bılemıyorum.. ben mı çok genişim...

Hayir alamam mi diceksin sonucta sen adama teklif etmemissin . Adam soylemis Sevgilin empati yapsin ayip olur yani . Ama kiskanmasida normal dersini almistir uzatma bariss bencee :)

Nişanlına hak verenleri anlamakta güçlük çekiyorum. İş arkadaşını arabana aldın diye kıyamet koparan biri var karşında. Sana hiç mi güveni yok. Ne yani, iş arkadaşlarımızla aynı arabada olursak, aynı istikamete gidersek ne oluyormuş. Bu nasıl mantıktır anlamadım.
Kusura bakmayın da, size güvenmeyen bunu sorun haline getiren erkek arkadaşınız despotmuş. Ben olsam ki, buna benzer olayı bende yaşamıştım, bir dur derim olaya ve erkek arkadaşıma.

Ayy ne çok abartmış . Canım kıskanmış seni kıskanması da normal . Ben senin yaptığında bir şey görmedim . iyice çek kulaklarını da bir daha anlayıp dinlemeden iftira atmasın

Konuya birde şurdan bakın.
Erkek arkadaşınız arabasına bir bayan alsa siz tepkisiz mi kalırdınız ? Yoksa ortalığı birbirine mi katardınız eğer yok ben ortalığı birbirine katmam diyorsanız bence siz genişsiniz ,benim erkek arkadaşımın arabasına bir bayan oturacak birde mini giydiğini falan düşünürsem yolarım ben o saçı başı
Tamam ben erkek arkadaşıma güveniyorum ama sonucunda erkek ayrıca hiç hoş bir durum değil benim için..

erkek arkadaşının haklı olduğunu düşünenler var bence haklı değil sonuçta sürekli yaptığın bir şey değil bu barışsanız bile sen haklıydın muhabbetlerine sakın sakın girme yüz bulup karışma dozunu arttırır yani burda erkek arkadaşın haklı diyenlerin gazına gelip ezilme erkekler bu fırsatı çok iyi değerlendirir nolmuş yani senin yaptığın bir şley yok ki bırak erk arkadaşın hatasını anlasın işine gelirse...

bence ona söylemeseydin arabana aldığını. kendi başıma gelse ben birşey diyemem alırdım arabama yani ama o da kıskanmış işte o da haklı

Ne alakası var yahu genişlikle. Aynı işyerinde aynı ortamda bütün gününü geçirdiğin birisiyle pekala 10 dakika aynı arabada da gidebilirsin, ikisinin hiçbir farkı yok. Ayrıca ricada bulunan birisine hayır seni arabama alamam demek çok yabani bir davranış olurdu.

Ben,arabama almak istemediğim kişiyi,ayıp olmasın diye arabama almam.
Hayır gelemezsin demem tabii.Ama en azından başka yere uğrayacağım veya bir arkadaşımla gideceğim deyip geçerim.
Aklı mantığı varsa bir daha sormaz zaten.

Ayrıca işyerine gidip gelmeler bir seferle sınırlı kalmaz genellikle.
Bir bakmışsın,her gün adamla dönüyorsun.

Daha önce yazılmış,aynı durumda sen olsaydın,erkek arkadaşın bir kızı alsaydı ve kız varken telefonuna cevap vermeseydi ne düşünürdün ?
Veya erkek arkadaşın sana desetdi ki,ne yapayım kız gelmek istedi,hayır diyemedim...Sinir olmaz mıydın ?

bende bir sakınca görmüyorum çünkü arabam yokken aynı okulda çalıştığım insanların arabasına çok bindim.. benden rica etseler bırakırdım yani..

10 dk lık yol için abartmış.

bu olayın genişlikle darlıkla ne alakası var garip yani iş arkadaşın rica etmiş geri çeviremezdin ki hem işin içinde art niyet olsa zaten sen onu anlarsın ona göre en baştan tavır alırsın o kişi de sana cesaret edemez birşey rica etmeye gayet normal

sevgilinin tepkisi çok doğal.ama senin de yaptığında kötü bir şey yok, sonuçta iş yerindeki bir arkadaşını bırakmışsın, sokaktan geçen adamı değil. bu kadar basit bir konu yüzünden ilişkinizi yıpratmayın..

ne genişliği ya :S gayet normal bir şey bu yaptıgın. Türk erkeğinin bu şüpheciliğini ne yapacağız biz acaba. Evlenince de bir kısıtlama çabaları oluyor. Allahım sen beni koru.

ne kadar ilginçtir ki tutucu bir çevrede büyümeme rağmen 'genişlik' denilecek bir şey gelmedi bu durum.
nişanlınız kıskançlık yapmış herhalde
ben olsam ben de alırdım arabaya

siz geniş değilsiniz...

fakat evet arabanıza başka bir erkeği almanız hoş olmamış, niyetiniz her ne kadar kötü olmasa da, aklınızın ucundan hiç bir kötülük geçmemiş olsa da sevgilinizin bunu kabul etmesi beklenemez...

illaha biri geniş olacaksa, bu durumda size "iyi yapmışsın" diye tepki vermesi beklenen sevgili geniş olurdu

olayı büyütmemek gerekir bana kalırsa ve arayan sevgilinin telefonları açılmalı...
açılmayan her dakika sevgili sinirleniyor ve yeni yeni senaryolar üretmeye başlıyor demektir..

telefonu elbet bir gün açacaksınız ama bunun süresi ne kadar uzarsa, erkek arkadaşınızın mantığına göre de açtığınız o an da ki işiteceğiniz lafların hepsini hak ediyor olacaksınız...

kısacası bana kalırsa konuşmanız gerek, kaçmanız değil...

Ne genişliği yahu yapmayın...
Bu "insanlıktır"
Yolda otostop yapan bir adamı almışsınız gibi tepki gösterilmiş...

Anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum...

Nesiniz siz, arabanıza biri on dakikalığına binince nefsine hakim olamayacak kadar aciz bir varlık mısınız???

Kadın erkek bir araya gelince illa farklı noktaya götürecek kadar basit misiniz??

Kadın erkek ilişkilerinde "arkadaşlığı" yaşayamayan, böyle bir olgunun varlığını kabul etmeyen, kadına ateş, erkeğe barut gözüyle bakan zihniyetten korkarım.. Çünkü; kişi kendinden bilir işi....

canım ya bişey sorcam aklıma takıldıda gecenlerde nişanı attığını yazmamış mıydın ? bo o kişi mi yoksa yeni erkek arkadaşın mı

ne genişliği yahu iş arkadaşınızı 10 dk lık yol için arabaya almakla tecavüze mi uğrayacaksınız...
nezaketen almışsın bunda evlilikten dönecek ner var ki...kendini bilen kişi güvenerek alır ,kendine ve karşındakine
güvenin yoksa yapacak adam her yerde her şeyi yapar.
çok laçka,samimi iş arkadaşlıklarına karşıyım,mesafeliyimdir ama bunda abartılacak bir durum yok.

Kıskanılmayı anlarım tabıde boylesıne suclama sacma.. Bence davrasınızda anormal olan bısey yok..Aksini dusunenlerede anlam veremedım..Üstüne cevap veremedıgınız durumda verdıgı tepkı daha agır! Sizi ne sanıyor ki..Hayır bolesıne bı olaya Böle tepkı veren adam,fıkır ayrılıgına dustugunuz durumda yıne suclamalarını aklıma bıle getırmek ıstemıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…