bılemıyorum.. ben mı çok genişim...

bu genişlikse bende genişim valla,dervşin fikri neyse zikri oymuş diyorum yok öyle saçmalık ya iş arkadaşını kısıklasın önce sonrada kimbilir daha neleri..bence haklısınız..yoldan geçeni almadınız ya iş arkadaşınızı aldını ne var yani..hem iş arkadaşınızda her gün sizin arabanızla gitmiyor ya..hala böyle düşünen insanların olmasına hayret ediyorum

bu genişlikse bende genişim valla,dervşin fikri neyse zikri oymuş diyorum yok öyle saçmalık ya iş arkadaşını kısıklasın önce sonrada kimbilir daha neleri..bence haklısınız..yoldan geçeni almadınız ya iş arkadaşınızı aldını ne var yani..hem iş arkadaşınızda her gün sizin arabanızla gitmiyor ya..hala böyle düşünen insanların olmasına hayret ediyorum

sen teklif etmiş olsan götüreyim diye tepkisinde haklı derdim ama "geleyim mi?" diyene de gelme denmez herhalde:)

Bence sen genişsin, şöyle düşün sevgilin yapsaydı
kızmazmıydın ve istermiydin yapsın
şahsen ben de yapsam sevgilim çok kızar
hatta çok büyük kavga da ederiz ve ben de
istemem öle bişey yapmasını aynı şekilde cingar çıkarırım,
tabi herkes farklıdır bu benim görüşüm
ayrıca kesinlikle güvenle alakası yok bu yaptığımızın..

Son düzenleme:
Bende genişim sanırım.
Ne var ki bunda, iş arkadaşın az çok tanıyorsundur.
Ben bir sakınca göremedim açıkçası.

işyerindeki bi arkadaşını almış,üstelik o gelebilirmiyim demiş.yapmayın arkadaşlar.bunda ne sakınca var.ee o zaman bu bey kızkardeşini çalıştırmasın,insan yüzü göstermesin,eve otuttursun.güven olmadan aşk olmaz.yorar,yıpratır.

aynen katılıyorum...

Tersini düşünecek olursak, benim eşim işyerinden bir bayanı arabasına alsa ben de tepki verirdim..
Sen içinde art niyet olmadığını biliyorsun ama işte kıskanıyor sevgilin anlaşılan...
Konuşularak çözülebilecek bir problem bence telefonlarına cevap verin diyeceğim ama zaten 2 hafta geçmiş :

Çalıştığım yerdeki evli (bay) arkadaşlar işe giderken beni yolda gördüklerinde arabalarına alırlar bende edebimle otururum. Allah razı olsun onlardan, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Benimde arabam olsa bende alırım insanlık namına.

Sevgilin biraz kıskançmış. Fakat sevgilin yapsaydı bunu ne yapardın? Ben öldürürdüm.

Neyse. Bu kadar tavır koymak yeterli bence artık açabilirsin :)

İlk başta sevgilinin yaptığını abartı buldum. Ama sonra onun yerine kendimi koyunca durum değişti ne yalan söyleyeyim bende çok sinirlenirdim..
Galiba sen de biraz empati yapıp düşünmelisin bu durumu..

bunun adı genişlikse evet ben de genişim.. iş arkadaşım benden rica etse kırmazdım. evet benim sevgilim de kıskanırdı, ama bu kadar büyük bi tepki vermezdi. verse de yaptıgının yanlışlıgını anlardı bi süre sonra..

Harbi yuh ben erkek arkadasının yerınde olsam bır dakıka çekmez ayrılırdım elın adamını ne dıye alıyorsun kı sevgılın varken adam çok haklı sen alttan alıp özür dileyecegıne zeytınyagı gıbı ustte cıkmıssın ne dese haklı adam.​

benim kocam beni eve sokmasın ozaman bütün arkadaşlarım erkekti tek bayandım iş yerimde....
insan kendini bildikten sonra hiç bişiy olmaz..kıskanclık olmuş olabilir...

ne var bunda ya ,genişlikle ne alakası var ,senin sevgilinin kıskançlığı benim eskisi gibi biri demekki aklı sıra atarlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…