Bilemedim Ki şimdi ?

Çok haklısın kuşum valla. böyle kafa dinç oluyo en azından. Hani derler ya nerde çokluk orda b*kluk aynen ole yani

çüüüüşş artık
freud bile buna bi teşhis koyamaz heralde.
ne sapkınca bi söylem bu!
Ayyynen abacım. Çok fazla dengesiz kadın. Çocuk ameliyat oldu burundan o sabah sırf çocuk anne neden beni erken uyandırmadın dedi diye camları indirdi dengesiz. İşin çok çok çok komik kısmına geliyorum şimdi;Doktoru oğluyla yaşıt.Neymiş Doktor ondan çok hoşlanmış Ahaahhahaha DD

niye bu kadar yüz göz olma geregi duydunuz anlamadım ki
neyini arayacaksın
işi resmiyete dökün önce bi
sen bunları sevgili kocana bi okut

Bastan bu kadar yakinligi dogru bulmuyorum er yada gec suyu cikiyor. Bende sevgiliylen esim diyodu annem seni soruyo niye hic aramiyo gelin diye, bende otur annene anlat daha ortada birsey yok aramak icin kendi kizi olsaydi istermiydi sevgilisinin annesiyle telefonlassin oturmaya gitsin gelsin diye. Henüz gelini degilim aday adayiyim diyordum ondan sonrada hic cikmadi agizlarindan nisanliyken bile niye gelmiyo gitmiyo diye. Simdi evliyim hala ayni sekilde devam ediyor, tartismamiz falan filanda yok. Tartismalar bile fazla yakinlasmadan cikar, o firsati vermedim vermemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…