Saç Rengi ve Saç Boyama Bildiginiz Sac Acicilar Hangileri ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi deruş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğal bi kumral olsun istiy0rum ya. resim eklemeyi bilsem ekliycem istediğm rengin bi kaç fotoğrafı var. ve benm saçlarım iyi durumda sağlıklı yani. o kdar düzleştrci kullanıy0rum hc kırık bile oluşmuy0r:16: sağlam bayağı bu saçı mafetmiym bi de :D

bende öyle istiyorum kumral açık kumral aldım onu boyycm mahfolduğu felan yok yinede sen bilirsin canım kendinmi boyadın daha önce kuaföremi boyatıyordun

Eki Görüntüle 138336 eklendmi bilmiy0rum yapmaya çalıştım. şunun gbi bi renk olsun f0rumda görmüştüm bu rengi de. bunun koyusu da olabilr. uçlarında sarılar var onlar dğl de daha k0yu olan renk. 0ktatlı bi renk.(

canım saçımı ilk boyattığımda kuaföre resimle gttim kumral bi renkti o da . boyadı resmle pek uyuşmadı. karamel gbi b renk omustu ç0k tatlı bi renkti beğenmştm. bir süre sonra evde kendim palette kahve köpüğüne boyadım pek b fark olmadı renkte. sadce biraz dha parladı turuncumsu b parlma geldi ve en s0n siyaha boyadım lorealin. 8 aydr da ortalma. böyleym

aslında ben şu an değil de mart sonunda boyamayı düünüy0rum saçımı. ama şimdiden araştırmya başladım elime yüzüme bulaşsın istemiy0rum:)

hmm anladım canım kahve köpüğü yanlış bi tercih olmuş yine kuaföre gitme bence kendin yap

evet kafalarına göre takılmalarından nefret ediy0rum ben ne renk istemiştim o ne renk yaptı. allahtan beğenmştm yaptğnı da.S gtmek istemiy0rum kendim inşallah halledicem 2 ay kdar zmanım var ama kesn kararlıym açıcı uyguladktan bu renge ulaşmaya :D

koleston %9 kullandım yazdan yaza saçıma uyduladım rengi çok güzek herkes çok beğeniyo ayrıca saçıma yumuşaklık veriyo kesinlikle tavsiye ederim paylaşmak istedim bubu sizle :79::79:

Son düzenleme:
koleston %9 kullandım yazdan yaza saçıma uyduladım rengi çok güzek herkes çok beğeniyo ayrıca saçıma yumuşaklık veriyo kesinlikle tavsiye ederim paylaşmak istedim bubu sizle :79::79:

koleston %9 oksidanmi bu ne oluyor?

dün saçlarımı resmen kuzgun siyaha boyadım gözlerim renkli yakıştı ama siyah hiç doğal durmadı o kadar yapayki lacivert gibi.bende bugün gittim koleston röfle seti aldım ve saçımın her yerine uyguladım ve sardım yarım saat bekledim ki ne göreyim siyahten eser kalmamış:66: şimdi küllü açık sarı ile boyadım turuncular kapansın diye baya turuncu oldu ama olsun o zift karadan iyidir bekliyorum bakalım :52:

clarel saç açıcıyı nerden alablirm.yardımcı olurmusunz acaba.birde en etkili saç rngini açma yöntemi hngisi sisizce.ben paletteninaçıcısını kullandım.ama istediğim daha çokmaçmaktı.

Meraba canım benim saçımda siyahlı koyu kızıllı birşey bende saçımı açmak istiyorum mesela hangi tonlarda olur

Back
X