Bileniniz var mi ??

Stresten canım yastığımda kan ile uyandığımı biliyorum nişan ve düğün sıralarında. Strese sebep olan neyse onu çözmeye çalış

Sadece stresten kaynaklanmayabilir. Tahlillerinizi yaptirmanizi tavsiye ediyorum.
Sonra psikolog ; Geçmişten gelen birikim de olabilir , günlük streste.

Stresten canım yastığımda kan ile uyandığımı biliyorum nişan ve düğün sıralarında. Strese sebep olan neyse onu çözmeye çalış
Sinif ogreniyim bir gram ilgilenmeyen aileler her birine tektek dert anlatiyorum cok yiprandim bu yil gercekten kizmayayim diye disimi sıka sıka aliskanlkta oldu sanirim

Sadece stresten kaynaklanmayabilir. Tahlillerinizi yaptirmanizi tavsiye ediyorum.
Sonra psikolog ; Geçmişten gelen birikim de olabilir , günlük streste.
B12 eksiklgm var aslinda o da tetiklemis olablr igne olmam lazm normlde bayadr biraktim

2 gece ust uste dis gicirdatmama uyandim resmen..sonra kok dislerimin asiri acidigini farkettim dolgudan zannettim sonra geceyi hatirladim.dikkat ettim gun icinde de sıkıyorum surekli deliricem bunun cozumu caresi nedir nereye gidicem ben dis doktoruna mi psikologa mi ? Dis etlerim aciyo resmen gece boyuncada sıkıyorum sanirim gun icinde zaten sıkıyorum bilmeden.28 cocukla her gun ogretmenim ogretmenimmmmmmm civiltilarinin da sonucu olabilir :) normalde sinirli degilim ama artik yipraniyorum sanirim..
agıza takılan protezler var gece yatarken zarar vermeyi azaltmak için ... ayrıca ayıp degil bir piskiyatriste git .vucutta mutluluk hormanları azalabiliyor .ilaç tedavisi lazım olabilir

B12 eksiklgm var aslinda o da tetiklemis olablr igne olmam lazm normlde bayadr biraktim

B12 , çok önemli. Özellikle sürekli olarak beyin enerjisi harcayan kişiler için. Eksikliği halsizlikte yapar.
Ihmal etmemelisiniz.

Back
X