Bilen varsa yardım etsin lütfen:(

ŞSLKDLŞSKFŞSKDF etme bulma dünyası ŞSLDKFŞLSDF

ayşe... ayça... aliye... a ile kız isimleri ara da eski sevgilin gitsin aramalardan bari bu sana ders olsun da kendine çeki düzen vir aslında hiiç söyleyesm yok sana gerçi biri eni sonu bu fikirle gelecek al napıyım ben de bu huyumu sevmiyorum

Eski sevgilimle ortak arkadaşımız senin eskisi evlendi biliyomusun dedi bende şaşırdım hiç bakmadığım halde sırf bu meraktan bikaç kere açıp facebookuna resimlerine baktım,geçmiş arama kısmından sildiğimi zannederken bi baktım a yazınca o çıkıyor ben başka bişey aratcaktım onu görünce şok oldum,ben nişanlımın beğendiği bazı şeylere bile kavga etmişliğim var şimdi o bunu görürse kötü olur,şuan şifrelerimiz birbirimizde yok ama ya evlendiğimizde görürse o zaman baktığımı düşünürse nasıl silicem arkadaşlar:KK43:
Eski sevgilimle ortak arkadaşımız senin eskisi evlendi biliyomusun dedi bende şaşırdım hiç bakmadığım halde sırf bu meraktan bikaç kere açıp facebookuna resimlerine baktım,geçmiş arama kısmından sildiğimi zannederken bi baktım a yazınca o çıkıyor ben başka bişey aratcaktım onu görünce şok oldum,ben nişanlımın beğendiği bazı şeylere bile kavga etmişliğim var şimdi o bunu görürse kötü olur,şuan şifrelerimiz birbirimizde yok ama ya evlendiğimizde görürse o zaman baktığımı düşünürse nasıl silicem arkadaşlar:KK43:
Hareketler dökümünden silseniz de pc komple format atsanda arama kayıtlarından yine çıkar tek çaren engellemek.

Facebookta arama geçmişi silinebiliyor. Telefondan girince ara yazan yere tıkladığında altta yakınlardaki aramalar yazıyor. Yanında düzenle diye bir yer var orayı tıklayınca hareketler dökümü çıkıyor. Arama kayıtlarını sil yazan yer var orayı tıklarsan silinir. Bilgisayardan girince de yapılıyor.

Yani tanıyor kısmında çıkmaz mi?
Çıkmaz onunda size bakması gerek.Yada ortak arkadaş veya aynı şehir ilçe bu tür durumlarda çıkar yoksa siz birisine baktınız diye karşı tarafta görünmez.

Back
X