- 6 Temmuz 2015
- 112
- 148
- 23
- Konu Sahibi Byn_Maydanoz
-
sevgilinin annesi aranmaz nişanlının annesi aranır evlinin annesi aranır ama sevgilininkine lüzum yok çok lüzumsuzca olur.Arkadaşlar merhaba. Yine ben :)
Ağustos ta sevgilim askere gidecek. Annesiyle aramız pek iyi değil. Fakat sevgilim çok üzülüyo. Ve diyor ki ben askerdeyken en aqzından ara sor diyo. Bilemedim ne yapmalıyım sizce kızlar.
Ya biz öyle şeyler yaşadık ki hiç yok yere annesiyle inan bunları yapmak bile gelmiyor içimden. Arad sevgilim olmasa gitmem yani de işteAdi uzerinde sevgili, ben nisanliyken bile aramiyordum oyle sik sik. gittiginde ararsin bir Allah kavustursun demek icin. bir de gelirken, ne yapacaksiniz ozel bir hazirlik var mi yardim edeuim mi diye yeter.
Bende sevgilime bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyo. Şimdiden ben onun karısıymısım falan.sevgilinin annesi aranmaz nişanlının annesi aranır evlinin annesi aranır ama sevgilininkine lüzum yok çok lüzumsuzca olur.
Bencede arkadas dogru demis ben askerdeyken annesini cok aradin sordum hatta ziyaret ettim sonra iyi olmadi mesafeyi koru sakin oyle sık arayip sorma mesafe iyidir yoksa ilerde yuzgoz oldugunla kalirsinAdi uzerinde sevgili, ben nisanliyken bile aramiyordum oyle sik sik. gittiginde ararsin bir Allah kavustursun demek icin. bir de gelirken, ne yapacaksiniz ozel bir hazirlik var mi yardim edeuim mi diye yeter.
Kuzum biz şimdiden yüzgözüz annesini bir görseniz kızlar inanamıyoreum ya.Bencede arkadas dogru demis ben askerdeyken annesini cok aradin sordum hatta ziyaret ettim sonra iyi olmadi mesafeyi koru sakin oyle sık arayip sorma mesafe iyidir yoksa ilerde yuzgoz oldugunla kalirsin
bu kıroyu çok aradın mı karısıBende sevgilime bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyo. Şimdiden ben onun karısıymısım falan.
Doğru söylüyosun da annesi öyle biri ki her anı fırsata ceviriyo aramız bozulsun diye. Gecen gün erkek kardeşiyle tartışmıs kadın beni arıyo çocuğumla kavga mı ettin falan diye.Ben nişanlıyken durmadan aradım da ne oldu :)
Yüz buldu tepeme çıktı. Sevgiliyken sürekli aranmaz bence.. Hem o da arasın madem öyle, oğlumun kız arkadaşı diye.
Aahhaha Yolda yüyrken ayagıma takılıverdibu kıroyu çok aradın mı karısı
Bilemedim işte ben. ASlında ben bi konu açayım bizim sorunları anlatayım en iyisi yoska her gün bi konu açıyorum kafalar karısıyo yeminlenSevgilinle ilişkine bağlı olarak hiç olmadı gittikten sonra allah kavuştursun dersin, arada da özel gün vs olursa hal hatır sorabilirsin. Dediğim gibi sevgilinle ilişkine bağlı tamamen bence
Yok daha neler.. Böyle bir kadını ne diye arayacaksın ki.. İnsan içinden gelerek aramalı. Sevgilin seni araman için zorlamamalı hakkı yok. Bir de arada mesafe bırakmak her zaman iyidir. Sana onları söylediğine göre mesafeyi kaldırmış aradan. Sen mesafeni koru bence ayda yılda bi ara en azından.Doğru söylüyosun da annesi öyle biri ki her anı fırsata ceviriyo aramız bozulsun diye. Gecen gün erkek kardeşiyle tartışmıs kadın beni arıyo çocuğumla kavga mı ettin falan diye.
Doğru söylüyorsunYok daha neler.. Böyle bir kadını ne diye arayacaksın ki.. İnsan içinden gelerek aramalı. Sevgilin seni araman için zorlamamalı hakkı yok. Bir de arada mesafe bırakmak her zaman iyidir. Sana onları söylediğine göre mesafeyi kaldırmış aradan. Sen mesafeni koru bence ayda yılda bi ara en azından.
Ya biz öyle şeyler yaşadık ki hiç yok yere annesiyle inan bunları yapmak bile gelmiyor içimden. Arad sevgilim olmasa gitmem yani de işte
Arkadaşlar merhaba. Yine ben :)
Ağustos ta sevgilim askere gidecek. Annesiyle aramız pek iyi değil. Fakat sevgilim çok üzülüyo. Ve diyor ki ben askerdeyken en aqzından ara sor diyo. Bilemedim ne yapmalıyım sizce kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?