Bilemedim bir türlü.

Ve bir de sizi benzettikleri biri var mi?
ilk fotografta birine asiri ama asiri benziyorsunuz ama yok cikaramadim deliriciim

Zaten jüri yüz yüze görecek diye foto konusuna çok takılmadılar demek ki.Evet cidden bir tanesi filtreyi abartmış:)))

Vücudunu halatlara, kafasını baloncuklu naylonlara saran kardeşimize de çok güldüm Allah affetsin.
Verdiği ciddi pozlara gitmiş mi o baloncuklu naylon?
Yani... Bazıları da dalgasını geçmeye mi yollamış fotoğraflarını, ciddi ciddi mi yollamışlar insan sorgulamadan edemiyor. Bir ablanın burun deliklerinden başka bir şey göremedim mesela, tavandan indirememiş kafasını.

Bol şans diliyorum:):)

siz bilirsiniz tabi herkes kendine göre guzeldir ama nazolabial çizgi hattında aşağı kayma var gibi geldi bana, yuzunuz esnekliğini kaybetmiş gibi. bol filtreli fotoda bile belli.ben olsam kazanma planları yapmazdım yani.
ama kendine guvenmek guzel bir şey.

bu arada butun arkadaşlarınıza da oy versinler diye haber vermişsiniz heralde, sizin resminize bir tek o kadar yorum var,burda da o amaçla paylaştınız heralde oylayalım diye, fikir sormak falan bahane gibi geldi. helal ama ya keşke ben de birşeyi kazanmak için bu kadar mucadele verebilsem. hayranım canını dişine takan insanlara.

Ben sizi çok beğendim. Ancak poz vermeyi becerememissiniz, biraz komik durmuş.
Çok tatlı bir yüzünüz var

Instagram'da en çok beğenilen resim mi kazanıyor ? Ben jüri falan vardır diye düşünüyordum

O fotoya oy verenlerin 20si tanıdığım.Gerisini tanımıyorum.
Ayrıca en az beğenilerden biri benimki.
Diğerlerinin beğenilerine görmediniz herhalde.
150-250 vs.
Oylayın diye konu açmadım.
Başta kendi linkimi de koymadım öyle olsa baştan koyardım.
Arkadaşlar merak edince koydum.
Sizin gibi düşünüp beğeni koyan da varsa geri alsın lütfen.
Zaten esnek olmayan yüzüme ne kadar beğeni gelebilir ki?

Ayrıca canımı dişime de takmıyorum.
Zevkine gidiyorum yani.
Hayatta bazen farklı deneyimler de lazım.

Güzellik görecelidir ayrıca burda güzelliğine laf sokmaya çalışan hemcinslerin asıl sorunu ne biliyormusun? Böyle bir yarışmaya katılacak özgüveni asla kendilerinde bulamayacak olmalarıdır. Bence kazanamayacağını bilsen de sonuna kadar git... Kendine inan senin kendine inanman önemli.

Ben güzele güzel demem, doğal güzel olmadıkça :)

Bir ton makyaj, bir ton efekt ile ben de bomba oluyorum hani

Ben olsam yüz yüze elemeye sıfır makyaj şartı koyardım ki adil olsun..
Sadece krem, dudak nemlendirici gerçek güzelliği ortaya çıkarmaya yeter diye düşünüyorum.

Bu arada alımlı, sempatik bir yüze sahipsiniz.
Bol şans dilerim.

Evet bence de sıfır makyaj şartı olmalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…