bilemiyorum sanirim bitiyor...

hande2014

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
145
0
0
Diğer
merhaba
degerli arkadaslar gecen acmis oldugum konuyu bazilariniz biliyor bana orada yardimci olan yorum yapan tum arkadaslara tekrar tesekkur ederim
gecen hersey tatliya baglandi derken bugun esimle kopma noktasina geldik
ben esimin beni aldattigindan ve beni artik sevmediginden supheleniyorum
zaten son zamanlardaki tavrida davranislarida soylediklerimi onaylar gibiydi
bugunku kavga nasil olduda buyudu anlayamadim.
cocugumuzun yaninda bagirmalar esyalari kirmalar kufur hakaret yapmadigi kalmadi
tum bu olanlara sebep ise kendisinin mail facebook gibi birtakim sosyal paylasim sitelerindeki sifrelerini degismesi
normalde hep bilirdim ara sira girip bakardim bugun erisemedim nedenini sordum ve kavga buyudu
sadece neden sifreni degistiriyorsun demem onu canavarlastirdi.
bana soyledigi ben anneme babama hesap vermezken sen bana hesap soramassin sen kim oluyorsun diye bagirdi
cok zoruma gitti .cocuk oldugu icin mumkun oldugunca sesimi yukseltmeden bagirip cagirmadan konusmaya calistim
nafile beni hic dinlemedi kendi sesinden baska ses duyulmuyordu.ben sakince cevap versemde konusmami hic istemiyordu
etrafa vurdu kirdi. ellerim ayaklarim tirtir titriyor. cok kotu oldum. guclu olucam diyorum kendi kendime
halen soktayim bilemiyorum dusuncelerim beni yiyip bitiriyor.
esyalarin toparlayip bavulu alip gitti . seni bosiyacam dedi giderkende.
ne oldu da boyle oldu anlamadim. soru bile sormama izin vermedi.iste emeklerimin fedakarliklarimin odulu....

Allah yardimcin olsun.
Bugun bizde tartistik arada sarfedilen kelimeler unutulmuyor.
Ben hep evliligimin pamuk ipligine bagli olmasini hissetmekten biktim.
Esyalarini toplayip gitmesi kotu olmus ama bi yandanda iyice yuz goz olmassiniz.
Belki sakin kafayla hata yaptigini anlat cnm.
Insallah uzun surmez ve sorunlarinizi konusarak halledersiniz.

Allah yardimcin olsun.
Bugun bizde tartistik arada sarfedilen kelimeler unutulmuyor.
Ben hep evliligimin pamuk ipligine bagli olmasini hissetmekten biktim.
Esyalarini toplayip gitmesi kotu olmus ama bi yandanda iyice yuz goz olmassiniz.
Belki sakin kafayla hata yaptigini anlat cnm.
Insallah uzun surmez ve sorunlarinizi konusarak halledersiniz.

soyledigi sozleri asla unutamam cok kotu kufurler hakaretler duydum aileme kadar anneme bile kufur etti
esimi hic taniyamamisim. soktayim hic kimse bilmiyor hic kimseyi aramadim. ne yapacagimida bilmiyorum
kendisi bosanmak istiyor.baska birini buldu ki boyle birden bire vazgecebiliyor.
ihtiyaci olan ne varsa kiyafet dis macunu sampuan vs hepsini alip gitti.
benim ne yapmam lazim simdi bilmiyorum
hem saskinim hem soktayim hem yasananlara inanamiyorum

öncelikle sakin olmalısın. şimdi şifrelerini değiştirmesi şüphe uyandırıcı bi davranış olsa da bu adam salak değil ya senin haberdar olduğun facebooktan ve haberdar olduğun mail adresinden bi işler çevirsin gider gizli başka hesaplar açar aldığı diğer facebooktan da seni engeller falan olur biter yani. sen yeni şifrelerini istedin mi ?

uzun zamandır sümenaltı ettiğiniz çözemediğiniz sorunlar var mıydı ? işyerinde veya ailesinde sana yansıtmadığı birtakım sorunları da olabilir bu şekilde patlak vermiş de olabilir.

Son düzenleme:
suçunu ört bas edip üstte çıkmaya çalışmış a....k sız herif

bende oyle dusunuyorum suclu olmasa gizledigi birsey olmasa bu kadar ofke neden tepkisi neden bu kadar buyuk oldu.
elimde aldattigina dair hicbir delilim yok ama icimde suphelerim var. son zamanlardaki davranislari hep o yondeydi. beni begenmiyordu.
aglayamiyorum bile duygularim soklandi. hayatta kimseye guvenmeyceksin cok aci tecrubelerle hayati tekrar tekrar yasiyorum
yazik bana yazik safligima salakligima yazik
cok uzgunum kizlar gittigi icin degil
bunca sene ona guvendigim icin
biryerlere geldi diye beni sattigi icin
emek verip yuva yaptigim icin
masum bir cocugu tum bunlara sahit ettigim icin
cok uzgunum

Eskiden bayanlar terkederdi evi şimdi erkeklerin evi terketmesi moda oldu
hesap sormayı da pek severler ama hesap vermeyi sevmezler:ssz:

evlenene kadar kırk takla atarlar bin bir zorlukla ikna ederler
sonra da pek kolay boşanmayı dillerine dolarlar..
İyi o sinirle şampuan almak da gelmiş aklına pes!
ne kadar planlı bir toparlanış olmuş değil mi?
Sanki adam çıkıp gitmeye bahane arıyormuş gibi..
Allah yardımcınız olsun umarım düşündüğünüz gibi değildir demek istiyorum..

öncelikle sakin olmalısın. şimdi şifrelerini değiştirmesi şüphe uyandırıcı bi davranış olsa da bu adam salak değil ya senin haberdar olduğun facebooktan ve haberdar olduğun mail adresinden bi işler çevirsin gider gizli başka hesaplar açar aldığı diğer facebooktan da seni engeller falan olur biter yani. sen yeni şifrelerini istedin mi ?

uzun zamandır sümenaltı ettiğiniz çözemediğiniz sorunlar var mıydı ? işyerinde veya ailesinde sana yansıtmadığı birtakım sorunları da olabilir bu şekilde patlak vermiş de olabilir.

yeni sifreyi isteyip vermedigi icin iste kavga buyudu. yeni sifrelerini vermek istemedi. onunda bir ozeli olmaliymis.
diger konumuda bakabilirsiniz orayada sorunlarimi yazmistim. son zamanlarda benden utaniyordu.

Karı koca arasında ne özeli olacakmış şifreyi vermemesi siz sorunca öfkelenmesi ortalığı dağıtması bana şüphelerin doğru sana söyleyecek cevp bulamıyorum seni susturmak ve pişman etmek için
seni terk ediyorum demek gibi geldi

Son düzenleme:
yeni sifreyi isteyip vermedigi icin iste kavga buyudu. yeni sifrelerini vermek istemedi. onunda bir ozeli olmaliymis.
diger konumuda bakabilirsiniz orayada sorunlarimi yazmistim. son zamanlarda benden utaniyordu.

biliyorum önceki konunu yorum da yapmıştım. bu adamın biti kanlanınca böyle atarlanmaya başladığını düşünüyorum. işin içinde aldatma var mı yok mu bilemiyorum ama bana sanki aldatma değil de aklınca bi bağımsızlığını ilan etme, sana kendini aklınca ispatlama çabasında olduğunu düşünüyorum ben çünkü zamanında senin sayende okumuş etmiş bi yerlere gelmiş ve yine zamanında kısmen de olsa sana kıyasla pasif kalmış biri bu adam.

anasına falan gitmiş olabilir mi ?

bende oyle dusunuyorum suclu olmasa gizledigi birsey olmasa bu kadar ofke neden tepkisi neden bu kadar buyuk oldu.
elimde aldattigina dair hicbir delilim yok ama icimde suphelerim var. son zamanlardaki davranislari hep o yondeydi. beni begenmiyordu.
aglayamiyorum bile duygularim soklandi. hayatta kimseye guvenmeyceksin cok aci tecrubelerle hayati tekrar tekrar yasiyorum
yazik bana yazik safligima salakligima yazik
cok uzgunum kizlar gittigi icin degil
bunca sene ona guvendigim icin
biryerlere geldi diye beni sattigi icin
emek verip yuva yaptigim icin
masum bir cocugu tum bunlara sahit ettigim icin
cok uzgunum

Hanımefendi başıma gelse ne yapardım bilmiyorum.. Size beylik laflar gibi gelebilir okuyacaklarınız ama emin olun bunlar sakin bir kafadan çıkan, mantıklı düşüncelerdir. Lütfen kendinize gelin üzülmekten vazgeçin. Üzülmek sizi güçsüz, umutsuz, yorgun kılar. Üzülürseniz yavrunuza faydalı olamazsınız.

Aldattı-aldatmadı diyemem ama ortada bir gerçek var ki sizden vazgeçmeye başlamış. Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Yıkılmayın hanımefendi sağlam durun. Ne olursa olsun evladınızdan kıymetli kim var ki dünyada? Verdiğiniz emeklere hatta ettiğiniz fedalara üzülüyorsunuz.. Haklısınız ama dünya birazda böyle. "o" sizi çıkarmaya bile niyetliyse hayatından korkmayın. Ama sabırlı olun güçlü olun dik durun asla karşısında ezildiğinizi düşünmesin.. Allah yar ve yardımcınız olsun..

anne babadan daha yakındır eş tabiki hesap verilcek gerektiginde gercekten sacmalamıs bu hırcınlıgının altında birseyler muhakkakki var cok uzuldum durumunuza eline ayagına dolanır birsey yapıyorsada insallah da karsınıza cıkar

biliyorum önceki konunu yorum da yapmıştım. bu adamın biti kanlanınca böyle atarlanmaya başladığını düşünüyorum. işin içinde aldatma var mı yok mu bilemiyorum ama bana sanki aldatma değil de aklınca bi bağımsızlığını ilan etme, sana kendini aklınca ispatlama çabasında olduğunu düşünüyorum ben çünkü zamanında senin sayende okumuş etmiş bi yerlere gelmiş ve yine zamanında kısmen de olsa sana kıyasla pasif kalmış biri bu adam.

anasına falan gitmiş olabilir mi ?

yok bana kendini ispatlama icine neden girsin ki oyle bile olsa cocugumuzun yaninda etrafi kirip dokecek kadar sinirlenmezdi
yok annesine gitmez baska sehirde yasiyolar. nereye gitti iste oda aklimi kurcaliyor arkadaslarina gitmis olabilir arasammi arkadaslarini yanlis olurmu
biryandan da kimse benden duymasin bu olayi istiyorum
nerede kimle kaliyor orasi muamma su an icin

cep telefonunu almis yanina ama sarjini evde birakmis zaten aramamda tenezzul etmem kendini birsey sandi .simardikca simardi.

anne babadan daha yakındır eş tabiki hesap verilcek gerektiginde gercekten sacmalamıs bu hırcınlıgının altında birseyler muhakkakki var cok uzuldum durumunuza eline ayagına dolanır birsey yapıyorsada insallah da karsınıza cıkar

iste benim canimi yakiyor ben ona hesap sormadim ki
sifreni neden degistirdin yeni sifren ney demem onun icin hesap sormak oldu
gayet sakin sessiz bir sekilde sordum
yok benim ozelim artik dedi
bende nasil yani yillarca kullandigimiz sifreler nasil sadece senin ozelin oldu birdenbire dedim
basladi bana hesap soramassin sen anneme babama bile hesap vermiyorum dedi
bende annen baban degilim hatirlatirim senin yillarca yaninda duran esinim dedim
oda ustleme iste yok sifre filan dedi kavga buyudu hatirlamak bile istemiyorum.
bir ara geldi cenemi tuttu ama cok hasin bir sekilde sus bana cevap verme diye bagirdi
ve tum bunlar cocugumun gozleri onunde oldu
babasi gittikten sonrada cok agladi 1 saat boyunca zor sussturdum offf allahim kendimi cok kotu hissediyorum

bende nasil yani yillarca kullandigimiz sifreler nasil sadece senin ozelin oldu birdenbire dedim
bende annen baban degilim hatirlatirim senin yillarca yaninda duran esinim dedim
bir ara geldi cenemi tuttu ama cok hasin bir sekilde sus bana cevap verme diye bagirdi
babasi gittikten sonrada cok agladi 1 saat boyunca zor sussturdum offf allahim kendimi cok kotu hissediyorum

Back
X