hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
canım bende balıkesirdenim ve transferi 02. 07 de bursa acıbademde yaptırdık ve sonuç bekliyoruz inşallah bizde pozitifi görürüz sen nerde yaptırmıştın
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
canım bende balıkesirdenim ve transferi 02. 07 de bursa acıbademde yaptırdık ve sonuç bekliyoruz inşallah bizde pozitifi görürüz sen nerde yaptırmıştın
beyza umarım ii haberlerini alırım bende bursa acıbademde yaptırdım şahin bey dr um şu an oğlum 3 aylık inşallah pozitif haber alırsın canım:ecrin_bebek:
saol canım benim ikinci denemem doktorum şahin bey ilkinide şubatta yaptırmıştık malesef negatif sonuç almıştık inşallah bunda güzümüz güler yarın test günüm
beyza umarım ii haberlerini alırım bende bursa acıbademde yaptırdım şahin bey dr um şu an oğlum 3 aylık inşallah pozitif haber alırsın canım:ecrin_bebek:
saol canım inşallah güzel haberler verebilirim senin pozitif haberlerini eski topiklerde okumuştum ve çok sevinmiştim Allah bebğini analı babalı sağlıklı bi şekilde büyütmek nasip etsin
merhaba kızlar
12.gün 106
14.gün 246
16.gün 631 çıktı değerlerim ve daha sonra test yaptırmadım..değerlere göre hamileliğim devam ediyor .henüz doktor kontrolünü gitmedim.internetten hesapladığıma göre 5 hafta 4 günlük hamileyim.doktora gitmeye korkuyorum olumsuz bişey duyarım diye biraz daha zaman geçsin istiyorum kese şimdi görünmezse çok üzülürüm.