bılemıyorum.. ben mı çok genişim...

Ben eşime asla arabana bayan iş arkadaşını almayacaksın diyorum tanıdığım halde, çünkü devir öyle kötü ki neler duyup okuyoruz.
Genişsin yada değilsin diye yargılayamam ama bende asla almazdım.

yani sevgilisi olan bir bayan hiç bir erkekle arkadaş olmaz öle ya...

Sevgiline söyle çıkarmasın seni evden dışarı, saklasın dört duvar arasında, insan yüzü görmeden sürdür hayatını. Ne mü
nasebetsizmiş. Ne demek ya, "niye açmadın telefonu o vardı diye dimiiii". Son derece yakışıksız, haddini aşan bir yorum.

Anlamıyorum bu sevgili olma durumlarında ne sanıyor çiftler birbirlerini, sahipleri filanmı.?

Heleki evlendikten sonra ayrı bir alem, ne bu canım, evlendikten sonra niye soyutlayalımki kendimizi hayattan. Senin erkek arkadaşın olamaz mı. Saçma sapan işler bunlar ya, valla aklım almıyor.

Üstelik sevgili denen şahsı haklı gören bayanlara da şaşırıyorum, yeminle.

Son düzenleme:
ben de okuldan öğretmen arkadaşlarımı arabama alırım bırakırım
özellikle kışın
eşim hiç sorun etmedi ben de etmem böyle bir şeyi sorun
erkek arkadaşlarım da var yanıma yaklaşan her erkeğpi potansiyel sapık beni de potansiyel yüz verici görecek adam deli eder beni
senin sevgilin olması ona bu denli hayatına müdahale hakkı vermez ben ortada yanlış hiçbir şey göremiyorum

aslında sevgilinin tepki vermesi değil verdiği tepkiyi bu kadar çirkin göstermesi tuhaf
sanki seni iş arkadaşınla başka şekilde görmüş gibiş davranmış uslup çok yanlış

Son düzenleme:

gercekten ya bide hemcinslerimiz destek veriyo adama...

bence sen de bir gariplik yok.sen adama seni bırakayım dememişsin ki adam rica etmiş kırmak odunluk olurdu.ben de olsam senin gibi davranırdım.sevgilinin delirmesi saçma ,ufak bir trip olsa olabilirdi ama bu kadar büyütmesi kötü.bu adam evlenince de her şeye karşışır gibi geliyor.

Bence senin yaptığında bir tuhaflık yok kim olsa yapar sonuçta
Ama sevgilinde haklı sonuçta erkek milleti biraz kıskanç malumunuzki konuşarak halletmeni tavsiye ederim çünkü ufak kavgalar her ilişkide olur

tek bi konuda bile ne kadar görüş farklılıkları oluyor o yüzden arabana binecek adamın art niyetli olup olmadığını anlayamazsın..yoldan geçeni almıyorsun doğru ama iş arkadaşını ne kadar tanıyorsun ki ben inanmıyorum, çoğu insan kendini farklı gösterir tanıyamazsın o yüzden yoldan geçenle çok da farkı yok..

hem zaten araban evin kadar özelindir..
iş yeriyle kıyaslanmış ama benim olan ortamla, ben ve diğerlerinin olduğu ortam kıyaslanamaz..

10 dklık yolsa yürüsün spora teşvik etmek lazım insanları

ha çok zaruri bir durum olur, kış vardır, vesayet yoktur o zaman alırsın bu insanlıktır..

Ne alakası var ya anlamadm tabiki de arabana alıp götürebilirsin insanlık yapmışsın bunun bayanı erkeği mi var:26: Bence asıl bunun yadırganması garip yani evli bir bayan olsan bir nebze anlarım da hadi evli bile değilsin ki arkadaşını tabi ki alırsın arabana çok normal bence..

Bence çok normal. Adamın yavşakca bir yaklaşımı olmadıysa sen de gvenip arabana aldıysan bundan kime ne? Kendini ezdirme erkek arkadaşına...

ne yazıcaksam aynını yazmış arkadaş...
parmaklarına sağlık

Bence yanlis birsey yapmamissin tavirni koymakla da iyi yapyiorsun.

Bunun icin evlenemicekse birak bitsin.

Ilerde insanin hayatinda öyle seyler oluyorki insan gene bi durum olur mecbur kalir, bu sefer seni bosar....

Birak simdi gitsin.

Herkese göre normal olmaya bilir benim icin normal ara sira olan birsey se..
O an öyle gerekmisdir öyle olmusdur...

Benim de basima böyle durumlar cok geldi bindimde, arabama da aldigim oldu.
Esim icinde benim icin de sorun yok.

bende almazdım kimseyi arabama ...yaa hallah hallah dolmus mu bu?
gerekirse bahane bulur veya sevgilim kızar bile derdim is arkadasıma.
genişlik değil boş bulunmuş kıramamış olabilirsin bence sevgiline alttan almalıydın haklı gordum ınu ben.

Şahsen bende kıskanç bir yapıya sahibim, bana yapılmasını istemediğim hiçbirşeyi sevgilime yapmıyorum. Arabasına benim tanımadığım (hatta bazen tanıdığım bile olsa farketmez sinirlenirim, kimseye güvenmiyorum bu devirde) bir bayanın binmesini kesinlikle istemem e haliyle bende böyle birşey yapmam.İnsanların beyninden neler geçiyor tahmin bile edemeyiz, o masumane şakaları sohbetleri sırasında akıllarında aslında ne var bilemeyiz. Ben ne muhattap olurum ne de onun ollmasını isterim. Belki o an sinirleneceğini tahmin etmemiş olabilirsin ama yine de eğer hala birlikteyseniz 3. şahıslarla ilgili yapacağın şeyleri yapmadan önce karar vermeden önce bidaha düşün :))
Eğer seviyorsanda telefonlarına cevap vermen daha iyi olur gibi, yazıktır yıpratmayın ilişkinizi de kendinizde :)

bence tanımadğn bi insanı arabana alman doğru değil. ama burda suç sende de değil sevgilindede. burda suç arabana binmek için rica eden adamda :))

düzgün karakterli sulanmayan sarkmayan bir iş arkadaşım rica etse ben de alırdım arabaya bunda abes bir durum yok,aksi takdirde kadın da olsa almazdım bir bahaneyle.
aynı şekilde eşimin ya da sevgilimin de işyerinden arkadaşı olan düzgün,saygılı bir hanımefendi arabasına binse rahatsız olmazdım.evet kıskanılabilir bu çok doğal ama sorun etmeye değecek boyutta bir durum değil.bunu yanlış anlayıp dedikodusunu yapacak olan insan herhangi bir yerde herhangi bir bey sizin bulunduğunuz 3 metrekarelik alana girdiğinde de yapabilir,erkek arkadaşımız ya da eşimiz var diye iş hayatında ya da sosyal hayatta diğer erkeklerle iletişimimizi koparıp soyutlanamayacağımıza göre..
ama bunu ayrılma noktasına getirmenize anlam veremedim

hangi devirde yaşıyoruz ya bunun neresi yanlış, hayret verici!.. yok sevgilin ii yapmış da, yok sen haksızsın, benimki olsa bacaklarımı kırardı falan bu ne ya!.. ayrıca bu kadar basit bi şeye ki aynı iş yerinde çalıştığınızı bildikten sonra tanımadığın biri değil ne olur yani 10 dk lık mesafeye götürüversen yerler mi seni??? ki sen arabana alarak gayet medenice yardımcı olmuşsun, bu kadar hemen olayı aman otobüste erkek yanına oturmayayım haline getirmeyin,tabi ki otobüstekini tanımıyosunuz ama kız diyo ki "aynı iş yerinden biri" biliyo aynı iş yerinde çalıştıklarını... adam belki bi yere yetişecek yardım istedi rica etti... ya bu kadar kötü niyetli olmayın kızlar ya, erkeklerin saçma kıskançlıklarına da bu kadar pay vermeyin... konu sahibi arkadaşım bence sevgiline tepki göstermekte haklısın, o da çok sert çıkışmış ama senin de bütün köprüleri atman yanlış olmuş konuşarak çözersiniz ya basit bi kıskançlık yüzünden yiyip bitirmeyin birbirinizi...

21.yüzyılda hala böyle bağnaz yorumlar var ya inanamıyorum yuh! yoldan geçen birini almamış nihayetinde iş yerinden bir arkadaşı kibarca rica etmiş sanmıyorum ki yoluna ters bir yere götürmesini istemiş, yol üstü geçerken bıraksın ne olur yani birisi konu sahibine araban dolmuş mu demiş de hergün geçtiğiniz yerden bi arkadaşınızı bıraksanız elinize yapışmaz...neden hala erkeklere potansiyel tecavüzcü kadınlara da potansiyel hafif kadın gözüyle bakılıyor ben anlamıyorum. Babam da hemen hemen hergün iş yerinden kadın arkadaşlarını yol üstünde geçerken duraklara vs. bırakır bir gün olsun annemden yada arkadaşlarının eşlerinden tek bir ima gelmedi ama demek ki bazısına göre biz ailece çok genişiz annem boynuzları cilalasın hatta vah vah

Bütün cevapları okuyamadım.. Yanlıştır doğrudur o herkese göre değişir.. Bence sen sevgilin haklı mı değil mi diye düşüneceksen ilk önce kendini onun yerine koy.. O bir bayanı alsaydı arabasına sonrada sen aradığında duymasaydı sen olabilir diye tepki mi verirdin yoksa kıyamet mi koparırdın? Ben genelde işin yanlışından doğrusundan ziyade sana yapılmasını istermisin istemezmisin diye bakarım olaylara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…