Bilen varsa yardım etsin lütfen:(

Ya nişanlım buna büyük tepki verecek biri değil ama yaptıklarıma karşılık eline koz geçmemesi lazım
Allah Allah, arkadaşım sen hesabını onun ellerine teslim etmek zorunda mısın? Hiçbir zaman ne ben ne de eşim böyle bir girişimde bulunmadık. Girip bakmak istersem de o girmisken alır bakarım, kontrol amaçlı değil sadece merak ederim arkadaşları ne paylaşmış diye bu da benim merakım :) ama hiç art niyet ile elime almam. Eğer varsa da bisey umrumda değil çünkü insan ne yaparsa kendine yapar. Biraz güvenmek gerekiyor güvenmediğn kişiyle de evlilik zordur. Ama sana önerileri denersen düzelir. Bir de adam durup dururken senin eski erkek arkadaşını neden aratsın? Hem nedir bu eski arkadaşları yenisine anlatmak !

Internet gecmisiyle alakasi yok. Face i bilgisayardan acmayi dene. Arama bolumune isim girince arama gecmisini temizle diye bi secenek cikmasi lazim yanlis degilsem. Atiyo da olabilirim su an ama oyle birseyler hatirliyorum:)

Sakin face e telefomdaki uygulamadan girip denedim oldu sanki. Arama bolumune bas. Duzenle cikiyo sagda. Arama kayitla sil tekrar dene bakalim olucak mi

Allah Allah, arkadaşım sen hesabını onun ellerine teslim etmek zorunda mısın? Hiçbir zaman ne ben ne de eşim böyle bir girişimde bulunmadık. Girip bakmak istersem de o girmisken alır bakarım, kontrol amaçlı değil sadece merak ederim arkadaşları ne paylaşmış diye bu da benim merakım :) ama hiç art niyet ile elime almam. Eğer varsa da bisey umrumda değil çünkü insan ne yaparsa kendine yapar. Biraz güvenmek gerekiyor güvenmediğn kişiyle de evlilik zordur. Ama sana önerileri denersen düzelir. Bir de adam durup dururken senin eski erkek arkadaşını neden aratsın? Hem nedir bu eski arkadaşları yenisine anlatmak !
Bizde girip bakmıyoruz zaten açıpta eski sevgilime bakmak aklına gelmez,ama oda aynı benim yaşadığım gibi başka bişey aratırken ona denk gelirse bu kötü olur

Ya sorma daha geçen bi arkadaşının durumunu beğenmiş ne beğeniyosun diye kavga etmiştim yok artık demişti şimdi çok fena bi durumdayım

O zaman face şifresi isteme-verme saçmalıklarına girmiceksin hiç. :KK12: Ne gerek var ben sana saygı duyuyorum diceksin.:63:

Bizde girip bakmıyoruz zaten açıpta eski sevgilime bakmak aklına gelmez,ama oda aynı benim yaşadığım gibi başka bişey aratırken ona denk gelirse bu kötü olur
Sen sınav mısın !!! Arkadaşım yahu niye senin adresinden girsin de birini aratsın. Ayrıca dediğimiz gibi komple temizle telefonu,olmuyorsa telefonu resetle ki olur o dediğimiz şekilde. Kediyi merak öldürür demişler ders olsun.

Nisanlin ayni şeyi yapsa ortalığı ayağa kaldırmıştın homeostas :KK70: Bak işte demek ki bazı şeyler kötü niyetten değil öylesine bir meraktan da olabiliyormuş. Bence bu olay sana bunu öğretmek için oldu, her şeyden alacağımız bir ders vardır.

Sen sınav mısın !!! Arkadaşım yahu niye senin adresinden girsin de birini aratsın. Ayrıca dediğimiz gibi komple temizle telefonu,olmuyorsa telefonu resetle ki olur o dediğimiz şekilde. Kediyi merak öldürür demişler ders olsun.

çünkü kendisi aynısını adama yapıyor
adamı rahatça darlamak için eline koz vermemek için bu cabalama
işte sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmamalisin lafının açık örneği

Back
X