Bile bile evlenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhabalar ben evlenip boşsndım ama geçmişi unutamıyorum nişanlıyken bi kavgamızda beni tehdit etmişti bakire olmadığı nı babana annene söylerim diye ben salak gibi ayrılmadım çok aşırı iyi davranıyor hediyeler falan alıyordu herzaman yanımda olurdu bilmiyorum çok oldu boşanalı ama kafama takıyorum neden evlendim bu olay neyle açıklanabilir neden tehdit ettiği halde evlendim başına gelen varmı

Korktugun icin?

Ee şimdi de boşanmışsın işte ,onu düşünmenin ne faydası olacak ki?

ailenizle korkutmuş sizi

Gecmisle yüzlesmek bana göre iyi birsey. O zaman neden korkup sindirildiginizi anlamak gelecek icin sizi ayni hatayi yapmaktan koruyacaktir. Dediginiz gibi asil karakteri orda belli olmus, bu büyük isareti korkudan mi yoksa sevdigimizden mi görmedik ögrenmek ve ona göre davranmak önemli. Asil öyle tecrübe ediniriz.
Bunun tehlikeli tarafi sadece bu: Gecmise takilip kalirsaniz ve bunu kendinize karsi kullanip durursaniz ne bosanmanin üstesinden gelebilirsiniz nede mutlu olabilirsiniz. Tek bir degil bir sürü büyük kücük hata yapmis olabiliriz. Onlarin sebebini anladiktan sonra ama onlara bye bye diyip kendimizi affetmemiz lazim. Bu birden bire olan bir durum degil, ama zamanla daha iyi oluyorsunuz. Kendinize empati ile yaklasmayi ihmal etmeyin

Çünkü gençtiniz, korktunuz. Şimdi belli bir olgunluğa ulaştınız ve doğruyu yanlışı daha iyi ayırt edebiliyorsunuz. Bazı insanlar hayatımıza ders olarak giriyorlar ve bize çok şey öğretiyorlar. Ne mutlu size artık bunun yanlış olduğunu anlayabiliyorsunuz. Yıllarınız geçti belki çok üzüldünüz ama sonunda başardınız. Geçmişi düşünmek yerine ana odaklanıp geçmişteki hataları yapmamaya çalışabilirsiniz. Biliyorum zor ama siz daha zorunu da başardınız. Bunu da yapabilirsiniz

Boşanmışsiniz zaten geçmişi neden hâlâ sorguluyorsunuz önünüze bakın geçmiş ile değil geleceğinle ilgilenmelisn
Beynim hep geçmişe gidiyor sinir hastası oldum artık sakinleştirici kullanırken iyiydim kullanmayınca böyle oluyor ilaçta artık istemiyorum çok fazla sakin oluyorum o zaman biri karşımda dalga geçse küfür etse alttan alıyorum acıyı üzüntüyü hissedemiyorum ve çok kilo aldım

Yalniz değilsiniz liseden arkadasimda bu tehditle evlendi ve boşandı.Sanirim simdi olsa yapmazdi ama babasindan çok korkuyordu.Tekrar evlendi gene boşandı bence ilk evliliğinden kaynaklı evliliğe bakış açısı değişmişti yapamadı

Aileme söylemesinden hiç korkmadım ben onu kaybetmekten korktum aşırı bir şekilde evlenmek istiyordum ama bunu yapmamalıydım mantıklı olanı yapmalıydım zaten boşandıktan sonra aileme söyledi bende iftira atıyor dedim konu kapandı sanırım buraya rahatlamak için yazdım benim aptallıgımın bir nedeni yok. Arkadaşınız için üzüldüm inşallah mutlu olur bundan sonra

Başımıza gelen ne var mı anlamadım ben? Zaten boşanarak sorununuzu çözüme kavuşturmuşsunuz ileriye bakın.

Ne zaman icimde affettim yaptıklarını ben söyleyim ..eğer bana bu kadar aşırı kötu davranmasa ben boşanmaya cesaret edemezdim ..biliyorsun türk kadınlarının çoğu ağzına iyice ..... Boşanıyor...neyse işte şimdi 2. Evliliğimi yaptığım rüya gibi bir adamın karısı olamazdım bu huzura sahip olamazdım ...ilk evliligimden kazancım ise cehennemi görünce cennetin kıymetini daha bir anladım..birde dünyalar tatlısı bir kızım var bu yüzden içimden o ilk kisiye karşı bir öfke kalmadı hiç bir duygu hissetmiyorum ..hatta iyiki kötünun kötüsü davranmış bosanabilmisim diyorum...yani tabiki bu seviyeye gelmem hemen olmadı uzun süre neden bana bu yaptıklarına izin verdim neden daha önce bosanmadim neden bile bile böyle bir insanla evlenip hayatımı kararttim diye kendimi çok yedim ama işte bu psikolojiyi içimde onu affetmeyi herşeye iyiki demeyi daha yeni basarabildim sayılır... elhamdülillah. ..birde bu olaylar bana bir şey kazandırdı şimdi 2 kızım var onlar için tekrar çalışmaya başlayacağım bebeğim 2 yaşına gelince nasipse çünkü ilerde kötü adamlara denk gelirlerse Allah korusun gelmesin arkalarında dağ gibi bir anneleri var maddi ve manevi olarak bunu bilsinler rahatça yaşasınlar benim gibi düşünmesinler kimsesiz kalmasınlar ..yani yasanilanlar insanı olgunlastiriyor bazı yollar çizmesini sagliyor ...hayat bu haksızlığa da uğruyoruz çoğu zaman ...mağdur oluyoruz belki çoğu zaman ..ama iyi bir insan olmaya çalışmaya devam zalim olmaktan iyidir mağdur olmak ...

Kolay olmadı çabaladım araştırdım içimdeki ofkeden nasıl kurtulurum diye konular açtım burda hatta dediğim gibi daha yeni kavustum içsel huzuruma ...yani çaba gerek hep öfke icinde kalırım diye korktum hatta çok şükür Rabbime

Hayatınızda boşluk olduğu için sürekli eski olayları başa sarıp tekrar tekrar yaşıyorsunuz.
Çok normal bir durum ama bu şekilde devam ederse hayatınızı kendinize zehir edersiniz.

Hayatınızda boşluk olduğu için sürekli eski olayları başa sarıp tekrar tekrar yaşıyorsunuz.
Çok normal bir durum ama bu şekilde devam ederse hayatınızı kendinize zehir edersiniz.
Dogru çoktan unutmam lazım dı 4 sene olucak nerdeyse ne saçma durum bwynimi kontrol edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…