Geçmiş olsunnn artık kendi kendine cevap vermeye başladınnYa adam onu şaka olarak söyledi y ao an şaka yapıyorduk komiklikle şiveyle dedi yazdığım için detylı vermiyorum hey allahım ya yoksa öyle hep öyle bişey diyen briis değil ben anladım şunu demek istedi herşeyi yaptım senin için benim için geröekten cok yardımcı oluyor iş konusunda hani sende artık uzatma ne istiyorsun hasta oldum gibi yaptı herşeyi böyle toxic algılamayın şakacı birisi herkese şaka yapan sempatik biriis sandıgınız gibi böyle hayda huyda birisi degil
Yani adam pisin önde gideni kullanamdıgı için senden öç alıyor mu demek istiyorsunHangi konuda ne yapacaksınız?
Özür çiçeği yollaması konusunda mı fikir verelim yoksa sizi duvardan duvara çarpıp hiçbir şeyin sizin gördüğünüz gibi olmadığına sizi zorla ikna mı edelim?
Evettt burdaki 478484939 kişi aynı şeyi diyoruz. Ama öc falan yok. Sadece alamayacağını anlayınca uzaklaşan tipik abaza var okadar.Yani adam pisin önde gideni kullanamdıgı için senden öç alıyor mu demek istiyorsun
Yeniyim burdaGeçmiş olsunnn artık kendi kendine cevap vermeye başladınn
Ne desem aksini savunacakmışsın gibi hissediyorum.Yani adam pisin önde gideni kullanamdıgı için senden öç alıyor mu demek istiyorsun
Bitti bu kadar. Oh be!Yeniyim burdaneyse anladım artık tamam kullanmaya calışıyor allahtan bende kullandırtmadım mesafemi koruyup umursamayacagım bukadar
Ben demiyorum şahsen. Adamın kullanmak istediği sonucuna nerden vardık? Adam şakasına konu sahibine adamı hasta etme falan diyormuş. Ve herkesle şakalaşan biriymiş. Konu sahibine iş öğretiyormuş ve sadece işle ilgili arayıp kapatmış. Burdan ben hiç kullanmaya yönelik bir şey çıkartamadımEvettt burdaki 478484939 kişi aynı şeyi diyoruz.
Yaaa mirta daha yeni yukarda konuyu bağladık bitti etmeBen demiyorum şahsen. Adamın kullanmak istediği sonucuna nerden vardık? Adam şakasına konu sahibine adamı hasta etme falan diyormuş. Ve herkesle şakalaşan biriymiş. Konu sahibine iş öğretiyormuş ve sadece işle ilgili arayıp kapatmış. Burdan ben hiç kullanmaya yönelik bir şey çıkartamadımyani evine falan davet etmiş olsa anlıycam. konu sahibi adama baya bir yanık olduğu için kafasında kurgulamış gibi geldi bana
O kadar kişi yanlış yorumlamışız. Aslında haklısınız sadece anlatılan durumsa ilgili. Olduğunu düşündüğü ortada ilgide yokBen demiyorum şahsen. Adamın kullanmak istediği sonucuna nerden vardık? Adam şakasına konu sahibine adamı hasta etme falan diyormuş. Ve herkesle şakalaşan biriymiş. Konu sahibine iş öğretiyormuş ve sadece işle ilgili arayıp kapatmış. Burdan ben hiç kullanmaya yönelik bir şey çıkartamadımişyerindeki herkese davrandığı gibi davranan bir adam sonucu çıkıyor bunlardan. yani evine falan davet etmiş olsa anlıycam. konu sahibi adama baya bir yanık olduğu için kafasında kurmuş gibi geldi bana
Zorunlu nişanlandıTOP Listeye girersin
1.zorunluu
2.rainyy
3.sen
Vanessa yakında konu acmadiysa tanışmamış olabilirizZorunlu nişanlandı
Vanessayi unutmusun
Nurankayı unutursak kalbimiz kurusunZorunlu nişanlandı
Vanessayi unutmusun
Yakındır genelde zorunlu konu açınca bir iki gün sonra konu acar ardı ardınaVanessa yakında konu acmadiysa tanışmamış olabilirizben iki aydır falan burdayım
Kiz o evli ay dul onun eşi var onun şerafettini varNurankayı unutursak kalbimiz kurusun
Rainyy her zaman gönlümün kraliçesiTOP Listeye girersin
1.zorunluu
2.rainyy
3.sen
Zorunlu açmış iki güne vizyonda o zaman o daYakındır genelde zorunlu konu açınca bir iki gün sonra konu acar ardı ardına
Vanessa yi sakin kaçırma ama tam ömür törpüsü
Aynı şeyleri anlatıyor o anlamda demiştimKiz o evli ay dul onun eşi var onun şerafettini var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?