- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Çoğumuz bu konuda hemfikiriz zaten.Ama tepkisi umursamaz ve yanlış ve zaten sorun orda eylemde değil.
Her insanın ters anı olabilir, merak etmiş olabilir ya da herhangi bir şey olmuştur ve sevdiğini kıskanmıştır.Kıskançlık ve güvensizlik bambaşka şeylerdir, bunları kıyaslamak ve karşılaştırmak bile baştan hatadır.
Böyle durumlarda umursamaz değil, onun düşüncesinin ne kadar yersiz olduğunu, güzel bir dille anlatarak, empati kurması sağlanarak atlatılır.Karşı tarafta seninle evlenicem diyen bir beye ben istemiyorum ama seni derse bu minicik olay büyür gider.Ya da baktınız sevgiliniz haksız ve kızgın, şuan anlaşamıyoruz seninle sakinleşince konuşalım denir ve suçunu farketmesi sağlanır.Yani bir de haklı durumda haksız duruma düşmek olmuş hanımefendinin yaptığı.Dediğimiz bu sadece...
bencede fazla genis davranmissin...aynisini o yapsa hosuna gidermiydi? Kadin is arkadasini arabaya alsa? Benim gitmezdi :)
Ama kavgayi abartmisiniz direk evlenmicez diyerek :) daha sakin oldugunuzda tekrar konusun
ben de bazen iş yerimden arkadaşlarımın aracına biniyorum, iyi bari onların eşi ya da benim eşim ses çıkarmıyor.genişlik değil bu, kimse arabayla yolculuk ederken birbirinin üstüne atlamıyor yani.güven sorunu var sevgilinin ve bunu aşmadan onunla evlenmeni önermiyorum.
delirme canmmmm!!!!
Bunun adı genişlik değil insanlık
şu evet çok genişsin gerçektende diyenleri anlamıyorum:s
genişlikle ne alakası var efendice sormuş yolunun üstü diye gayet normal
galiba ben de genişim... Herkes hak vermiş se vgiline, ben enin yaptığında abes bir şey göremiyorum.
nişanlına hak verenleri anlamakta güçlük çekiyorum. Iş arkadaşını arabana aldın diye kıyamet koparan biri var karşında. Sana hiç mi güveni yok. Ne yani, iş arkadaşlarımızla aynı arabada olursak, aynı istikamete gidersek ne oluyormuş. Bu nasıl mantıktır anlamadım.
Kusura bakmayın da, size güvenmeyen bunu sorun haline getiren erkek arkadaşınız despotmuş. Ben olsam ki, buna benzer olayı bende yaşamıştım, bir dur derim olaya ve erkek arkadaşıma.
ne alakası var yahu genişlikle. Aynı işyerinde aynı ortamda bütün gününü geçirdiğin birisiyle pekala 10 dakika aynı arabada da gidebilirsin, ikisinin hiçbir farkı yok. Ayrıca ricada bulunan birisine hayır seni arabama alamam demek çok yabani bir davranış olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?