bildiğin şişmek :(

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
arkadaşlar biz altı aydır çoçuk isteyen bir çiftiz,son bir aydır, ilişki sonrası bildiğiniz sanki bacaklarım göğüslerim kanım şişiyor vücudumun ilişkiye verdiği tepkimidir nedir anlamadım.folik asit harici kullandığım her hangi bir hormon hapı yok bir kaç hafta öncede kandan olsun fiziki muayene olsun hamilelik çıkmadı.sizinde böyle oluyor mu?sütyen numaram 85ten 95 e çıktı.fazla kilom var ama son bi aydır aynı kilodayım.bu adet döngümde doktorum izinli olduğu için test yaptırmadım.

kendno kasmaktandir. cocuk olsn dsuncesyle iliskiye giriyosn sanirim. o yuzden psikolojik olabilir.

kendni kasmaktandir. cocuk olsn dsuncesyle iliskiye giriyosn sanirim. o yuzden psikolojik olabilir.

Folik asit yapıyor olabilir bizim gelinde bacaklarında morarma yaptı. Doktorunuza danışın yada değiştirin başka doktora gidin. Tahlil isteyin

kendni kasmaktandir. cocuk olsn dsuncesyle iliskiye giriyosn sanirim. o yuzden psikolojik olabilir.
çok kasmam kendimi rahatım aslında

Folik asit yapıyor olabilir bizim gelinde bacaklarında morarma yaptı. Doktorunuza danışın yada değiştirin başka doktora gidin. Tahlil isteyin
daha pazar gününden beri folik asit içiyorum bir ay olmadı. folik asite başlamadanda şişiyordum böyle.

X