• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilen cevap yazsın acilen..

arkadaşlar bazı olaylar oldu aile arasında..akrabam olan bir kişi benim ve konuya dahil olan kişinin telefon dökümanını bulacakmış..neler konuşmuşuz ortaya çıkartacakmış..böyle bişey olur mu bulabilir mi

Dökümanı alabilirde kendi hattının dökümanını baskası alabilir mi onu bilmiyorum ama dökümanda ne konustuğun yazmaz rahat ol:9:

sadece konuşma dökümlerinize ulaşabilir, ne konuştuğunuzu bilemez. (tabi mit'ten falan değilse :)))

telefon konuşma kayıtları ,mesaj içerikleri ancak olay mahkemeye intikal edecek ,savcı isteyecek ,telekominikasyon firması da bu dökümleri çıkartacak ,yoksa önüne gelen konuşmaları mesajları çıkartsa millet katil olur ,ayrıca akraba dediğin kişi eğer hat senin üzerineyse bırak kaydı ,görüştüğün kişilerin numarasını bile alamaz ..

Olay mahkemeye intikal eder ve savcı isterse evet ...

Bunun dışında hattınızın gsm operatöründe bir tanıdığı varsa eğer yasal olmayan bir şekilde sadece kiminle konuştuğunuzun dökümanına ulaşabilir , o da dediğim gibi hatrı sayılır biri orada çalışıyor olacak ki siz bu durum gerçekleşirse şikayet edebilirsiniz.

sizin kimliğiniz olmadan hiçbişey yapamaz olsada konuşmaları msjlaşmaları ğrenemez sadece görüştüğünüz numaraları bulabilir hatta onlar bile tam çıkmaz
dediğin gibi olması için savcı kararı gerekli

Savcı izni gerekir. Savcı da böyle bir muhabbetle uğraşmaz.
Eğer hat kendi üzerineyse hangi numarayla hangi saatte konuşulduğuna ulaşabilir yalnızca.
Kesin bilgi. :)

arkadaşlar bazı olaylar oldu aile arasında..akrabam olan bir kişi benim ve konuya dahil olan kişinin telefon dökümanını bulacakmış..neler konuşmuşuz ortaya çıkartacakmış..böyle bişey olur mu bulabilir mi

o kadar kolay birşey değil o mahkemeye kadar gider iş rahat ol birşey olmaz.

sizin dökümlerinizi nasil alir bu mümkün degil
hadi aldi diyelim konustuklarinizi nasil cikaracak ???
yok öyle birsey tabiki

benim babamın savcı bi arkadaşı vardı eniştem halamı aldatıyodu kimle konuşmuş ne yapmış hepsini çıkarmıştı

eğer senın telefonun o kişinin eline geçtiyse (sadece 10 sanıye) ve şifre yazıp 7000 veyahut #952# yapıp yolladıysa yanı hangı hatsan...nete girer online ıslemlerlerden senın herseyını 10 sanıyede görmüş olur.
ayrıntılarını tlf kaydını ve mj kaydını dk dksına...
tabı ne konuştuğunu bılemez.

Sizin telefon dökümünüze ulaşamaz ancak hattınız akrabanızın üzerine ise online işlemlerden hangi numara aranmış hangi numaraya sms atılmış görünür oda sadece numaranın baş kısımları görüküyor sonu gözükmez içerige hiçbir şekilde ulaşamaz içerige ulaşması için mahkeme ve savcılık kararı gerekir.

Back
X