• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğiniz çeyiz blogları varsa paylaşalım...

Yaaa işte sevgicimm blog kardeşliği böyle birşey işte kk bizleri paklamıyor artık blogger dünyasını kasıp kavuracağız demiştim kuzum :27:

Bu arada benim ayağım uğurlu geldi galiba kızlar :27: benden sonra birçok arkadaşl blogger oldu valla

Blogger aleminde yalnız kalmadığım için çok mutluyum :32:

evet daha yeni yeni öğreniyorum blog kullanmayı sonra kasıp kavurucaz inşallah çekilişler yapıcaz buralardan arkadaşlarımın olması ayrıca mutlu etti beni tamamiyle senin ayağın uğurlu geldi inanıyorum içime aşk geldi bloguna sahip çık diye sayende :1:

Aslında bende aldıklarımı, araştırdıklarımı paylaşıp fikir verme açısından düşündüm blog kurmayı ama kahretsin ki, çok çabuk sıkılıyorum yoksa makyaj üzerine bir blogum vardı ama unutuldu gitti.:31:

Şuan mobiya araştırıyorum masif, mdf vs. Lazım olacak ileri de ;))

Son düzenleme:
DSCN7896+copy.jpg

kızlaaar bunu çook beğendm ya alıp kendm yapmak istiyorum nerde bulabilrim acaba ya:16:

ay çok güzelmiş ya bende çok beğendimm :16:

benim blogum

ceyizkeyfi . blogspot . com

yaptığım tüm çeyiz alış verişimi en ayrıntısına kadar paylaşıyorum.
bir ev için gereken ne varsa en ayrıntısına kadar alıyorum.
unuttuğum şeyler kesin var bu yüzden bir göz atın bana yardımcı olun =))

tatlım bomboş ama bloğun ?

evet daha yeni yeni öğreniyorum blog kullanmayı sonra kasıp kavurucaz inşallah çekilişler yapıcaz buralardan arkadaşlarımın olması ayrıca mutlu etti beni tamamiyle senin ayağın uğurlu geldi inanıyorum içime aşk geldi bloguna sahip çık diye sayende :1:

Evet canım cidden blog açan açana :27:

Blogger olmak güzel, free atayla takılıyorum valla bloğumda :10:

Aslında bende aldıklarımı, araştırdıklarımı paylaşıp fikir verme açısından düşündüm blog kurmayı ama kahretsin ki, çok çabuk sıkılıyorum yoksa makyaj üzerine bir blogum vardı ama unutuldu gitti.:31:

Şuan mobiya araştırıyorum masif, mdf vs. Lazım olacak ileri de ;))

Hani nerde senin bloğunn bakimmm :31:

Öyle boş bırakma blogunu sen de katıl bize kk bloggeri olmak ayrıcalıktır kuşum :52:

İşin tuhafı konuyu ben açtım ya benim blogum yokkk :1: ben de açmak istiyorum da fotoğraf yükleme sıkıntısı var telefonum falan desteklemio hemen çekip yüklemeyi diğer türlüde üşeniyorum :1:
En yakın zamanda bende doldurcam ama çok beğendimmm blogları ...
Aramıza yeni gelen blogger dostlar hayırlı olsunnnn herkesin bloguna bakıyorum çok güzel şeyler var tek düşüncemmm kimse yanlış anlamsın herkeste bi cupcake aşkı varmış yaaa :1: bende şu an çeyiz alışverişi yokta olunca almıcağım şey cupcakeli şeyler olcak heralde çok gördümmm gözlerim doydu :1:

İşin tuhafı konuyu ben açtım ya benim blogum yokkk :1: ben de açmak istiyorum da fotoğraf yükleme sıkıntısı var telefonum falan desteklemio hemen çekip yüklemeyi diğer türlüde üşeniyorum :1:
En yakın zamanda bende doldurcam ama çok beğendimmm blogları ...
Aramıza yeni gelen blogger dostlar hayırlı olsunnnn herkesin bloguna bakıyorum çok güzel şeyler var tek düşüncemmm kimse yanlış anlamsın herkeste bi cupcake aşkı varmış yaaa :1: bende şu an çeyiz alışverişi yokta olunca almıcağım şey cupcakeli şeyler olcak heralde çok gördümmm gözlerim doydu :1:

Ben de benle birlikte birkaç kişide var sanıyordum cupcake mania ama dediğin gibi herkes müptelasıymış meğer :60:

Hee sahi begüşüm senin neden bloğun yok, sana da açalım bir blog :27:

Ben de benle birlikte birkaç kişide var sanıyordum cupcake mania ama dediğin gibi herkes müptelasıymış meğer :60:

Hee sahi begüşüm senin neden bloğun yok, sana da açalım bir blog :27:

açmştm bir blog ama benim henüz çeyizlerim yok ben anca yemek blogu açarım tarif yemek kek börek böyle şeyleri çok seviyorum :1: şu fotoğraf olayından yana yaa direkt nete atamıyorum ben ,kabloyu tak telefondan bilg aktar ordan bloga cidden çok uğraştiricı gelio bana :1:

açmştm bir blog ama benim henüz çeyizlerim yok ben anca yemek blogu açarım tarif yemek kek börek böyle şeyleri çok seviyorum :1: şu fotoğraf olayından yana yaa direkt nete atamıyorum ben ,kabloyu tak telefondan bilg aktar ordan bloga cidden çok uğraştiricı gelio bana :1:

Canım öyle ben de son zamanda bir sürü şey aldım ama makinayla çekip bilgisayara atmak bile zor geliyor ama bloğun senin bebeğin gibi oluyor bir süre sonra birazcık boşlayınca vicdan azabı duyuyorsun :ssz:

Günnur aramıza hoşgeldinn tatlıımm hayırlı olsun bloğunnn çok mutlu oldummm blogger olmana :16:

Hoşbuldum kızlar kk da çok güzel bloggerlar var :) Bu topic de çok iyi oldu. Ben de giz'li teras bloğunu beğenerek takip ediyordum ve nette dolaşırken harika bir blog keşfettim ingilizce kızlar ama görseller harika provens, fransız stilini tek kelimeyle muhteşem yansıyıtor. A Heart in Provence

Son düzenleme:
Back
X