Nasıl yansımasını bekliyorsunuz ki huylu huyundan vazgeçmez ki,Demişler ya can çıkar huy çıkmaz.İnatçı ,dikbaşlı biriyle anlaşmanın yolları nelerdir ? Böyle bir erkek ile anlaşmanız sağlıklı bir yolu, yöntemi var mıdır ?
Genel hali inatçı ve dikbaşlı acaba bu durum evliliğe nasıl yansır ? Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum.
Nasıl mesela .Ben çok sert olduğumda daha da çığırından çıkıyor her şeyNiye illa ki anlasmaya calisma yoluna gidiyorsunuz anlamiyorum. O sizinle anlassin. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
Bizde de ikimizde inat var.Ve bu şekilde zor oluyor.Siz nasıl anlaşıyorsunuz? Örneğin eşinize şunu yapma bunu yapma dediğinizde sorun çıkıyor mubende inatçıyım eşimde.
İnatlaşmamaya çalışın.
Biz ikimizde inatçı oldugmuz için illa bırıımız alttan alıyoruz . Bazen alamıyoruz kıyamet kopuyor.
Eğer sizde 2 taraftan bırı inatçıysa ya bu huyu göz ardı edip konu inata geldiğinde he diceksiniz. Yada yolları ayırcaksınız.
Şuunu yapma bnu yapma dememeye özen gösterıoyruz çunku bu bızı yıpratıyor.Bizde de ikimizde inat var.Ve bu şekilde zor oluyor.Siz nasıl anlaşıyorsunuz? Örneğin eşinize şunu yapma bunu yapma dediğinizde sorun çıkıyor mu
Bu konuşma dili önemli sanırım.Ben ters bir konuşma şekli ile yaklaşıyor olabilirim o zamanŞuunu yapma bnu yapma dememeye özen gösterıoyruz çunku bu bızı yıpratıyor.
Yapma , etme ikazlarını duyunca otomatık inata bağlıyoruz.
O yuzden aşkoo onu almasak mı ? Şunu şöylemı yapsak ?
Özen gösterıyoruz . He bazeeeenn özen gösteremedımızde bağrış çağrış . Sonra ayrı odalara gidip . Yarım saat sonra hangımız daha sakınse alttan alıcı seylerle soruunu halletmeye çalışırız.
Bu bağrış çağrış esnasında; Kişisiliğine , ailesine asla ama asla laf etmeyın , ettirmeyin .
Şiddeti asla gözardı etmeyn .
Aranızda sevgi varsa inat gözardı edilir ama iyileşmeye yönelek bir hareket yapın , yapmasını isteyın .
Yoksa 2 inatçı keçi gibi köprüden düşersiniz.
Sizde uzun süreli küslükler oluyor mu peki?Şuunu yapma bnu yapma dememeye özen gösterıoyruz çunku bu bızı yıpratıyor.
Yapma , etme ikazlarını duyunca otomatık inata bağlıyoruz.
O yuzden aşkoo onu almasak mı ? Şunu şöylemı yapsak ?
Özen gösterıyoruz . He bazeeeenn özen gösteremedımızde bağrış çağrış . Sonra ayrı odalara gidip . Yarım saat sonra hangımız daha sakınse alttan alıcı seylerle soruunu halletmeye çalışırız.
Bu bağrış çağrış esnasında; Kişisiliğine , ailesine asla ama asla laf etmeyın , ettirmeyin .
Şiddeti asla gözardı etmeyn .
Aranızda sevgi varsa inat gözardı edilir ama iyileşmeye yönelek bir hareket yapın , yapmasını isteyın .
Yoksa 2 inatçı keçi gibi köprüden düşersiniz.
Sizde uzun süreli küslükler oluyor mu peki?
O zaman çok iyiymiş.Siz eşinizdeki o inadı yenmişsiniz Bizimki bir ay konuşmazBana kalsa olur
Bn çok inatçıyım bu huyumu sevmıyorum ama değiştiremiyorum .
Eşim küs kalmayı sevmez. Asla ayrı yatmaz.
Mesela bn çok sınırlıysem salonda yatıyorsam alır kucagına zorla götürür.
1 tarafın yıne alttan alması lazım . Bizde o taraf eşim . Ne olursa olsun yarım saatn fazla küs kalmaz. Hemen halletmek ıster.
Bana sadece yarm saat sunar sakınnleşmek için.
Bende eşim de inatçıdır bi şeyi ustelemezsen iyi anlaşırsınız bi erkekle inatlaşmak yerine emin ol onu alttan alarak aslında istediğin şeyi yaptirabilirsinİnatçı ,dikbaşlı biriyle anlaşmanın yolları nelerdir ? Böyle bir erkek ile anlaşmanız sağlıklı bir yolu, yöntemi var mıdır ?
Genel hali inatçı ve dikbaşlı acaba bu durum evliliğe nasıl yansır ? Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum.
Ahanda benim eşim. Bir kere yapmam dediği şeylerin üstüne gitme. Ama sende inatçı ol. Onun nasıl kuralları inadı varsa seninde olsun. Ben böyle çözüm buldum.İnatçı ,dikbaşlı biriyle anlaşmanın yolları nelerdir ? Böyle bir erkek ile anlaşmanız sağlıklı bir yolu, yöntemi var mıdır ?
Evet diyorum acaba ben yanlış mı yapıyorum bütün erkekler aynı mıdırBende eşim de inatçıdır bi şeyi ustelemezsen iyi anlaşırsınız bi erkekle inatlaşmak yerine emin ol onu alttan alarak aslında istediğin şeyi yaptirabilirsin
O zaman daha çok kavga çıkıyor sanki.Mesela kaç senedir ben ona bir konu hakkında şöyle yap diyorum yapmıyor.Bir kere yapıyor sonra yine aynı.Sonra ben de inat yapınca araya uzun süreli küslükler giriyorAhanda benim eşim. Bir kere yapmam dediği şeylerin üstüne gitme. Ama sende inatçı ol. Onun nasıl kuralları inadı varsa seninde olsun. Ben böyle çözüm buldum.
Valla ben istediğim şeyi mesela söylüyorm hayır diyo sonra bi süre sonra yine söylüyorm evet diyo sonra kendi fark ediyo :)) yine istediğini yaptirdin diye halbuki ustelesem evet diye tutursam ozaman birbirimize giriyordk ilk zamanlar çok direttim o yüzden böyle yapiormEvet diyorum acaba ben yanlış mı yapıyorum bütün erkekler aynı mıdır
Aynı konuda inat yaparsanız bi sonuca varamazsınız zaten.ayrıca inatçı olan bir insana zaten bir şey yap deseniz o gider başka bir şey yapar. Karışmayın. Sizin ayrı kurallarınız olsun.O zaman daha çok kavga çıkıyor sanki.Mesela kaç senedir ben ona bir konu hakkında şöyle yap diyorum yapmıyor.Bir kere yapıyor sonra yine aynı.Sonra ben de inat yapınca araya uzun süreli küslükler giriyor
Evet orası doğruValla ben istediğim şeyi mesela söylüyorm hayır diyo sonra bi süre sonra yine söylüyorm evet diyo sonra kendi fark ediyo :)) yine istediğini yaptirdin diye halbuki ustelesem evet diye tutursam ozaman birbirimize giriyordk ilk zamanlar çok direttim o yüzden böyle yapiorm
Herkeste böyle midir. Mesela ben şunu yapma diyorum o hep yapıyor.O zaman nasıl bir dil kullanmalıAynı konuda inat yaparsanız bi sonuca varamazsınız zaten.ayrıca inatçı olan bir insana zaten bir şey yap deseniz o gider başka bir şey yapar. Karışmayın. Sizin ayrı kurallarınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?