• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğiniz çeyiz blogları varsa paylaşalım...

Merhaba arkadaşlar,

Blogumda haftasonu gezilen Züccaciye Fuarının postunu yayınladım. Bol fotolu oldu bakarsanız mutlaka beğeneceksiniz :16:

Şimdiden teşekkürler :56:

Merhaba arkadaşlar,

Hepinize kolay gelsin:) Blogumda artık çeyiz sayfası da oluşturmaya başladım. Bir de ilk çeyiz konumu paylaştım. Buyrun:)

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım blogunu takibe aldım seni de bloguma beklerim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar, tek tek tüm sayfaları açtım, bilmediğim 2 blog çıktı sadece, onları da yarın inceleyeceğim. benim de çayiz alışverişlerimi fotoğrafları ve fiyatları paylaştığım bir blogum var: ceyizsandigimdakiler.blogspot.com bir de facebook sayfası açtım yeni yazı yazdıkça link paylaşıyorum o da burada
Hepinizi beklerim:):16:

merhaba,aranıza çok yeni katıldım. bu hatta ilk yazışım :) aynı zaman blog dünyasındada çok yeniyim. merveningünlüğü benim blog adresim, burada hem çeyizlerimi hemde yazmak istediğim diğer konuları paylaşmayı hedefliyorum. daha çok yeni olduğu için sadece 2 konum var ama her gün yenilerini eklemeye çalışıyorum.

yenicik körpecik bloğumm :16::16: topigime gösterdiğiniz ilgiyi bloğumada beklerim şimdiden teşekkürü bir borç bilirim sizi seviyorumm :69::69: PeSPeMBeCe..

yeni körpecik bir blog sahibide benim :D sizlerinde desteklerini beklerim şimdiden çok teşekkürşler :D

nurdiyebiri.blogspot.com

Kızlar nerde paylaşsam bilemedim

Pembe gönlüm sende bu blog çok güzel country tarzı her şey fikirler harika bakmanızı tavsiye ederim ben çıkamıyorum siteden :KK1: :KK1:

sizde bildiğiniz bloglar falan varsa paylaşınnn fikir edinelim...

Alışveriş yaptığınız siteleri de yazarsanız ilerde benim de işime çok yarıycak

Hepinize teşekkürler :KK16::KK16:
Pembe kreasyon bloga da bakın kızlar :)http://scldrn.blogspot.com.tr/search/label/Çeyiz Hazırlıkları

Kızlar şöyle bir kampanya gördüm ve fikrinizi almak istiyorum
Karaca:
home aile banyo seti
pikeli saten nevresim
pamuk saten nevresim
yatak örtüsü
battaniye
alez
örgü battaniyeli nevresim
yastık
yorgan
toplam fiyat 1.400tl