- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Harbi yuh ben erkek arkadasının yerınde olsam bır dakıka çekmez ayrılırdım elın adamını ne dıye alıyorsun kı sevgılın varken adam çok haklı sen alttan alıp özür dileyecegıne zeytınyagı gıbı ustte cıkmıssın ne dese haklı adam.
Sevgiline söyle çıkarmasın seni evden dışarı, saklasın dört duvar arasında, insan yüzü görmeden sürdür hayatını. Ne mü
nasebetsizmiş. Ne demek ya, "niye açmadın telefonu o vardı diye dimiiii". Son derece yakışıksız, haddini aşan bir yorum.
Anlamıyorum bu sevgili olma durumlarında ne sanıyor çiftler birbirlerini, sahipleri filanmı.?
Heleki evlendikten sonra ayrı bir alem, ne bu canım, evlendikten sonra niye soyutlayalımki kendimizi hayattan. Senin erkek arkadaşın olamaz mı. Saçma sapan işler bunlar ya, valla aklım almıyor.
Üstelik sevgili denen şahsı haklı gören bayanlara da şaşırıyorum, yeminle.
Ne alakası var ya anlamadm tabiki de arabana alıp götürebilirsin insanlık yapmışsın bunun bayanı erkeği mi var:26: Bence asıl bunun yadırganması garip yani evli bir bayan olsan bir nebze anlarım da hadi evli bile değilsin ki arkadaşını tabi ki alırsın arabana çok normal bence..
kızlar ben dün işten çıktım. ve cıkarken de, aynı yerde calıstıgım bır beyde bende aynı yere gıdıyorum gelebılırmıyım dedı
olur dedım. zaten on dakkalık yol ve arabama aldım.
ama sevgılım deliye döndü... onun tanımadıgı bırını nasıl alırmışım arabama.. bende ne var bunda dedım iş arkadaşım dedım
sana yuh dıyorum , mıllet yanlıs anlar alamam dıyemedın mı dedı
bende ne var bunda deyınce yıne, çıldırdı ve aradım acmadın cunku yanında o vardı dımı dedı (halbukı duymamıştım yemın ederım)
bende cok kızdım ve , dedımkı ''bana guvenmeyen bırını ıstemıyorum.. ıftıra atıyosun dedım''
oda bana ben sennle evlenıcem , secmeye tanımaya calısıyorum dedı.
bende ''ben senınle evlenmek ıstemıyorum'' dedım ....
arıyor açmıyorum napmalıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?