- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Bakın adam geçmişinizin bir kısmına mal olmuş zaten, böyle yaparak bugünü ve geleceğinizi de mi bu adama harcayacaksınız?Beynim hep geçmişe gidiyor sinir hastası oldum artık sakinleştirici kullanırken iyiydim kullanmayınca böyle oluyor ilaçta artık istemiyorum çok fazla sakin oluyorum o zaman biri karşımda dalga geçse küfür etse alttan alıyorum acıyı üzüntüyü hissedemiyorum ve çok kilo aldım
Boş verin artıkMerhabalar ben evlenip boşsndım ama geçmişi unutamıyorum nişanlıyken bi kavgamızda beni tehdit etmişti bakire olmadığı nı babana annene söylerim diye ben salak gibi ayrılmadım çok aşırı iyi davranıyor hediyeler falan alıyordu herzaman yanımda olurdu bilmiyorum çok oldu boşanalı ama kafama takıyorum neden evlendim bu olay neyle açıklanabilir neden tehdit ettiği halde evlendim başına gelen varmı
Bi süre üzülmeni kendinize hayıflanmanız normal. Ama bu süreyi uzatmayın.Merhabalar ben evlenip boşsndım ama geçmişi unutamıyorum nişanlıyken bi kavgamızda beni tehdit etmişti bakire olmadığı nı babana annene söylerim diye ben salak gibi ayrılmadım çok aşırı iyi davranıyor hediyeler falan alıyordu herzaman yanımda olurdu bilmiyorum çok oldu boşanalı ama kafama takıyorum neden evlendim bu olay neyle açıklanabilir neden tehdit ettiği halde evlendim başına gelen varmı
başka bişeylere odaklanarak geçmişten kopmayı deneyin, insan düşündükçe geçmişte yaşıyor bu da çok büyük ruhsal sıkıntılara sebep olabilir. Ayrıca profesyonel destek almaya çalışın ihmal etmeyin. geçmiş için yapabileceğin tek şey hatasıyla eğrisiyle doğrusuyla kabul edip geçmişte bırakmak.Bakamıyorum ki hep geçmişte yaşıyorum neden öyle yaptım neden hakkımı almadım
Kendine hobi olarak kafanı dağıtacak bir şeyler yap kitap okumak gibi el işi yaparak calismiyorsan evde isen kendine uğraşacak aklını dağıtacak bir şeyler yap bence boşluktan kendini sorguluyorsun piskolijin bozulur bu şekilde daha fazla geçmişin ile yaşamaBeynim hep geçmişe gidiyor sinir hastası oldum artık sakinleştirici kullanırken iyiydim kullanmayınca böyle oluyor ilaçta artık istemiyorum çok fazla sakin oluyorum o zaman biri karşımda dalga geçse küfür etse alttan alıyorum acıyı üzüntüyü hissedemiyorum ve çok kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?