bilenler bi yardım ;) son durum ^)

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Geçen konu acmistim.. hamileligimi öğrenince şok yaşayarak. . Daha 3 4 gün oldu ama bu bebek heyecan yaptı bende.. Şu anda onu merak ediyorum. . Bi şekilde okulu da hallederim diyorum sanki bi güç geldi bi yerden ;)
Neyse asıl konuya gireyim . 4+4 haftalik hamileyim. Dip boya ve sacima cila yaptırmam lazım. Yaptıran var mı ?
Zararlı mı?

Geçen konu acmistim.. hamileligimi öğrenince şok yaşayarak. . Daha 3 4 gün oldu ama bu bebek heyecan yaptı bende.. Şu anda onu merak ediyorum. . Bi şekilde okulu da hallederim diyorum sanki bi güç geldi bi yerden :KK66:
Neyse asıl konuya gireyim . 4+4 haftalik hamileyim. Dip boya ve sacima cila yaptırmam lazım. Yaptıran var mı ?
Zararlı mı?
zararlı canım. yaptırmayacaksın bu kadar net.
3. aydan sonra o da doktorun izin verirse dibine değdirmeden yaptırmak bir derece. hani dip rengine uysun da çirkin durmasın die.
ben onu da yaptırmadım. doğuma kadar 2 renkli saçla gezdim. doğumdan sonra gidip boyalı kısımları komple kestirdim. emzirmem bitene kadar da boyatmadım.

zararlı canım. yaptırmayacaksın bu kadar net.
3. aydan sonra o da doktorun izin verirse dibine değdirmeden yaptırmak bir derece. hani dip rengine uysun da çirkin durmasın die.
ben onu da yaptırmadım. doğuma kadar 2 renkli saçla gezdim. doğumdan sonra gidip boyalı kısımları komple kestirdim. emzirmem bitene kadar da boyatmadım.
Dip boya olmasa :) dibe degdirmesen olur mu ki acaba..

Geçen konu acmistim.. hamileligimi öğrenince şok yaşayarak. . Daha 3 4 gün oldu ama bu bebek heyecan yaptı bende.. Şu anda onu merak ediyorum. . Bi şekilde okulu da hallederim diyorum sanki bi güç geldi bi yerden :KK66:
Zararlı mı?

Olumlu bir karar verebilmene sevindim. Hayırlısı olsun.
Bebek için endişeleniyorsan boya yaptırma. Kimyasal sonuçta saç derisinden geçer.
Organik boya diyorlar ama pek kalıcı değilmiş sanırım.

Back
X