yanlis acidan bakmiyorum ki
cocugum bana ilerde annecim babam bu olaydan sonra senden af dilemis neden bir sans vermedin demesin diye affettim
sinavim tamda burda iste bilemiyoruz esim af diledi kabul etmeyip bosansam cocugumu babasiz biraksam ve cocugum birtakim kotu yollara girse bunun vebalini nasil oderim.
ben gelecegi dusunerek hareket ediyorum sadece kendimi dusunmuyorum cocugumu dusunuyorum
sinav burada cocugumu babasindan ayri buyutmekmi yoksa benden af diledi affedip belkide rabbimin hosuna gidecegi bir davranisi kazanmakmi
sinavi kazanmak hem cocugum adina hem kendim adina
hickimse hatasiz degildir
son bir sans verdim ona
Sinav cocugunu babasi olmadan kendi ayaklarinin uzerinde buyutebilmek, rabbin hosuna gidecegi davranis kocaya kin duyarken cocugu yine de babaya karsi doldurmamak gorusmelerine izin vermek aralarina girmemek.
Sinav karsi tarafin gunahsiz cocugunu kabullenmek, rabbin hosuna gidecegi davranis onun icin de iyi dileklerde bulunabilmek
Sinav isine geldigi gibi sinav ve rabbin hosuna gidecegi davranis uydurmamak, rabbin hosuna gidecegi davranis isine gelmediginde nefsime uyuyorum ve bunun gunahini kabul ediyorum uyanikligindan kurtulmak