- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Zaten jüri yüz yüze görecek diye foto konusuna çok takılmadılar demek ki.Evet cidden bir tanesi filtreyi abartmış:)))
Bol şans diliyorum:):)Güzel ülkemin güçlü bayanları,
Cümleten hayırlı geceler.
Birkaç gün önce özgüvenimin tavanken yüz güzellik yarışmasına katıldım.7 Aralıkta ön eleme var yüz yüze.
27 Aralıkta da final var.12 erkek 12 kadın finale kalacak.Her neyse katıldım lakin bakıyorum kızların çoğu model zaten bu işlere alışkın olanlar.Bir güvensizlik geldi bana.
Şansım olmaz ki diyip duruyorum.
Hatta elemeye gitmesem mi diyorum.
Medyada da belli bir güzellik algısı oluşmuşken(dolgu dudak,sivri çene,badem göz vs.) bunu kırabilmek de zor.
Bunları düşündükçe sıkıldım ve sanki güvenim kayboldu.
Bakmak isteyenler için muratcuhadaroffical instagram hesabında paylaşılıyor güzeller.
Not:
Bu benim kızlar.
Güzel ülkemin güçlü bayanları,
Cümleten hayırlı geceler.
Birkaç gün önce özgüvenimin tavanken yüz güzellik yarışmasına katıldım.7 Aralıkta ön eleme var yüz yüze.
27 Aralıkta da final var.12 erkek 12 kadın finale kalacak.Her neyse katıldım lakin bakıyorum kızların çoğu model zaten bu işlere alışkın olanlar.Bir güvensizlik geldi bana.
Şansım olmaz ki diyip duruyorum.
Hatta elemeye gitmesem mi diyorum.
Medyada da belli bir güzellik algısı oluşmuşken(dolgu dudak,sivri çene,badem göz vs.) bunu kırabilmek de zor.
Bunları düşündükçe sıkıldım ve sanki güvenim kayboldu.
Bakmak isteyenler için muratcuhadaroffical instagram hesabında paylaşılıyor güzeller.
Not:
Bu benim kızlar.
Instagram'da en çok beğenilen resim mi kazanıyor ? Ben jüri falan vardır diye düşünüyordumbu arada butun arkadaşlarınıza da oy versinler diye haber vermişsiniz heralde, sizin resminize bir tek o kadar yorum var,burda da o amaçla paylaştınız heralde oylayalım diye, fikir sormak falan bahane gibi geldi. helal ama ya keşke ben de birşeyi kazanmak için bu kadar mucadele verebilsem. hayranım canını dişine takan insanlara.
Instagram'da en çok beğenilen resim mi kazanıyor ? Ben jüri falan vardır diye düşünüyordum
O fotoya oy verenlerin 20si tanıdığım.Gerisini tanımıyorum.bu arada butun arkadaşlarınıza da oy versinler diye haber vermişsiniz heralde, sizin resminize bir tek o kadar yorum var,burda da o amaçla paylaştınız heralde oylayalım diye, fikir sormak falan bahane gibi geldi. helal ama ya keşke ben de birşeyi kazanmak için bu kadar mucadele verebilsem. hayranım canını dişine takan insanlara.
Jüri var.sizin oylarınızla seçilecek diyor resimlerin yanında.
Teşekkürler canım.Ben sizi çok beğendim. Ancak poz vermeyi becerememissiniz, biraz komik durmuş.
Çok tatlı bir yüzünüz var
Çok teşekkürlerÇok güzelsiniz maşallah hocamŞansınız bol olsun vazgeçmeyin
Ayrıca canımı dişime de takmıyorum.bu arada butun arkadaşlarınıza da oy versinler diye haber vermişsiniz heralde, sizin resminize bir tek o kadar yorum var,burda da o amaçla paylaştınız heralde oylayalım diye, fikir sormak falan bahane gibi geldi. helal ama ya keşke ben de birşeyi kazanmak için bu kadar mucadele verebilsem. hayranım canını dişine takan insanlara.
Kuzum jüri var.Instagram'da en çok beğenilen resim mi kazanıyor ? Ben jüri falan vardır diye düşünüyordum
Evet bence de sıfır makyaj şartı olmalıydı.Ben güzele güzel demem, doğal güzel olmadıkça :)
Bir ton makyaj, bir ton efekt ile ben de bomba oluyorum hani
Ben olsam yüz yüze elemeye sıfır makyaj şartı koyardım ki adil olsun..
Sadece krem, dudak nemlendirici gerçek güzelliği ortaya çıkarmaya yeter diye düşünüyorum.
Bu arada alımlı, sempatik bir yüze sahipsiniz.
Bol şans dilerim.
Makyajsız da koymak istedim:)gerçekten de bayan yanakmışsınız.
son iki fotoyu koymasaydınız keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?