Erkek arkadaşımın kardeşimi yoksa başka birisi mi tam da emin değilim demişsin öncelikle kızı sen uzaktan takip et zaten erkek arkadaşım anlayışlıdır tanımaya çalışır demişsin eğer gerçekten erkek arkadaşının kardeşiyse o zaman söylemelisin şimdi tam emin olmadan söylersen sonradan sen kötü olursun yani kızla aranızda sorun olabilir.
Şahsen bana yapılsa abimin kız arkadaşından nefret ederim. Ne o oyle ispiyonlamak falan. Üstelik emin de degilsin. Ayrıca madem kendini ablası gibi görüyorsan o zaman kendin konuşmalısın kızla
Takip etme gibi bi imkanım yok yani ne zaman nerde olacak bilemem ki. Evet %100 oydu diyemiyorum çünkü çok küçük bi andı görünce direk kafamı çevirdim başya tarafa döndüm ama yüksek ihtimalle oydu
Öyle bi niyetim yok zaten sadece erkek arkadaşımın yerine kendimi koydum ve biraz korumacı düşündüm.insanların özel hayatlarına karışmamayı deneyebilirsiniz.
insanlar birilerini ispiyonlamaktan ne zevk aldığını merak ediyorum17 yaşında koca kız çocuk değil bence sizi ilgilendirmez
Öyle bi niyetim yok zaten sadece erkek arkadaşımın yerine kendimi koydum ve biraz korumacı düşündüm.
iyi niyetten maraz doğar.kendi kardeşiniz olsa anlarım.kızla samimiyetiniz varsa öylesine sormayı da anlarım.Benim arkamdan iş çevirir gibi biri abimle benim hakkımda konuşsa o kişiyi anlamam,yarın öbür gün yengem olsa görümceliğin de kralını yaparım.siz bilirsiniz.
17 yaş çok küçük,hata yapılcak bi yaş değil.zeki bi kız ne yapıcağını bilir bence o yaşta.ben kendi kardeşim olsa karışmam.
Yazdıklarımı okudun mu acaba?? Zevk için yapsam gördüğüm an bu kadar derin düşünmeden söylerdim zaten.
Haklısın yorumun için teşekkürler.
Keşke hep bu olgunlukta birilerinin düşünemediği akıl edemediği şeyleri açıklamak adına olsa yorumlar.
bence söylıcektınde alıcağın tepkiden korktun sanane de dıyebılırdı mantıklı bırı öyle demelı zaten
bence söylıcektınde alıcağın tepkiden korktun sanane de dıyebılırdı mantıklı bırı öyle demelı zaten
Yok sen hala okumamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?