Bilerek doğum gününü unutmuş havası yapan ve kutlamayan ve sizden hoşlandıgını bildiğiniz bir erkek Bunu neden yapar amaçı nedir?

1..Rainyy
2..Umutsuz
3..Vanessa

Zorunlunun nisan işi evlilik batar bilemedim

İnsanların basit tavırlarına bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin, aradığında doğum gününüzü kutlamamış zaten, belki doğum gününüz olduğunu bilmiyordu bile..

Böyle ergen adamları nerden buluyorsunuz anlamıyorum açıkçası

Adam sana hislerini belli etmiş, sen istememişsin. Daha fazla biyerini kaldirmamak için de bilse de unutmus (ki hatirlamayadabilir,alt tarafı 365 günün içinde bir gün) gibi davranmıştır.
Ama bence en iyisiji yapmış.
Yok "kolay lokma değilim", yok "beni elde edemedi diye deliriyor" bir de kutlasa gözünüzde hiç degeri kalmazdı. Bugün en azından bekle bekle, aklınıza girdi . Öyle ki birkaç arkadaşa söyleyip onlar yetmeyince gece üyelik alıp konu açacak kadar taktınız
Bu yolda yürüsün enişte, doğru ilerliyor.
Kendine köpek çeken erkeklere yalvar yakar giden kızlara da ders olsun, bazı insanlarin gözünde onları umursayinca değeriniz kalmaz,unutunca aklınıza girerler

Sen ne duymak istiyosun, söyle de onu yazalım? Aynı şeyleri yazıp duruyosun millete; anladık, 8-9 aydır peşinde, yüz vermedin, kolay lokma değilsin, çok önemsiyo, o yüzden öç alıyor senden
Herif senden ilgisini çekip kafanı karıştırarak senin gece gündüz onu düşünmeni sağlamış bile, geçmiş olsun.

Böyle saçma sapan insanlaru hayatına dahil edersen üzülürsün.
Seni istiyorsa ilişki kurşun .
Adam dalga geçiyor .
Erkekler her dişiden hoslaniyor orayı geç bence .
Yazdigi bir sürü kız vardır eminim.
Ciddiye alan adam bulun

Maşallah aşka bak, ne kadar sağlıklı insan davranışları
Peşinizden kostugunu sandiginiz o 8-9 ayda adam kimlerin daha peşinden koşuyordu acaba, evde yapayalniz sizi düşünüp 31 çekmiyordu keşke bilseniz

Ay adama sallamışsınız kızlar egolu manipülatif diye ama asıl sözde hoşlanmadığı halde adama Bi sıcak Bi soğuk davranıyorum diyen egolu ve manipülatif kişi konu sahibi. Hoşlanmıyorsan kırmadan net Bi şekilde reddedersin, oyun oynamassın ya da zevk almazsın. Boşuna sevinme adamın çok da umrunda değilsin. Aslan burcu musun bu arada?

Ben ona isteyerek bunu yapmadımki… bi bilsen öyle biriside degilim ama onunla olamam hani nasıld esem birini beğenirsin hoşlanırsın sonra hakında bazı şeyler öğrenirsin ve artık uzak durmam gerekir ama aynı ortamdayız ya ne kötü olabilirim nede cok iyi nede cok gericekilebilirim girdap gibi bişey ama iyi oluncada hisslerim karmaşıklaşıyor anlatamıyorumki derdimi yoksa salakmıyım ne oynicam adamla

Konu sahibi anlamamakta ısrar efiyor.
Zaten çözmüş meseleyi. Beni kudurtmak istiyor diyor.
Tamam haklısın.
Aynen devam.
Bı ileri iki geri üç ileri bir geri.
Yaş kaç merak ettim.
Seven adam net olur.boyle yapmaz. Hele 8-9 ay hiç beklemez. Ya başkasını seversen, ya baska biri hoşlanırsa? Ya isten ayrılırsan?
Bu riski alır mı bir erkek?
El ele göz göze olmak varken bu çirkin oyunlara kulak asar mı?
Sevmiyor.
Takmayip mesafeni koyacaksın bu kadar basit.
Mesafe trip değildir bu arada.
Samimi ama mesafeli,anlam yüklemeden.

Tamam işte bastan uzak dur oyunlarına da gelme.

Anladım tamam coğu aynı düşünüyor ya adam hareketleriyle belli etti benden bir ışık bekledi ben ona karşı hisslerim olmasına rağmen o ışıgı veremem adımı aramadım o hep umutlandı ardından ben geri cekilince böyle 8-9 ay karmaşık bir hal aldı bak aynı ortamdayız ne soğuk olabiliyorum diyelim oldum hissler oldugu için bişeyler oluyor yapıyor hemen iyi oluyorum ben bazı şeyler öğrendim o bunları bilmiyor buyüzden geri cekildim ve bunu yapmakla en doğrusunu yaptım biliyorum bende oda benim beden kaçtıgımı bal gibi herşeyi anlayan akıllı birisi ama bu kendi içimde hisslerin hemen kesebildigim anlamına gelmiyor işte ve cok duygusal birisiyim beni mahvedende bu galiba zaten o hemen özür dilemeye geliyor o yardım ediyor yani herşeyi yapıyor ben konuşmasam hemen noldu ne bitti diyor istedigim herşeyi yapar bana uzaktan gelip dalıp ben fark edince kafasını cekiyor ben burda tam anlatamadım herşeyi cok uzun konu kısaca şu ilgi var ama benimki temiz ve kötü bir düşüncem yok ama onun ilgisi benimkinden farklı anladıgım kadarıyla onun bu yaptıklaro farklı ee adamda benim bu gelgitlerimden bence sinirlendi oyun oynuyorum sandı ama bunlar benim duygu karmaşalarım imkanı olmadıgı için sevdigim için bi soğuk bir iyim nasıl anlatırım daha bilmiyorum oda biliyor nekadar düşünüp duygusal ve böyle şeyleri taktıgımı buna rağmen bunu yaptı buda beni baya düşündürüp üzdü ama şı saaten sonra artık merhaba merhaba olucak herşeyi denicem

Bence kendi kendine gelin güvey oluyorsun adamın sana hiçbir özel ilgisi yok

Sen iyimşsşn ya? konuyu bilmiyorsun sana kücük bir kaç saatlik birşeyi anlatım diye nerden getirdin konuyu ya adam zaten bana ilgisini itiraf ettiki yaşadıklarımı hayatımı olanları nerden bilebilirsinki? Bu minnak soruylamı cıkardın bunu daha konunun tamını onun benimle olan ilişkisini birşey bilmeden ne kafası yaşıyorsun sen ya? adam kendisi peşimde otoparkta beni beklemişligi var sırf beni görmek için neyin kafası kurmuşlugundan bahsediyorsun sizin gibilereee soru soruyoruz aptallık bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…