Bilen varsa yardım etsin lütfen:(

çünkü kendisi aynısını adama yapıyor
adamı rahatça darlamak için eline koz vermemek için bu cabalama
işte sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmamalisin lafının açık örneği
Valla bu kafayla giderse kendini kapının önünde bulur. Eski konularını bilmediğim şahsın yorum yapamıyorum ama bu korku bu endişe ile çok yaşamaz

demek istediğini anladım geçmişi silsende başta çıkıyor. önce engeliyosun, bi kaç gün sonra kaldırırsın engelini aramada başta çıkmaz. hem kim bakmıyodur ki yani çok da abartmamak lazım o_O

kullandıgın browserı sil tekrar yukle. ayrıca arkadaslara katılıyorum bunu nisanlın yapmıs olsa adama dunyayı dar ederdin valla. bu da sana ders olsun, insanın basına ne gelirse meraktan gelirmis.

Eski sevgilimle ortak arkadaşımız senin eskisi evlendi biliyomusun dedi bende şaşırdım hiç bakmadığım halde sırf bu meraktan bikaç kere açıp facebookuna resimlerine baktım,geçmiş arama kısmından sildiğimi zannederken bi baktım a yazınca o çıkıyor ben başka bişey aratcaktım onu görünce şok oldum,ben nişanlımın beğendiği bazı şeylere bile kavga etmişliğim var şimdi o bunu görürse kötü olur,şuan şifrelerimiz birbirimizde yok ama ya evlendiğimizde görürse o zaman baktığımı düşünürse nasıl silicem arkadaşlar:KK43:
Facebookta kendi profiline gir hareket dökümü var oraya baş kenarda ara yazısı var ona bas en üste arama geçmişini sil yazıyor

Çözüm önerileri bekliyorum bunu duymak istemiyorum
facebookta haraketler dokumu diye bir yer var gir oraya. orda seceneklerde aramalar var.oraya tikla ve arama.gecmisini sil.internet gecmisini silmek face aramalariyla alakali.degil.ve bir dahada boylr bir sacmalik.yapma.bence.sanane eskisinden gecmis gitmis sevdigin insani kaybetmeye degermi.bakma ilglenme

Homeostas Allah' ın sopası yok :halay:Şaka şaka Hareketler Dökümünü sil, tarayıcının geçmişini sil, gerekirse Facebook' u sil yeniden yükle kalmaz bir şey. Evlenene kadar ohooo düzelir merak etme.

geçmişi silseniz dahi o çıkar.bunu şu şekilde engelleyebilirsiniz, birkaç ay o ismi aratmayın mesela a harfi ile mi başlıyor a harfi ile başka isimler aratın. zamanla aşağı inecektir ismi.

Evlenince şifre vermek.. Tüm cephaneleri kuşatılmış teslim olmuş ülke nasıl ayakta durur ki..

Ohoo ooo evleneceksin de, adam şifreyi isteyecek de, bu kim diyecek de... Ölme eşeğim ölme. O zamana kadar kalır mı o isim orada? Kalsa ne olur ki? Sorarsa ne bileyim birinin arkadaşı herhalde dersin. Hiç mi bir erkek ismi çıkamaz yani :işsiz:

Eski sevgilimle ortak arkadaşımız senin eskisi evlendi biliyomusun dedi bende şaşırdım hiç bakmadığım halde sırf bu meraktan bikaç kere açıp facebookuna resimlerine baktım,geçmiş arama kısmından sildiğimi zannederken bi baktım a yazınca o çıkıyor ben başka bişey aratcaktım onu görünce şok oldum,ben nişanlımın beğendiği bazı şeylere bile kavga etmişliğim var şimdi o bunu görürse kötü olur,şuan şifrelerimiz birbirimizde yok ama ya evlendiğimizde görürse o zaman baktığımı düşünürse nasıl silicem arkadaşlar:KK43:
bir daha bakmam diyorsan o kisiyi engelle gorunmez artik

Nişanlınızın eline koz geçmesin diye mi endişelisiniz, gerçekten çok ilginç..
Hani yanlış anlar, sorun olmasın demiyorsunuz da....

Engellemeyin, özel muameleye gerek yok, bu daha çok dikkat çeker.

Hareketler dökümü, bütün arama geçmişlerini silin, temizleyin..
Daha sonra da bir daha aramayın o kişiyi,aynı harfle başlayan arkadaşlarınızı, ünlüleri filan arayıp aşağı düşürün, zamanla kaybolur.

Nişanlınız ismen tanıyor herhalde öyle mi

Back
X