Korktugun icin?Merhabalar ben evlenip boşsndım ama geçmişi unutamıyorum nişanlıyken bi kavgamızda beni tehdit etmişti bakire olmadığı nı babana annene söylerim diye ben salak gibi ayrılmadım çok aşırı iyi davranıyor hediyeler falan alıyordu herzaman yanımda olurdu bilmiyorum çok oldu boşanalı ama kafama takıyorum neden evlendim bu olay neyle açıklanabilir neden tehdit ettiği halde evlendim başına gelen varmı
Bakamıyorum ki hep geçmişte yaşıyorum neden öyle yaptım neden hakkımı almadımBoşanmışsınız artık, önünüze mi baksanız?
İyi geçmişte yaşayın o zaman, belki geçmişte yaşayarak geleceğinizi değiştirebilirsinizBakamıyorum ki hep geçmişte yaşıyorum neden öyle yaptım neden hakkımı almadım
ailenizle korkutmuş siziMerhabalar ben evlenip boşsndım ama geçmişi unutamıyorum nişanlıyken bi kavgamızda beni tehdit etmişti bakire olmadığı nı babana annene söylerim diye ben salak gibi ayrılmadım çok aşırı iyi davranıyor hediyeler falan alıyordu herzaman yanımda olurdu bilmiyorum çok oldu boşanalı ama kafama takıyorum neden evlendim bu olay neyle açıklanabilir neden tehdit ettiği halde evlendim başına gelen varmı
Boşanmışsiniz zaten geçmişi neden hâlâ sorguluyorsunuz önünüze bakın geçmiş ile değil geleceğinle ilgilenmelisnBakamıyorum ki hep geçmişte yaşıyorum neden öyle yaptım neden hakkımı almadım
Beynim hep geçmişe gidiyor sinir hastası oldum artık sakinleştirici kullanırken iyiydim kullanmayınca böyle oluyor ilaçta artık istemiyorum çok fazla sakin oluyorum o zaman biri karşımda dalga geçse küfür etse alttan alıyorum acıyı üzüntüyü hissedemiyorum ve çok kilo aldımBoşanmışsiniz zaten geçmişi neden hâlâ sorguluyorsunuz önünüze bakın geçmiş ile değil geleceğinle ilgilenmelisn
Yalniz değilsiniz liseden arkadasimda bu tehditle evlendi ve boşandı.Sanirim simdi olsa yapmazdi ama babasindan çok korkuyordu.Tekrar evlendi gene boşandı bence ilk evliliğinden kaynaklı evliliğe bakış açısı değişmişti yapamadıMerhabalar ben evlenip boşsndım ama geçmişi unutamıyorum nişanlıyken bi kavgamızda beni tehdit etmişti bakire olmadığı nı babana annene söylerim diye ben salak gibi ayrılmadım çok aşırı iyi davranıyor hediyeler falan alıyordu herzaman yanımda olurdu bilmiyorum çok oldu boşanalı ama kafama takıyorum neden evlendim bu olay neyle açıklanabilir neden tehdit ettiği halde evlendim başına gelen varmı
Aileme söylemesinden hiç korkmadım ben onu kaybetmekten korktum aşırı bir şekilde evlenmek istiyordum ama bunu yapmamalıydım mantıklı olanı yapmalıydım zaten boşandıktan sonra aileme söyledi bende iftira atıyor dedim konu kapandı sanırım buraya rahatlamak için yazdım benim aptallıgımın bir nedeni yok. Arkadaşınız için üzüldüm inşallah mutlu olur bundan sonraYalniz değilsiniz liseden arkadasimda bu tehditle evlendi ve boşandı.Sanirim simdi olsa yapmazdi ama babasindan çok korkuyordu.Tekrar evlendi gene boşandı bence ilk evliliğinden kaynaklı evliliğe bakış açısı değişmişti yapamadı
Başımıza gelen ne var mı anlamadım ben? Zaten boşanarak sorununuzu çözüme kavuşturmuşsunuz ileriye bakın.Merhabalar ben evlenip boşsndım ama geçmişi unutamıyorum nişanlıyken bi kavgamızda beni tehdit etmişti bakire olmadığı nı babana annene söylerim diye ben salak gibi ayrılmadım çok aşırı iyi davranıyor hediyeler falan alıyordu herzaman yanımda olurdu bilmiyorum çok oldu boşanalı ama kafama takıyorum neden evlendim bu olay neyle açıklanabilir neden tehdit ettiği halde evlendim başına gelen varmı
Benim gibi bir konuda tehdit edilip umursamayan varmı yaniBaşımıza gelen ne var mı anlamadım ben? Zaten boşanarak sorununuzu çözüme kavuşturmuşsunuz ileriye bakın.
Hayatınızda boşluk olduğu için sürekli eski olayları başa sarıp tekrar tekrar yaşıyorsunuz.Merhabalar ben evlenip boşsndım ama geçmişi unutamıyorum nişanlıyken bi kavgamızda beni tehdit etmişti bakire olmadığı nı babana annene söylerim diye ben salak gibi ayrılmadım çok aşırı iyi davranıyor hediyeler falan alıyordu herzaman yanımda olurdu bilmiyorum çok oldu boşanalı ama kafama takıyorum neden evlendim bu olay neyle açıklanabilir neden tehdit ettiği halde evlendim başına gelen varmı
Dogru çoktan unutmam lazım dı 4 sene olucak nerdeyse ne saçma durum bwynimi kontrol edemiyorumHayatınızda boşluk olduğu için sürekli eski olayları başa sarıp tekrar tekrar yaşıyorsunuz.
Çok normal bir durum ama bu şekilde devam ederse hayatınızı kendinize zehir edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?