- 11 Eylül 2013
- 399
- 40
- 43
- Konu Sahibi kadifeligln
-
Hastahane bilgilerime ulaşmak istiyorum hangi tarih hangi hastaneye gidilmiş hangi tedaviler uygulanmış bunları öğrenmek istiyorum nerden ulaşabilirim ? E-devlet şifrem ile tedavi bilgilerini sorgula yapıyorum bi şey çıkmıyor. Yardım eder misiniz lütfen.
İlla saçma bi şey mi sormam gerekti kimse bilmiyor mu?
İlk sorunuza tam cevap yazıyordum ki altındakini gördüm. Neye göre bunu yazdınız? Bana göre bu konu tamamen sacma ama yorum yapıyoruz işte; 7/24 online olamayız değil mi? Ya da her konu hakkında bilgi sahibi.....
Bahsettiğiniz durum sadece filmlerde ya da cia de olur. Türkiyede böyle bir otomasyon sistemi yok, her hastane kendi döküman yönetim sistemini kullanıyor.
o sistem degsti hanm efendi haberleri takip edrseniz anlarsınız.. artık herkesin tc si üzerine muayene oldugu yerler tahliller vs seyler cıkıyor..İlk sorunuza tam cevap yazıyordum ki altındakini gördüm. Neye göre bunu yazdınız? Bana göre bu konu tamamen sacma ama yorum yapıyoruz işte; 7/24 online olamayız değil mi? Ya da her konu hakkında bilgi sahibi.....
Bahsettiğiniz durum sadece filmlerde ya da cia de olur. Türkiyede böyle bir otomasyon sistemi yok, her hastane kendi döküman yönetim sistemini kullanıyor.
hangi tarihte hangi hastanelere gidilmiş, ya da randevu alınmış ama gidilmemiş
durumunu mhrs'den görebiliyorsun.
ama hangi tedaviler uygulanmış bilgisini alamıyorsun maalesef.. bunun olabileceğini sanmıyorum pek:44:
mhrs ne? acaba??
mhrs ne? acaba??
o sistem degsti hanm efendi haberleri takip edrseniz anlarsınız.. artık herkesin tc si üzerine muayene oldugu yerler tahliller vs seyler cıkıyor..
her hangi bi doktora gittiginzde gecms muayenelerima bakar mısınız derseniz ögrnrsnz..
ya da eczanedeki abilere tc numaranz ile gidip hangi ilaçlar yazılmış ögrenebilirsniz..
mhrs mi ne? :))
Ayrıca girip döküman alınabilecek bir otomasyon sistemi yok
Gittiğiniz hastaneler bulunduğunuz şehirdeyse oradan bilgi alabilirsiniz ancak
Ve o hastanelerin internet adreslerinden yapılan tahlillere ( e- laboratuvar) ulaşabilirsiniz
İlk sorunuza tam cevap yazıyordum ki altındakini gördüm. Neye göre bunu yazdınız? Bana göre bu konu tamamen sacma ama yorum yapıyoruz işte; 7/24 online olamayız değil mi? Ya da her konu hakkında bilgi sahibi.....
o sistem degsti hanm efendi haberleri takip edrseniz anlarsınız.. artık herkesin tc si üzerine muayene oldugu yerler tahliller vs seyler cıkıyor..
her hangi bi doktora gittiginzde gecms muayenelerima bakar mısınız derseniz ögrnrsnz..
ya da eczanedeki abilere tc numaranz ile gidip hangi ilaçlar yazılmış ögrenebilirsniz..
mhrs ne? acaba??
MHRS MERKEZİ HASTANE RANDEVU SİSTEMİ.
Siz de insanlara laf ediyorsunuz ama haberleri bir hayli takip ediyormuşsunuz, maşallah.
Tek tek her hasteneden mi hmm tesekkurler :) hastanede kimden isteyebilirim
Eger alo182 yi arayıp ya da mhrs sitesinden randevu alırsanız o bilgileri goruntuleyebilirsiniz sevgili kukla ipi, direk muayene olursanız o sistemde de çıkmaz. 15 gundur hastanedeyim tek bir kayıt yok.
İnsanlara ara laf etmek ne demek? Siz bu yorumu yazarak bana laf etmiş mı oluyorsunuz, ben de mı böyle algılamalıyım?
Hastanelerde bilgi işlem oluyor galiba orayla görüşmeniz gerek olmadı danışma yönlendirir
yok o arkadaş mhrs bilmiyorsunuz ama laf ediyorsunuz demek istemiş sana bir şey demiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?