bılemıyorum.. ben mı çok genişim...

Erkek arkadaşın haklı...Ben de eşimin iş arkadaşı olan bir kızı veya tanımadığım başka bir kızı ben arabada yokken arabasına almasında hoşlanmam ve istemem.... Bu işe gidiş gelişler bir kere ile sınırlı kalmaz çünkü...Otobüse binsin,taksiye binsin ama evli,nişanlı bir adamın arabasına binmesin.......

Şimdi siz iyi niyetlisiniz. Ben bunu anladım. Ama erkek arkadaşınız biraz sert yaklaşmış olaya. Olabilir erkek mentalitesi.

Erkek arkadaşınızla ne zamandır berabersiniz, yakın mısınız mizacı nasıldır?

Aynı şeyi o yapsa siz ne derdiniz?

Şimdi o size güvenemiyor bu açık.

Siz de "ben seninle evlenmem" diyerek çok sert oynamışsınız.

Bence tarafsız bir yerde buluşun -ev olmasın- ikinizin de daha önce gitmediği sevmediği bir kafe ikiniz için de yeni olan bir yer.

Kendi fikirlerinizi anlatana kadar bölmemesini isteyin.

Daha sonra da o konuşurken alttan alın, bunu tahmin edemediğinizi ve karşınızdaki adama (ona) cidden çok değer verdiğinizi söyleyin. Fazla da kendinizi ezdirmeyin, suçlamayın.

şimdi düşündüm eşim iş arkadaşının arabasına binse ne düşünürdüm diye
bazılarını tanıyorum hiç bişey demezdim ama bazılarına kızardım

yani bazı tepkiler çok abartılı
yalnız bu araba evine almamışsın ki
sonuçta arabada herkesin gördüğü etrafı açık bişey
gizli saklı bir olay yok
ama dediğim gibi o kişinin karakterine bağlı galiba
yoksa pek abartacak bir durum olduğunu sanmıyorum?

ne yalan söyleyeyim ben de kıskanırdım ama niyet önemli burada ki siz kötü bir niyet gütmemişsiniz. evlenmek istemiyorum deyip telefonlarına çıkmamak da ağır olmuş biraz bence güzelce konuşup çözün.

bence sevgilin haklı.kendini bi onun yerine koysana.o senden habersiz bi kızı arabasına alsa.ve sen aradığında telefonu açmasa( tamam sen duymamışsın ama kendini onun yerine koy), sende tepki vermezmisin? ben olsam çıldırırım valla

"millet yanlış anlar alamam" deseydin esas o zaman karşı taraf yanlış anlayabilirdi diye düşünüyorum. Üstelik o kişiyi tanımayıp güvenmesen veya bir kötü niyet sezsen zaten arabana almazsın. Nişanlının önce sana güvenmeyi öğrenmesi lazım.

bence sevgilin haklı.kendini bi onun yerine koysana.o senden habersiz bi kızı arabasına alsa.ve sen aradığında telefonu açmasa( tamam sen duymamışsın ama kendini onun yerine koy), sende tepki vermezmisin? ben olsam çıldırırım valla

Siz tanidiginiz bir is arkadasinizi gidecegi yere birakmissiniz ne var bunda.
Sahsen benim esim is yerinden bir bayani yol uzerind biraksa aklima hic kotu bisey gelmez ki birakmisligida vardir
Belki Allah razi olsun demistir ne guzel iste.

Ayrica herkesin dusuncesine saygim var ama ay cok genissin, erkektir kiskanir, kizar diyen arkadaslarin mantalitesi bence kadinlarin toplumda bu kadar ezilip, siddet gormesine canak tutuyor.

Son düzenleme:
bence gayet normal bir durum. sokaktan geçen birini değil iş arkadaşını almışsın. red edersen görgüsüzlük olurdu. sanki ilkkez sevgilisi olmuş leyle modu gibi duruyor hayır sevgilim var alamam gibi laflar. sevgiliniz böyle aciz yaklaşmış olaya ama aynı şey kendi başına gelse alırdı arabasına. kendiniz gibi normal kişilerle karşılaşmanız dileğiyle..

Niye genişlik olsun Canim? Ne var bunda? Benim de is ortağım erkek ve bazen birlikte bir yerlere gitmemiz gerekiyor esim bir gün bile bir sey demedi. Bence denecek bı sey de yok, ben olsam ne ararim o sevgiliyi ne de umursarim.
Bu sevgilinin niyetinin bozukluğu. Emin ol o aynı durumda bayan is arkadasinı alırdı arabaya.

Bu durumda sevgilinin haklı olma ihtimali bile yok bana göre.

Yolunun üstüymüş, hadi bunu da geçtim ortada bir rica var. Adamı köyüne götürmüş de geri getirmişsin gibi yol yapmamışsın yani.

Sen o an "sevgilim var yanlış anlaşılır" desen bana göre görgüsüzlüğün önde gideni olurdu. İş arkadaşı sonuçta, yüzyüze bakılıyor. Ayıp denen bir şey var.

Tabi keşke sevgiline o kadar sert çıkmasaydın, "başka gezegene yerleşeyim istersen, hani erkek olmasın hiç?" falan diye şakaya vursaydın.

Ay bir olay anlaticam
Biz esimle alacagimiz arabayi gormek icin test surusune ciktik
Esim sofor koltuguna oturdu satis danismani kiz geldi
Ben bakiyorum kiz dedi ki hanimefendi ben one oturmak zorundayim lutfen kizmayin malum aracin teknik ozelliklerini anlatmam lazim
Bende tabii ki dedim soylemenize bile gerek yok
Ama kiz demesin mi bana cok kizan oldu kocamin yanina oturma diye

Sok oldum resmen , dusunun aracta kendiside var yardimci kizin on dakikalik suruste esinin yaninda arabanin ozelliklerini anlatmak icin oturmasina tahammulu yok
Bu olay bana bunu hatirlatti
Yani neymis hastalikli dusuncenin sınırı yok!

Ben de alirdim arabama, zaten 10 dakikalik yolmus. Tabi ondan bi yakinlasma falan gormemissem, yani bana sulanmiyorsa. Ama sevgiliniz de kendince hakli, cunku herkes boyle dusunmuyor iste, o da kiskanmis sizi. Ama kiskancliklari her zaman her seyde yapiyorsa dusunmeniz gerekebilir ama sadece buysa, buyutmeyin. naapsin seviyor iste sizi

benide geçen akşam iş arkadaşım bırakmak istedi ama bizdeki durum tam tersi yani kız erkeğin arabasına binince daha da yanlış anlaşılma oluyor ben binmedm. ama arkadaşında garipmiş biraz bin otobüse git işte sevgilisi var kızın

Kişi kendinden bilirmiş işi,

Demek ki erkek arkadaşın iş arkadaşı dahi olsa,
arabaya binen kişiler hakkında kimbilir neler düşünüyor!

erkekler gerçekten çok garip bu konularda yahu,kendileri olsa gayet normal bişeymiş gibi tavır alırlar eminim.. Ama ben yavaş yavaş garip zihniyetlerine alışıyorum sanırım,buyüzden empati yaptım,ben de "hayır yanlış anlaşılır" vs diyemezdim tabiki ama,arabaya binerken sanki günlük rutinimmiş veya zaten arayacakmışım gibi erkek arkadaşımı arar :102: "hee ben de eve dönüyorum x ile rica etti de" falan diye lafını geçirirdim.Böylelikle okadar dırdır da edemezdi :82:

ben de genişim:))) şahsen başıma da geldi böyle bi olay hatta ben bindim arabasına eşim de gördü kapıda karşılaştık ve slmlaştılar...

hee ama arkada oturuyordum ve arabada başka bi bayan daha vardı...

bu arada eğer durum tam tersi olsa alırdım arabama neden olmasın ve eşim de hiç birşey demezdi zira hareketlerimi eşim ne der diye ya yapmam zaten kendime yakışanı yaparım ama sevgilinizin fazla abarttığını düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…