Ay ben hoplaya zıplaya gitmişim, kendimin kıymetini bilememişim. Hadi ben gencim, aşığım gözüm görmemiş, annem neden gözünü açmamış Bir carlayayım anneme
onlar sizin tarafı almak için ayrı araba tutmaları lazım çünkü getirecekleri araba ancak çeyizleri alır niye tekrar bir araba daha gelsin ki 3 saat yol başkaları binsin gelsin hem 6 kişi birden neden geliyor yahu ev temizlemeye ve eşya yerleştirmeye. Eşya gelmeden önce tutulsaydı bir temizlikçi boş ev temizletilseydi sizden de bir annen yengen giderdi yerleştirirdi. 6 kişi nerede kalacak orada.
"nişanlımla konuştuk arabayı ayarladık ya da biletleri ayarladık, bu şekilde 6 kişi gideceğiz" dersiniz gelmek isteyen kararınıza uyar istemeyen de "erkek tarafı da erkek tarafı..."diye diye arkadan bakakalır. bu nedir yahu! en ufak mevzularda da adet mi uygulanacak illaki?
Anamla bindim otobüse getirdim ceyizimi. Ne çeyiz serdim, ne gösterdim, ne de yerleştirmeye başka kimseleri cagirdim. Uzak da olunca gerek yok aslında. Yok mu bir yakın akrabanizin doblo tipi aracı sığmaz mi ona?