Bileklik meselesi....

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

poeme

Ziyaretçi
arkadaşlar size bişey sorucam
şimdi ben evlenirken nişan döneminde eşimin ailesi bana seçtirmeden bir bileklik aldı 14 ayar üstelik aynı şehirde yaşıyoruz kuyumcuya beraber gitmedik kendi kafalarına göre aldılar taktılar aynı dönemde kaynımın kız ark vardı aynı bileklikten ona da aldılar nasıl olsa nişan yakın ona da takarız diye neyse nişanda bana bı bileklik takıdı sonra ben evlendim kaynımın nişan döneminde kıza set taktılar bende acaba bilekliğe noldu diye düşünürken kız beğenmez diye ondan vazgeçip set aldık dediler bana gelince beğenip beğenmemem hiç önemli değil kendi aldıkları bilekliği rahatça takabiliyorlar ama eltim söz konusu olunca ya beğenmesse durumu oluyor?
arkadaşlar benmi kötü düşünüyorum
yoksa bu haksızlık mı

Eeeee evlenmişsiniz artık..
Teeee nişan dönemindeki sıkıntılarınızı düşünerek bugününüzü zehir etmeyin..
Olan olmuş artık..
Eşinizle mutlu olun,gerisi boş..kaydirigubbakcemile5

Neden şimdi bunu takıyorsunuz ki kafanıza.
Bence bu kadar derin düşünmeyin. ıster taksınlar, ister takmasınlar...

olan olmuş artık hiç kafana takıp da kendini üzmeye değmez canım boş ver işine bak sen
kendini üzdüğünle kalırsın

Eeeee evlenmişsiniz artık..
Teeee nişan dönemindeki sıkıntılarınızı düşünerek bugününüzü zehir etmeyin..
Olan olmuş artık..
Eşinizle mutlu olun,gerisi boş..kaydirigubbakcemile5

Katılıyorum,biraz geç olmuş sıkıntı yapmanız... Şimdi size mutlu ve huzurlu olmak düşüyor... Kendinizi bunları düşünerek yıpratmayın,eşiniz ile nasılsınız bu saatten sonra ona önem vermelisiniz..... vereliniortak

Demek ki, kız istemem diye belirtti ve onunkini değiştirdiler..
Sen de, o zaman sesini çıkartmadığından..koluna takmışlar..
Eski konuları eşelemenin faydası yok şu anda..

aslında kaynım yeni evlendiği için bu mesele şimdi gü,ndeme geldi aradaki farkı yeni gördüm çünkü

Birincisi, surpriz hediye alinirken zaten size sormak zorunda degiller, adi ustunde hediye. Sizin zevkinizle uyussa da uyusmasa da hediyeye ve onlarin dusuncesine sayginiz olmali.
Ikincisi, para onlarin parasi. Kime ne hediye aldiklarinin hesabini vermek zorunda degiller. Belki eltiniz onlara daha ilimli yaklasmis, daha candan olmus olamaz mi? Ona iclerinden set almak gelmistir belki de, "belki begenmez diye aldik" dedikleri de bahane olabilir.
Birsey daha, bunun ustunden zaman gecmis, bitmis gitmis, simdi dusunup strese girmeye gerek yok.

daha önce açtığın konudan devam etseydin keşke
zaten aynı şeyleri yazıyorsun tekrardan başka konuya gerek yoktu
konuyua gelince
diğer topikte boşver takma demiştik sana ama galiba sen bunu artık takıntı haline getirmissin
belkide bir uzmandan yardım almalısın?

herkesin sorunu kendine büyük arkadaş
eğer bu konu seni rahatsız etmişse okumazsın
bunu ben yaşadım kırıldım
uslubun çok yanlış
sana göre takıntı olabilir.önemsiz gelebilir. yorum yapmazsın olur biter.tarzın bence kırıcı ve kaba

bu yorumun bana sanırım?
ben kimseyi kırmadım
kaba olduğumuda düşünmüyorum
ayrıca senden izin isteyecek değilim arkadaşım nereye istersem oraya yorum yaparım
asıl sen gelecek olan tepkilerden rahatsız olacaksan konu açmasın olur biter

hayatım kocişine söyle sana bi set alır ya ne uzatıyonki sen bunu alır kocişn durumu olunca ya

Takmayın kafanıza artık geçmişte kalmış bunlar ...
Siz ileriye bakın bundan sonra mutlu olmaya çalışın ...
Dert ederseniz bunu husursuz olursunuz daha çok...

canım nişanda sadece bileklikmi taktılar peki düğününde ne taktılar.
madem bu durum seni çok üzüyor eşinin ailesine söyle belki bir şekilde gönlünü alırlar.

istediğimi yazmakta özgürüm burda insanlar birbiriyle fikir alışverişinde bulunuyor
tepkiler insani bir şekilde verilirse rahatsız olmam
bende bir çok formu okuyorum fikir yazıyorum herkesin sıkıntısı kendine kimseyi kıracal bişey yazmadım
senin nasıl yorum yapma özg. varsa benimde konu açma özg var

bunun bir sürü sebebi olabilir. ama yerinizde olsam kafaya takmazdım.
belki siz evlenirken durumları daha kötüydü..
belki sizi daha alçak gönüllü gördüler, diğer gelini daha burnu havada gördüler ve beğenmez diye set aldılar..
belki diğer gelin bir sebepten dolayı sizden daha çok seviliyor..
belki kaynınız evlat olarak eşinizden daha populer..
bunların hepsi olabılır ama yerinizde olsam sallardım...mühim değil çünkü.

aman be canım sende dert arıyosun kendine nolcak takı falan Allah huzur versin...böyle şeyleri sorun edipte huzurunu bozma....Allah sana daha ne güzel şeyleri nasip eder........her tarafın altın dolmuş huzurun olmamış kıymeti var mı? boşver kime ne takarlarsa taksınlar hayat bunları takacak kadar uzun değil......

Sakın incinme ama bütün konularını topluyorum ve bir kıskançlık seziyorum.
Bak asla eleştirmiyorum hepimiz insanız,ben ilk gelinim yarın eltim olacak bir gün..
ben ne hissederim garantisi yok ama şu var ki sizde bir kıskançlık başgöstermiş..
maaşları,ailenizin onlara olan ilgisi,size karşı özensizlikleri..
haklısınız belki ama kendinizi yıpratmaya değmez..!!!

Ne takarlarsa taksınlar sen evindeki mutluluğuna bak arkadaşım böyle şeyleri sorun edipte hiç kendi huzurunu bozma...eşine hiç bahsetme bile bence yok ona neden bunu taktılar bana neden bunu yaptılar falan diye hiç muhabbete girme...hiç önemseme karşı tarafı.

arkadaşım hiç üzme kendini dünya malı dünyada kalır haa içimde çok kaldı diyosan bu olay eşin biliyormu bilmiyorum ama bilmiyorsa söle eşine sende kendine kendi paranla güzel 22 ayar bi bileklik al tak koluna boşverbe tatlımm takma kafana böle şeyleri..evinde huzurun olsun en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…