Bildiğiniz çeyiz blogları varsa paylaşalım...

Merhaba arkadaşlar,

Blogumda haftasonu gezilen Züccaciye Fuarının postunu yayınladım. Bol fotolu oldu bakarsanız mutlaka beğeneceksiniz :16:

Şimdiden teşekkürler :56:

Merhaba arkadaşlar,

Hepinize kolay gelsin:) Blogumda artık çeyiz sayfası da oluşturmaya başladım. Bir de ilk çeyiz konumu paylaştım. Buyrun:)

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım blogunu takibe aldım seni de bloguma beklerim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar, tek tek tüm sayfaları açtım, bilmediğim 2 blog çıktı sadece, onları da yarın inceleyeceğim. benim de çayiz alışverişlerimi fotoğrafları ve fiyatları paylaştığım bir blogum var: ceyizsandigimdakiler.blogspot.com bir de facebook sayfası açtım yeni yazı yazdıkça link paylaşıyorum o da burada
Hepinizi beklerim:):16:

merhaba,aranıza çok yeni katıldım. bu hatta ilk yazışım :) aynı zaman blog dünyasındada çok yeniyim. merveningünlüğü benim blog adresim, burada hem çeyizlerimi hemde yazmak istediğim diğer konuları paylaşmayı hedefliyorum. daha çok yeni olduğu için sadece 2 konum var ama her gün yenilerini eklemeye çalışıyorum.

yenicik körpecik bloğumm :16::16: topigime gösterdiğiniz ilgiyi bloğumada beklerim şimdiden teşekkürü bir borç bilirim sizi seviyorumm :69::69: PeSPeMBeCe..

yeni körpecik bir blog sahibide benim :D sizlerinde desteklerini beklerim şimdiden çok teşekkürşler :D

nurdiyebiri.blogspot.com

Kızlar nerde paylaşsam bilemedim

Pembe gönlüm sende bu blog çok güzel country tarzı her şey fikirler harika bakmanızı tavsiye ederim ben çıkamıyorum siteden :KK1: :KK1:

sizde bildiğiniz bloglar falan varsa paylaşınnn fikir edinelim...

Alışveriş yaptığınız siteleri de yazarsanız ilerde benim de işime çok yarıycak

Hepinize teşekkürler :KK16::KK16:
Pembe kreasyon bloga da bakın kızlar :)http://scldrn.blogspot.com.tr/search/label/Çeyiz Hazırlıkları

Kızlar şöyle bir kampanya gördüm ve fikrinizi almak istiyorum
Karaca:
home aile banyo seti
pikeli saten nevresim
pamuk saten nevresim
yatak örtüsü
battaniye
alez
örgü battaniyeli nevresim
yastık
yorgan
toplam fiyat 1.400tl