Bildiğiniz Dr. varmı?

Ben 15 sendedir memnuniyet verici bir ilişki olmamasından bahsediyorum İnşallah basına gelmez gelirse anlarsın
Bu kadar kaba saba hallerinden sonra banlanmasan şaşardım. 15 senedir yeni mi aklın başına geldi kadın olmaya karar verdin? Bide herkese başına gelmez diyorsun biz anlamıyoruz sanki demek istediğin şeyi. İyiki banlandın vakit kaybetme o zaman git muhteşem ilişkini kurtar

Başına gelen bilmez Allah herkese eleştirdiğini yaşatıyor malesef. Bu Gülen arkadaşlara gelsin

Yapıcı fikir vermeyecek hiç yazmasın cok kötü bozarım haberi olsun..
Yapıcı fikir vermeyenler: TMM ASGAJHS

Millete burada çemkirerek kötü bozduğunuzu mu düşünüyorsunuz bir de ya? Aman ne korktular. 🤣 Size acil şifalar diliyorum. Ayrıca Türkiye’nin büyük ovası Konya Ovası’dır.

Son düzenleme:
Yapıcı fikir vermeyenler: TMM ASGAJHS

Millete burada çemkirerek kötü bozduğunuzu mu düşünüyorsunuz bir de ya? Aman ne korktular. 🤣 Size acil şifalar diliyorum. Ayrıca Türkiye’nin büyük ovası Konya Ovası’dır.
Öfkenizle kalın Çok da....

Ben kimseyi kınamak istemiyorum.ama yerinde olsam sadece benim hastalığım yada fobim yüzünden birlikte olamadığım için beni aldatan bir adamla birlikte olmak için ona hak verip tedavi olmazdım tam tersine sadece cimsellik olmadığı için benim ona verdiğim yıllarımı hiçe sayarak beni aldatan adamın yüzüne tukururdum o benimle olmak istese ben olmak istemezdim zaten forumdaki insanlari sinirlendirende hala öyle bir adam dan bosanmak istemiyorum hak veriyorum tedavi olmaliyim demeniz bu kadınlık gururuna aykırı

Ben kimseyi kınamak istemiyorum.ama yerinde olsam sadece benim hastalığım yada fobim yüzünden birlikte olamadığım için beni aldatan bir adamla birlikte olmak için ona hak verip tedavi olmazdım tam tersine sadece cimsellik olmadığı için benim ona verdiğim yıllarımı hiçe sayarak beni aldatan adamın yüzüne tukururdum o benimle olmak istese ben olmak istemezdim zaten forumdaki insanlari sinirlendirende hala öyle bir adam dan bosanmak istemiyorum hak veriyorum tedavi olmaliyim demeniz bu kadınlık gururuna aykırı
O sizin görüşünüz ama benim yasanmıslıkalrım cocugum vs var ve evliliğimi bitirmek istemiyorum.. Tabiki aldatılmak da istemiyorum herkesin durumu düşüncesi farklı olur medeni insanlar bes parmağın beşi bir değil diyip saygı göstermesini yol göstermesini dilerdim bilenlerin.. Bilmeyenlerde düşünceme saygı duysun Tekrar söylüyorum ayıpladıgınız sey basınıza gelmeden ölmezsiniz

Tamam haklısınız bu sizin hayatınız ve sizin kararlarınız bunu kimsenin yargilamaya laf söylemeye de hakkı yok çocuğunuz var ve devam etmek istiyorsunuz fakat sizinde bize hak vermeniz gerekirki bu pekte küçümsenecek he canım tamam yani öyleyse bu doktora git diye normal karsilayacagimiz bir konu değil yani başımıza gelse adam çoktan kapidaydi o yüzden böyle hassas ve kimsenin kötü konuşmasını istemediginiz kararını tek başına verdiğiniz konuları buraya yazıp insanlardan tepki almayın he oldu yazdınız aldığınız tepkilere kızmayın

E madem bu kadar rahat kabul edebiliyosunuz bırakın devam etsin. Cinselliğini dışarda tatmin etsin siz de rahat bırakılmış olursunuz. Yuvanız da bozulmaz . Mis gibi düzen işte
Son yazımı oku yeter sana cok sey anlatıyor canım tabi anlayana

Kendinize değer verin belkide daha çok gencsiniz eminim yasanmisliklariniz unutamaycaginiz şeyler vardır ama birde şöyle düşünün o adamın umurunda bile değil yasanmisliklariniz sizin ona verdiğiniz evlat umrunda olsa bu eksikliginizi bariz bir şekilde ortaya koyup aldatmazdi
Düşüncenize saygı duyuyorum ama sanırım ben anlatamadım.. Tartısmaknda istemiyorum Bundan sonra bana öfke kusanlara cevabımı verdim okusunlar Size demiyorum Saygılarımla

Düşüncenize saygı duyuyorum ama sanırım ben anlatamadım.. Tartısmaknda istemiyorum Bundan sonra bana öfke kusanlara cevabımı verdim okusunlar Size demiyorum Saygılarımla
Tamam canım sen onun bunun dediğine bakma bence kendin iyice düşün çünkü sen bugün seni aldatan bir adamla hala devam ettirmek istiyorsan ilerde keşke diyeceksin erkekler kafalarina koydularmi yapiyorlar sizin eksikliginiz ona bahane olamaz sonuçta burda yıllarca çocuk sahibi olamayan yada ilişkiden korkup yıllarca eşiyle birlikte olamayan ki Allah yardımcıları olsun insanlar var ama bak maşallah sen gül gibi evlat vermişsin bunun hatırına bile olsa yapamaz bunu onun kafasına sok tedavimi olmak istiyorsun ol bosanmak istemiyormusun bosanma çocuğun için devam et ama bir daha en ufak yanlışta gidebilecegini ona göster ben her ne yaparsam zaten bahanem hazır diye kafasına sokmasin

Tamam canım sen onun bunun dediğine bakma bence kendin iyice düşün çünkü sen bugün seni aldatan bir adamla hala devam ettirmek istiyorsan ilerde keşke diyeceksin erkekler kafalarina koydularmi yapiyorlar sizin eksikliginiz ona bahane olamaz sonuçta burda yıllarca çocuk sahibi olamayan yada ilişkiden korkup yıllarca eşiyle birlikte olamayan ki Allah yardımcıları olsun insanlar var ama bak maşallah sen gül gibi evlat vermişsin bunun hatırına bile olsa yapamaz bunu onun kafasına sok tedavimi olmak istiyorsun ol bosanmak istemiyormusun bosanma çocuğun için devam et ama bir daha en ufak yanlışta gidebilecegini ona göster ben her ne yaparsam zaten bahanem hazır diye kafasına sokmasin
Teşekkürler ilgin için canım.. 15 senelik evliyiz ve biliyorum ki eşim su son iki üç aya kadar aldatmadı yüzde yüz eminim ve bana dediki çok cinsel istekli ve kabiliyet deyim benim için teksin bunu senle yasamak daha da önemlisi eşime defalarca en güzel orgazmaları arka arkaya yasatmak ve bunu sende görmeyi çok istiyorum dedi.. Malesef belki hastalık birde inatım yüzünden ister istemez görmezden geldim Bir insan bir seyi kaybedince değerini anlarmıs ya ben beni nerdeyse 15 sene bekleyen adamı kaybetmenin eşimi kaybetmenin ne kadar kötü ve benim ne kadar yanlıs yaptığımı anladım Eşim tabiki aldatmaya hakkı yok normalde ama bu durumda vicdanen bir sey de diyemiyorum Saygılarımla

Son düzenleme:
İşte bu ya. Ne kadar güzel anlatıyorsun. Bizim kabaca söylediğimizin kibar dili bu. Kaba konuşanlara kızdı, kendince beddualar etti. Ama seni de dinlemiycek bundan eminim. Yorma kendini arkadaşım.

İşte bu ya. Ne kadar güzel anlatıyorsun. Bizim kabaca söylediğimizin kibar dili bu. Kaba konuşanlara kızdı, kendince beddualar etti. Ama seni de dinlemiycek bundan eminim. Yorma kendini arkadaşım.
Eminim dinleyecektir balım çünkü bir kadın en çok anlaşılmak ister 🤗🥰

Back
X