bilen var mııı

Eşya yerleştirmeye 6 kişi mi

pardon saray mı orası

gidin siz eşiniz yerleştirin

ille de yardım gerekrise bir tane daha genç alın yanına kuzen arkadaş vs bir bayan

eşiniz de oradan ağır itmeye çekmeye birini alır olur biter

cümbür cemaat iş de bitmez ki
Canım şehir dışındaysa bir günde bitsin diyedir belki zaten sabahtan yola çıksalar öğlen varırlar 6 saat git gel yola . Öyle dusunmus lerdir :KK64:

Ay ben hoplaya zıplaya gitmişim, kendimin kıymetini bilememişim. Hadi ben gencim, aşığım gözüm görmemiş, annem neden gözünü açmamış :D Bir carlayayım anneme :KK53:

onlar sizin tarafı almak için ayrı araba tutmaları lazım çünkü getirecekleri araba ancak çeyizleri alır niye tekrar bir araba daha gelsin ki 3 saat yol başkaları binsin gelsin hem 6 kişi birden neden geliyor yahu ev temizlemeye ve eşya yerleştirmeye. Eşya gelmeden önce tutulsaydı bir temizlikçi boş ev temizletilseydi sizden de bir annen yengen giderdi yerleştirirdi. 6 kişi nerede kalacak orada.

"nişanlımla konuştuk arabayı ayarladık ya da biletleri ayarladık, bu şekilde 6 kişi gideceğiz" dersiniz gelmek isteyen kararınıza uyar istemeyen de "erkek tarafı da erkek tarafı..."diye diye arkadan bakakalır. bu nedir yahu! en ufak mevzularda da adet mi uygulanacak illaki?

Bence siz nisanlinizla anlasin. Ikinizin odeyecegi sekilde bir araba tutun. Ailenize de nisanlim tuttu diyin. Yalan da olmaz hem.

Adana'da kamyon tutuyurlar. Ceyizle birlikte herkes hurra doluşuyor. Davulcu zurnaci da alıyorlar. Hoppidi Hoppidi çalıp oynarak gidiyorlar.

Anamla bindim otobüse getirdim ceyizimi. Ne çeyiz serdim, ne gösterdim, ne de yerleştirmeye başka kimseleri cagirdim. Uzak da olunca gerek yok aslında. Yok mu bir yakın akrabanizin doblo tipi aracı sığmaz mi ona?

Back
X