Bilerek doğum gününü unutmuş havası yapan ve kutlamayan ve sizden hoşlandıgını bildiğiniz bir erkek Bunu neden yapar amaçı nedir?

Rainyy her zaman gönlümün kraliçesi
Rainyynide al burdan uzayın gelmişler benim sorumun altına konuyu bişeyi bilmeden kendi kendilerine başkalarının sorusunda ilgi arıyolar aklınca dalga geciyolar zamanınızı burda boşuna haramayın gidin faydalı birşeyler yapın

Zorunlu nişanlandı

Vanessayi unutmusun
Konuyu anlamayan ama kendini akıllı zanedip boş yorum yapanlara.. bilerek 8-9 ay dedim hatta aslında 1 yıldır da ben yinede kısa yazdım araya başka şeylerde girdi cünkü benim hikaye uzun anlayın diye yani konuyu onu bile ekledim siz gerçekten bu yazdıklarımın bu kısa olay içinmi bundan mı cıkardınız adamın bana ilgisinş benim kendi kendime gelin güvey olmamı? dalga geçiçeginize aklınızı kullanın biraz iyi gelir. Adam benden hoşlanıyor tamam mı bende ondan ben buna adım atacaktım zaten ta ki bazı şeyleri duyana kadar ardından tabi bunu öğrenene kadar ben böylr heyecanlıydım baya oda öyleydi böyle havada iltifatlar ucuyorsu iyidik ilgi vardı baya sonra o benim bazı şeyleri öğrendigimi bilmiyordu bende öğrendim ve kendimi geri cektim adamda şok etikisi yaratı bu cünkü bir günde herşeyi kestim ilişkş yoktu ama bir samimiyet sohbet vardı okey? Bundan sonra olan oldu o zamandan beri koşuyor yani demek istedigim şu eskisi gibi olmak için yapmadıgı şey kalmadı hatta bana bizzat gelip neden beni umursamıyorsun neden benden kaçıyorsun dedigi bile oldu ama biz aynı iş ortamındayız onunla tam bağımı kesip kötüde olamıyorum ama görüncede insanız hisslerim var ve üzüyorda durum beni buyüzden gelgitlerim oluyor galiba oda bir umutlanıyor ben ona iyi davranınca sonra bakıyorki bişey oldugu yok oda böyle hırslanıyor ama napabilirimki ben? Umarım anlamışsınızdır cünkü dedigim gibi neler var nelerde cok uzun anlatamam size 1 yılı.. şimdi başka yerde dalğa gecin cekemem sizi zaten kafam dolu

Sana cevabımı zaten diğer soruda verdim dahada konuşmicam anlamıyorsun cünkü

Arzuluyor u nerden anladiniz?

İnsanların basit tavırlarına bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin, aradığında doğum gününüzü kutlamamış zaten, belki doğum gününüz olduğunu bilmiyordu bile..
Biliyor dedim ya? Neden yazdıklarımı anlamayıpta hep kendi kafanızda olanları yazıyorsunuz? bilmedigini bilsem bunu neden sorayım?

Ne desem aksini savunacakmışsın gibi hissediyorum.
Savunmuyorum ama konuyu birşeyi bilmeden bana saçma sapan kendi kendine gelin güveysin diyor birisi ben salak değilim yazdım sonuçta ilgis şu bu herşey bunlar var kurmuyorum kafamda gelmişler yazdıgım şu ufak satırı anlamayıp benim tek bu iki satırdan mı bunu cıkardıgımı düşünüyorsunuz ben salakmıyım? 8-9 ay yazdım anlayın diye birsüür olay oldu diye yani konu tabikide şu minnak olay degilki

Arkadaşlar ilk başlarda sabırla sizi anlamaya çalıştı son yorumlarınız hoş olmamış. Sizi aşağılayan , hakaret eden bir yorum yok.
Yapacağınız en sağlıklı şey tatilden döndükten sonra - o tatile gitmediyse- onunla bir buluşma ayarlamanız.
"Sana karşı başlarda hislerim vardı senin ilgin samimiligin hoşuma gidiyordu. Sonra doğruluğuna emin olduğum bir şeyler duydum bu yüzden seninle bir ilişki düşünmüyorum. İşyerinde ister istemez muhabbetimiz oluyor bunu yanlış degerlendirmemeni rica ederim. "
İletişim, kendini iyi ifade candır.

Koştuğunu nereden anladiniz çok merak ettim?
Bence adam canı istediğinde flortleşerek kendine iş yeri heyecanı yaratmış oynuyor, siz de sanıyorsunuz peşimde koşuyor. Peşinde koşan adam böyle bir şey yapmaz.

Ay bu neyin atarı? Kendin dedin adam herkesle şakalaşan, samimi bir tip diye. 8-9 aydır peşimde koşuyor, benle samimi olmaya çalışıyor diyorsun. Mesela seni dışarda bir kahve içmeye davet etti mi? emin ol 8-9 ayda birçok kadınla buluşup görüşmüştür.

Hayır zaten adam doğumgününde küçük bir hediyeyle gelse seni çok rahat tavlayacak. Kolay lokma değilim diyip duruyosun ama adamı hasta etme lafına bile tav olmuşsun. adam buluşma teklif etse gelinlikle gidecek gibi bir enerjin var. İstese zaten gayet rahat tavlar seni. Kullanmak dediğin sevişmekse belki onu yapamaz ama tavlama işini gayet rahat halleder

hoşlanmıyor hoşlansa hatırlardı seni yokluyo arada kaç tane kadın vardır böyle yokladığı kendi hayatına bak

Siz de az değilsiniz. Yok geri çekiliyorum yok kolay lokma değilim. Ayy gerçekten size bu şekilde yaklaşan biriyle ilişki yaşarmıydınız. Siz taktik yapıyorsunuz diye adamda yapmaya çalışıyor bence. Belli ki beceremiyor da. Taktik yapan insanı hiç sevmem. Samimiyeti olmayan birine güvenilmez.

Bence de adamın alakası bile yok mevzuyla, kendi çalıp kendi oynuyor. Bu tarz kezo konuları bilirsin burdan; yanımdan gecti, nefes aldı, şöyle der gibi baktı, benimle uğraşıyor, laf sokuyor, kesin aşık o sirada hiçbir şeyden haberi olmayan masum adamlar

Bir de millete peşimdeydi diye ispat için kendini paralıyor, böyleleri bela oluyor insanların başına işte, evlerden ırak.

8 9 aydır bir kadın bana yüz vermese ben onun peşinde olsam ben de doğum gününü kutlamam. Hoşlansaydı belli ederdi heralde 9 ayda bebek doğuyor. Demek ki istemiyor rahatsız etmeyim derim. Kolay lokma bakış açınız çok yanlış. Fazla naz aşık usandırır.

1) Adamın sana sandığın gibi ilgisi olsaydı adım atan taraf o olurdu (aranızda ciddi bi engel yokmuş ki), senin adım atmaya yeltenmene gerek kalmazdı.
2) Yine sandığın gibi ilgisi olsaydı doğum gününü kutlardı bi mesajla da olsa, zaten küs değilsiniz, düşman değilsiniz ve seni arayabiliyor iş için bile olsa. İnsan en alakasız kişilerin bile gününü kutluyor nezaketen. Ha diyelim ki taktik yapıyor, doğum gününde bile taktik yapıp kutlamadan geçiyorsa orda değer verme falan yoktur. Diyelim ki hoşlanıyor ve kutlamadı, gıcıklık yapıyor, böyle bi tribe giren kişinin de karakteri ortadadır.

Şimdi adamı çamurlamaya da gerek yok, yazım tarzından kafa yapın ortada, ben de kendi kendine gelin güvey olduğunu ve her şeyden mana çıkardığını düşünüyorum, ayrıca adam sana böyle gevşek gevşek davranabiliyosa gram saygısı yoktur, bırak sevgiyi aşkı.

Ayrıca, Mirta 'ya katılıyorum, kolay lokma değilim deyip durma, neyden gocunup ispat etmeye çalışıyorsun? Adam istese çok kolay tavlar seni, ölüyorsun zaten adamla sevgili olmak için.

Millete (doğruyu söyleyenlere) tırnakların çıktığı için ben de böyle açıkça yazıyorum, hayal aleminden çık da biraz gerçek dünyaya in.

Son düzenleme:
Mesafeyi triplere girmek, surat asmak, biri bi laf söyleyince bozmak falan zannediyor.
İşini yap, "selam merhaba günaydın iyi günler" gibi kalıpların dışına çıkmamaya çalış, şakalaşma ve iş harici muhabbete girmemeye çalış, bitti gitti. Aranıyor çünkü, derdi mesafeli olmak falan değil, aksine samimi olmak.
Ay nasıl mesafe koyayım, surat mı asayım diye bahane bulması da bundan.

Bu adamlar seninle veya buradaki kadinlarla birlikte olabilmek icin onlara neler neler yapti. Ablalarin bosuna uyarmiyor. Benimki sarki gonderirdi her gun, aksam yemegi getirirdi bana ofiste beraber yiyelim diye, aksam yemege cikardik ikimiz, beni basbasa konsere davet etti (buna gitmedim). Baska dolusuyla arkadasi var ama bunlara bir tek beni davet etti benimle o kadar samimiyeti olmamasina ragmen. Benimle konusurken kipkirmizi olurdu. Bana "sen buradayken ben baska bir yere gidemem" "sen yaklasinca aci cekiyorum" vb laflar ederdi arada. Arkadaslarini pesime takardi, sanki herkes bana asik oldugunu biliyormus gibi geliyordu. Millet benimle konusurken onu bana ayarlamaya calisiyorlarmis gibi davranirdi. Ama bazen de senin su an yasadigin gibiydi. Kafami cok karistiriyordu bayagi paranoyaklasmistim. Artik kafam rahatlasin diye konusmak istedim artik su konu acilsin da olacaksa da olmayacaksa da su isi bir konusalim karar verelim istedim. O hayatima girdikten sonra cok mutlu oldugumu anlatarak basladim. konunun nereye gittigini anlayinca bana ne dedi biliyor musunuz? Ben senden hoslanmiyorum senin cok guzel oldugunu dusunuyorum, seninle yatabilirim, ama bu hoslanma seviyesinde degil dedi. Herseyi, flort ettigini bile reddetti. Kesinlikle benden hic ama hic hoslanmamis bana karsi hic bir sey hissetmemis hic o gozle bakmamis. Bu adam benimle ayni is yerinde calisan, her allahin gunu gormek zorunda oldugum, yardimina ihtiyacim olan bir adam. Ve onunla, arada, o istediginde, yatmamin iyi bir fikir olduguna inaniyor. Yapmadim tabi ki. Yillarca kendisini gormek zorunda kaldim ama gordum ki bu adam is yerindeki tum sekreterleri zaman icinde siraya dizdi. Bunlardan biri evli bir kadin. Sen ilk defa kadin avcisinin agina dusmek uzeresin, yapma. Biz de bu adamlardan hoslandik hatta asik oldugumuzu sandik, ama yatma tekliflerini reddettik. Bu adam bir gun yattigi iki kadini birbiriyle tanistirdi is yerinin mutfaginda. Birini digerine tanitirken cok iyi arkadasim diye tanistirdi ve bunu yaparken buyuk bir zevk aldigini, egosunun bununla arttigini hissettim. Bir de erkekler de bu adama hastaydi. Karizma iste. Herkes bunla arkadas olmak icin yatmak icin deliriyor gibiydi.

Sana cevabımı zaten diğer soruda verdim dahada konuşmicam anlamıyorsun cünkü

Ay ne oluyor be

Ne yaptınız kızlar ne dediniz de kızdı

niye bu bacı atarlandı

Bas gaza bas yaptı

La havle kim dürtü bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…