen nasıl istersen diyor ama bu kez görümcem aaaa biz malzeme91 in iyiliğini istedik o niye böyle yapıyor diye nişanlımı dolduruyor.. geçen buna benzer bir olay yine oldu ve ben nişanlıma önemli olan o öyle derken senin tepkin neydi dedim.. bana ablasına yanlış anlaşılmalar olabileceğini malzeme91 de kötü niyet olmadığını söyledim dedi.. tamam Burda sorun yok ama kadın öyle bir yapıyor yine bişey çıkarıyor aaaa ben onun iyiliğini istedim ondan müdahalede bulundum malzeme91 e kırıldım kelimeleri çarpıtıyor demiş.. arkadaşım benim düğün sürecim ve ben biliyorum zaten sanane.. nişanlımda bişey bilmediği için tamam doğru olan Budur diyor eee ben sürekli itiraz edince kötü gelin konumuna düşüyorum yani... anlayışsız kadın susayım demiyor onun iyiliğini istedim diye dolduruyor.. kesin bana belki iyiliğini düşünüyor diyenler olacaktır.. iyilik düşünen insan Benimle paylaşır çarpıtmadıgım halde nişanlıma konuları çarpıtıyor diye iyilik meleği rolüne girmez.. bilmeyenler için not düşeyim geçmiş konularımda da var kınamda bindallı giyecek bu insan..

Kınanızda bindallı mı giyecek ! ne alaka ya.
Evelenirken içindemi kaldı acep.
Tövbe estağfurullah.
Gene de takmayın ,mesafeli olun ve ilgilenmeyin.
Herşeyi zaten kendinize göre organize ediyorsunuz salla gitsin.

Bir de tam olarak ne dediğini yazsanız mesela. Doldurmak denmez ki ona ne alaka doldurmak? sizin kavga etmeniiz sağlamıyor ya da sizi kötülemiyor ki doldurmak olsun. Ayrıca kayınvaliden yok mu o bilmiyor mu neyin nasıl yapılacağını görümcen neden şu şöyle olur bu böyle olur diyor mesele düğünün nesiyle ilgili karışıyor?

bazen sizin istediğiniz ona uymuyor olabilir siz de hayır bu doğru öyle olmaz diyorsunuz ama belki ona göre de o doğru herkesin düşüncesi farklı. Yarım etmek istiyor olabilir hem siz görümcenizle yüz yüze görüşüp bu konuları konuşmuyormusunuz da kardeşiyle konuşuyor bunları. Öbürküler pasif diyorsunuz bu görümce de pasif olsun istemişsiniz ama öyle olmamış iki taraf da fikirlerini söyleyebilir bir de bindallı giymesi ne alaka annesi çevresi olmaz öyle şey diyemiyorlar mı yani.

ablanın iyiliği için konuşuyorum sevgilim bence artık çenesini kapamalı de gözlerini kısarak ;)

Bence nişanlıniza da gorumcenizede o günün sizin ve nişanlıniz icin ozel olduğunu ve bu durumda zaten herseyin olabildiğince daha güzel ve özel olması icin yeterince cabaladiginizin gorumcenizinde o hakkını kullanıp kendi kinasini yaptığı icin daha fazla kendisini yormaması her şeye karışmaması gerektiğini söyleyin.

Back
X