- 6 Temmuz 2015
- 112
- 148
- 23
- Konu Sahibi Byn_Maydanoz
-
Çok haklısın kuşum valla. böyle kafa dinç oluyo en azından. Hani derler ya nerde çokluk orda b*kluk aynen ole yaniarama yaa cok gerekırse alalh kavustursun demek ıcın ara yeterli, ben evlıyım nısanlandıgımdan berı toplasan ayda 2 kere ancak ararım, onun dısında kandıl bayram vs olursa ne gerek var zırt pırt aramaya, herkes arasın kendı anasını gereksız samımıyete lüzum yok..
Bana "sen yokken oğlusumla beni sevgili sanıyorlardı"demelere başladı.
Ayyynen abacım. Çok fazla dengesiz kadın. Çocuk ameliyat oldu burundan o sabah sırf çocuk anne neden beni erken uyandırmadın dedi diye camları indirdi dengesiz. İşin çok çok çok komik kısmına geliyorum şimdi;Doktoru oğluyla yaşıt.Neymiş Doktor ondan çok hoşlanmış Ahaahhahahaçüüüüşş artık
freud bile buna bi teşhis koyamaz heralde.
ne sapkınca bi söylem bu!
Aahahah tamamniye bu kadar yüz göz olma geregi duydunuz anlamadım ki
neyini arayacaksın
işi resmiyete dökün önce bi
sen bunları sevgili kocana bi okut
Aahahah tamam
Aynenvalla baştan aşagı tüm sayfaları okut
ne o öyle vıcık vıcık
şimdiden kaynanalık karılık
ooo valla sonu gelmez bunun
"Annecigim" ıyy bi insanın ağzına bu kadar mı yapışırya bide sen kaynana adayına ne diye hitap ediyorsun
merak ettim şimdi
vallaha mı"Annecigim" ıyy bi insanın ağzına bu kadar mı yapışır
Aynenvallaha mı
Ahahaha Dereyi geçene kadar aşkım ya napcanben kaynanama hiç annecim demedim biliyormusun
hatta en son ne zaman anne dedigimi bile hatırlamıyorum
Ahahaha Dereyi geçene kadar aşkım ya napcanİltifatlar aptallar içindir :)
Ama aramız çok kötü açcağını bile ihitamalini veremiyorum kibu durumda bu kadını aramamanda olmaz
açmazsa daha iyi işteAma aramız çok kötü açcağını bile ihitamalini veremiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?