Bilemiyorumm

Siskooanne

Fake ül Zabıta
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
3.364
3.417
163
Dün ayrildik esimle anaciginin evine gitti.aslina bakarsaniz biz birbirinin gozlerinin icine bakan,zit olsakta birbirinden ayri duramayan,ayri yatamayan,ayri gezemeyen bi cifttik.sorun ne diye soracak olursaniz yasakli herseyi iceriyo masaallah:)birde dinden mevzu acip insanlari sogutmak kulun hatasini islama mal etmek istemiyorum.benim esimin beyni yikandi o bu adam degil onu biliyorum ama yasadigimiz hayata ya da insanlarin tercihlerine saygi duyulmayinca ben katlanamiyorum.surectir diye cok cabaladim,sabrettim cunku aramizda bu mevzu disinda hicbi sknti yoktu.evine kosa kosa gelir,sabirlidir her zaman,sevdigini soyleyemez ama hissettirir yani ona boyle 'hay belani versin','hayatima s.ctin adi adam' falan diyemiyorum.8 aylik pamuk gibi bi oglumuz var baba ogul asiklar birbirlerine onlara kiyamiyorum ama bi yandanda ne bileyim iste.sorunu anlatamayinca boyle havada kaliyo konu.neyse bari ben icimi dokmus olayim:)

Evet sorunu anlatmayinca anlamsiz olmus ama bayagi seviyosun belli bebek de var, bence esinin yasantisina ve tercihlerine saygi duy, her seyi birlikte yapmak degil evlilik, birbirinizin secimlerine saygi duyarak birlikte yuruyun

İçini dökmek rahatlatir tabii onda bir sakinca yok sebep belirtmek zorunda değil kimse sonuçta :) Ama eğer bu dinsel ve beyni yikanmiş olduğunu düşündüğünüz konu sizi , çocuğunuzu kötü etkiliyorsa sikintinizi endişenizi anlarim ancak sadece dine ters düşüyor vs. diye size , çocuğa zarari olmadiği halde dert ediyorsaniz caniniza yazik :)Sonuçta önemli olan insanliktir , tercihler değil ki.Ne de güzel anlaşiyormuşsunuz , sekiz aylik birde meleğiniz var :) Sikintiniz kisa sürede gider ferahlarsiniz umarim.

Son düzenleme:
Evet sorunu anlatmayinca anlamsiz olmus ama bayagi seviyosun belli bebek de var, bence esinin yasantisina ve tercihlerine saygi duy, her seyi birlikte yapmak degil evlilik, birbirinizin secimlerine saygi duyarak birlikte yuruyun
Saygi duyulmayan benim evden giden o:)aglaya aglaya gitti ustelik beni yasadigi hayata mecbur birakabilmek icin.bize kiyamiyacagimi bildigi icin.evde giydigim gecelik bile onu rahatsiz eder oldu nefes alamaz hale geldik.Allah yolunda olan herseye saygim var.o beni kicimda sortla sevip aldi ama simdi yuzume kadar ortsem ona yetmez.oyle bi hale girdiki bi onlar musluman baska kimse degil.hepimiz herseyi yanlis yapiyoruz.yahu ben pastaciyim siparis aliyorum musteri ne isterse onu sunuyorum nazar boncugu haram diye siparis geri cevirttirdi bana.oyle kirdi kafayi.gitmesine izin verdim belki ayri kalmak saglikli dusunmesini saglar diye.napicagimi bilemiyorum artik.onu anlayabilmek icin derslerine gittim gorustugu insanlarla gorustum yok ama
Uymuyoruz birbirimize.giydigim pantolon,kurdugum sofra,sevdigim tatlilar bile tuhaf geliyo onlara iletisim kuramiyoruz.gercekten herseyi denedim onun sectigi yola kalbim isinsin diye ama olmadi

Ooo is bayagi ciddiymis ya ben boyle dusunmemistim dogrusu.. Ben sohbetlere vs gitmesine kiziyosun sandim. Sana mudahele etmek, yaptigin pastaya bile karismak... Gercekten fena

1,5 yildir bekliyorum inan duzelicegine artti.onunu alamiyorum artik simdi etkilemesede cocugumu etkileyecek ben zaten etkilendim.dinden sogudum psikolojim bozuldu.ben annesi tesetturlu 5 vakit namaz kilan ama babasi ateist bi kizim.herkesin herkese saygi duydugu bi ortamda buyudum.yani herseyi asirisina saygim var ama daha fazla kaldiramiyorum.sen istedigini yap ama beni boyle kabul et diyince kabahatli ben oluyorum.insan Allaha baskasi icin ibadet edemez ki.bana cok agir geldi.oda aglaya aglaya gitti zaten sirf bana kabul ettirebilmek icin.umarim bizsiz anlar biraz biseyleri saglikli dusunebilir.tek istedigim bu

Ooo mevzu çok farkliymiş beklediğimden.Kesinlikle siz doğru düşünüyorsunuz.Bu kadari çok çok fazla.Kesinlikle kendinizi o yaşadiği hayata mecbur olmak zorunda hissetmeyin.Zor bir durum dişaridan da ukalalik yapiyor gibi görünmek istemem ama bu yaşantiyi bir kez kabul ederseniz çocuklariniz bile bunun zorluğunu yaşar.Yapmayin sakin öyle bir şey derim ben.

sizi bu kadar mutsuz ederken onu anlamaya çalışmanız bir işe yaramayacaktır.. zaten anlamaya çalışırken mutsuzluk oluşmuş.. o çok farklı bir hayatı seçiyorsa sizin de istediğiniz hayatı yaşama hakkınız var.. kocanızın doğruları ile nereye kadar yaşayabilirsiniz.. çocuk bu ikilemde nasıl büyütülür bilemiyorum çok zor bir durum..

Benim zaten bu evlilik icin yapabilecegim baska hicbisey kalmadi.ben onun hatrina,onun sevgisine denedim herseyi ama benimde bi kisiligim var.sirf onunla olabilmek icin istemedigim bi hayati istemedigim bi sekilde yasayamam.esim Allahin memnun olduguyla bile yetinmiyo.bodrum alacatilardan barlardan kluplerden bu hale gelmisim gonlumden gelerek mini sorttan etekten tesetture girmisim ben sanki onun icin yapmisim gibi bi memnuniyetsizlik.oyle baglama boyle bagla.seve isteye yaptigim amelden bile soguttu beni.ama onun bu adama donustuguune inanamiyorum.aklim almiyor.

Tabiki aynen oyle.zaten donsun eve gelsin gibi beklentim
Yok bu kafayla devam edicekse hic gelmesin.kendine kendi gibi bir es bulsun.dilerim o onu mutlu edecekse oyle mutlu olsun.ben ondan sadece saygi bekledim sen yolunu birak gel yine alemlere akalim demedim.bilemiyorum iste herkesin farkli farkli imtihanlari var.ama kizamiyorum ona elimde degil bakinca burnumun diregi sizliyo geldigi hali gorunce.benim sevdigim adam bu degil hala sevdigim adam o degil.saclarimi koklamadan uyumayan adam suan cocugumdanda sendende mahrum birakiyosun beni diye aglayan adam kendini Allah yolunda cok buyuk bisey yaptigini saniyo.umarim saglikli dusunebilir

Siz tesetturlusunuz buna ragmen olmuyor demek.. Cok da olgun mantikli akli basinda bir hanimsiniz inaniyorum ki yapilacak her seyi yapmissinizdir. Insallah hatasini idrak eder ve yuvaniz yikilmaz

seve isteye bir değişim yaşamışsınız şimdi bundan bile soğuyacak hale getirmiş sizi yaşadıklarınız.. çok ağır durumlar bir insan için.. evliliğinizin durumundan daha zor kendinizle olan çelişkileriniz.. allah yardımcınız olsun.. bebeğiniz 8 aylık çok küçük sizin moralli olup ona ilginizi sevginizi faydanızı gösterebilmeniz için çok sağlam olmalısınız.. umarım çok daha iyi hissedersiniz yakında.. herşey insanlar için.. eşinize de allah yardımcı olsun..

Amin:)cok sagolun

Eşini Etkiliyen üzerine salan birimi var? Tesettür e girmişsin Daha ne istiyor? Yada bu Konu da Beynini çok yorup aklımı yıkandı...? Biraz ortamdan uzaklaşıp Tatilemi gitseniz? Konuşup anlaşsanız? Çünkü Seviyorsun.. Yuva Yıkmak yerine Uzmandan Yardım alsanız?

Eşin şu dini sohbetler adı altında beyin yıkayan garip topluluğun yanına gidiyo sanırım.
Oralara giden kafayı %90 sıyırıyo.
Şimdi kızan vs olacak ama bunun bi'dünya örneği var.
Her şeyin fazlası zarar.
Bence bu sebepten boşanılır. Olay kapanmak, din vs değil çünkü. Adam saygı göstermeyi unutmuş artık beyin nasıl bi'moda sokulduysa...
Nazar boncuğu gibi abuk şeylere bu denli taktığına göre sanmıyorum ki düzelsin.

Nacizane fikrim sakın geri dönmeyin eşinize.. Belli ki seviyorsunuz hâlâ ama bunun sonu sizin için pek hayırlı görünmedi bana.

Isin ozune bakarsaniz esinizin niyeti kotu degil hatta belli ki sizin icin en iyisini istiyor. Acikcasi cok uzuldum, onu birakmayin, bence hala adimlar atmaya devam edin. Dua edin, Allahtan kalbinizi rahatlatmasini ve yumusatmasini isteyin.

haydaaa pastanın ustundeki boncuktan rahatsız olan adama ne yapılabilir ki bir de işin kötüsü o seni doğru yola çekmeye çalışıyor kendince yani iyilik yapıyor. İnşallah atlatırsınız bebiş de çok küçük

Amin:)cok sagolun
canım çok özür dilerim ama güldüm:) senin eşin deli mi başta seni alırken bilmiyor muydu böyle bir yapıda olduğunu. valla isterse kendini paralasın kimsenin içinden gelmedikçe ALLAH yolunda kapanmaz ibadet etmez ki. bu işin onun için bunun içini de olmaz. sen bugüne kadar bırak elini kolunu kaptırmışsın zaten. ama sonunda üzülen de sen olmuşsun. benim akıl vermek gibi de bir niyetim yok sadece allah yardımcın olsun evladının yüzü suyu hürmetine ailen bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…