Bana atar yaptı, nasıl güvenebiliyorsun hiç korkmuyor musun dedim diyeRainyy her zaman gönlümün kraliçesi
Ay bu kadarcık şeye de alındın mı, benim akıl sağlığımı bozdu gene seviyorumBana atar yaptı, nasıl güvenebiliyorsun hiç korkmuyor musun dedim diye
Sanırım bana küs duada etiket yapmadım diyeBana atar yaptı, nasıl güvenebiliyorsun hiç korkmuyor musun dedim diye
İnsanların basit tavırlarına bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin, aradığında doğum gününüzü kutlamamış zaten, belki doğum gününüz olduğunu bilmiyordu bile..ilişkimiz yok bizim ama o benden hoşlanıyor/arzuluyor biz sadece aynı iş yerinde calışıyoruz benim tatil vardı ve bana işle alakalı birşeyi ben tatilde oldugum için bildirmesi gerekiyordu 1 hafta geçti ardından 5 gün boyunca zamanı vardı ama aramadı trsadüfe bakın ki tamda bilerek dogum günümü bekledi ve o gün akşama dogru beni enerjik birşekilde arayıp oo napıyorsun dedi bendr naber dedim calışıyorum dedi sonra işle alakalı konuya girdi hemen ardından bende tamam dedim sonra böyle 1 saniye sessiz kaldık okey mı dedi hıhı okey dedim ardından hemen sanada iyi tatiler dedim cünkü oda gidicek güldü oo tamam dedi kapatık bunu bilerek yaptı bal gibi eminim ama neden?
Ama bunu neden yaptı yani bu manipulasyona ve oyunun açacı ne bununla ne elde edicek amaç ne?
Böyle ergen adamları nerden buluyorsunuz anlamıyorum açıkçasıilişkimiz yok bizim ama o benden hoşlanıyor/arzuluyor biz sadece aynı iş yerinde calışıyoruz benim tatil vardı ve bana işle alakalı birşeyi ben tatilde oldugum için bildirmesi gerekiyordu 1 hafta geçti ardından 5 gün boyunca zamanı vardı ama aramadı trsadüfe bakın ki tamda bilerek dogum günümü bekledi ve o gün akşama dogru beni enerjik birşekilde arayıp oo napıyorsun dedi bendr naber dedim calışıyorum dedi sonra işle alakalı konuya girdi hemen ardından bende tamam dedim sonra böyle 1 saniye sessiz kaldık okey mı dedi hıhı okey dedim ardından hemen sanada iyi tatiler dedim cünkü oda gidicek güldü oo tamam dedi kapatık bunu bilerek yaptı bal gibi eminim ama neden?
Adam sana hislerini belli etmiş, sen istememişsin. Daha fazla biyerini kaldirmamak için de bilse de unutmus (ki hatirlamayadabilir,alt tarafı 365 günün içinde bir gün) gibi davranmıştır.Cimri değil ilişkimiz yok tatildeyim bana hediye almak için öyle birşey yokki alsın yani dediğim gibi benden hoşlanıyor 8-9 aydır peşimde ama ben onun istediği gibi kolay lokma olmadım ya elinde değilim ya deliriyor ama bunu doğum günümde böyle yapması aşırı nebilim üzdü beni benim herşeyi taktığımı düşündüğümü biliyor
Sen ne duymak istiyosun, söyle de onu yazalım? Aynı şeyleri yazıp duruyosun millete; anladık, 8-9 aydır peşinde, yüz vermedin, kolay lokma değilsin, çok önemsiyo, o yüzden öç alıyor sendenMadem umrunda değilim 1 hafta sadece doğum günümğ bekleyen bunu yapmak için fırsat kollayan adamın sence gerçekten umrunda degilmiyim? Demekki yarası varki bugünü bekledi okadar zamanı varken bunu kafasında kurmuş demeki okadar öenmliyimki okadar canı yanmışki bunu yaptı
Maşallah aşka bak, ne kadar sağlıklı insan davranışlarıCok uzun hikaye gayete umrumdayım beni arzuladıgının da farkındayım bugün bu yaptıgıda nedeni şuydu bence ben ona yüz verip umut verip geri cekiliyorum ya buda onu delirtiyor oda bu şekilde bak umrumda değilsin gibi öçünü alıyor
E tamam, siz tespiti yapmışsınız zaten.bugün bu yaptıgıda nedeni şuydu bence ben ona yüz verip umut verip geri cekiliyorum ya buda onu delirtiyor oda bu şekilde bak umrumda değilsin gibi öçünü alıyor
Ben ona isteyerek bunu yapmadımki… bi bilsen öyle biriside degilim ama onunla olamam hani nasıld esem birini beğenirsin hoşlanırsın sonra hakında bazı şeyler öğrenirsin ve artık uzak durmam gerekir ama aynı ortamdayız ya ne kötü olabilirim nede cok iyi nede cok gericekilebilirim girdap gibi bişey ama iyi oluncada hisslerim karmaşıklaşıyor anlatamıyorumki derdimi yoksa salakmıyım ne oynicam adamlaAy adama sallamışsınız kızlar egolu manipülatif diye ama asıl sözde hoşlanmadığı halde adama Bi sıcak Bi soğuk davranıyorum diyen egolu ve manipülatif kişi konu sahibi. Hoşlanmıyorsan kırmadan net Bi şekilde reddedersin, oyun oynamassın ya da zevk almazsın. Boşuna sevinme adamın çok da umrunda değilsin. Aslan burcu musun bu arada?
Tamam işte bastan uzak dur oyunlarına da gelme.Ben ona isteyerek bunu yapmadımki… bi bilsen öyle biriside degilim ama onunla olamam hani nasıld esem birini beğenirsin hoşlanırsın sonra hakında bazı şeyler öğrenirsin ve artık uzak durmam gerekir ama aynı ortamdayız ya ne kötü olabilirim nede cok iyi nede cok gericekilebilirim girdap gibi bişey ama iyi oluncada hisslerim karmaşıklaşıyor anlatamıyorumki derdimi yoksa salakmıyım ne oynicam adamla
Anladım tamam coğu aynı düşünüyor ya adam hareketleriyle belli etti benden bir ışık bekledi ben ona karşı hisslerim olmasına rağmen o ışıgı veremem adımı aramadım o hep umutlandı ardından ben geri cekilince böyle 8-9 ay karmaşık bir hal aldı bak aynı ortamdayız ne soğuk olabiliyorum diyelim oldum hissler oldugu için bişeyler oluyor yapıyor hemen iyi oluyorum ben bazı şeyler öğrendim o bunları bilmiyor buyüzden geri cekildim ve bunu yapmakla en doğrusunu yaptım biliyorum bende oda benim beden kaçtıgımı bal gibi herşeyi anlayan akıllı birisi ama bu kendi içimde hisslerin hemen kesebildigim anlamına gelmiyor işte ve cok duygusal birisiyim beni mahvedende bu galiba zaten o hemen özür dilemeye geliyor o yardım ediyor yani herşeyi yapıyor ben konuşmasam hemen noldu ne bitti diyor istedigim herşeyi yapar bana uzaktan gelip dalıp ben fark edince kafasını cekiyor ben burda tam anlatamadım herşeyi cok uzun konu kısaca şu ilgi var ama benimki temiz ve kötü bir düşüncem yok ama onun ilgisi benimkinden farklı anladıgım kadarıyla onun bu yaptıklaro farklı ee adamda benim bu gelgitlerimden bence sinirlendi oyun oynuyorum sandı ama bunlar benim duygu karmaşalarım imkanı olmadıgı için sevdigim için bi soğuk bir iyim nasıl anlatırım daha bilmiyorum oda biliyor nekadar düşünüp duygusal ve böyle şeyleri taktıgımı buna rağmen bunu yaptı buda beni baya düşündürüp üzdü ama şı saaten sonra artık merhaba merhaba olucak herşeyi denicemKonu sahibi anlamamakta ısrar efiyor.
Zaten çözmüş meseleyi. Beni kudurtmak istiyor diyor.
Tamam haklısın.
Aynen devam.
Bı ileri iki geri üç ileri bir geri.
Yaş kaç merak ettim.
Seven adam net olur.boyle yapmaz. Hele 8-9 ay hiç beklemez. Ya başkasını seversen, ya baska biri hoşlanırsa? Ya isten ayrılırsan?
Bu riski alır mı bir erkek?
El ele göz göze olmak varken bu çirkin oyunlara kulak asar mı?
Sevmiyor.
Takmayip mesafeni koyacaksın bu kadar basit.
Mesafe trip değildir bu arada.
Samimi ama mesafeli,anlam yüklemeden.
Bence kendi kendine gelin güvey oluyorsun adamın sana hiçbir özel ilgisi yokilişkimiz yok bizim ama o benden hoşlanıyor/arzuluyor biz sadece aynı iş yerinde calışıyoruz benim tatil vardı ve bana işle alakalı birşeyi ben tatilde oldugum için bildirmesi gerekiyordu 1 hafta geçti ardından 5 gün boyunca zamanı vardı ama aramadı trsadüfe bakın ki tamda bilerek dogum günümü bekledi ve o gün akşama dogru beni enerjik birşekilde arayıp oo napıyorsun dedi bendr naber dedim calışıyorum dedi sonra işle alakalı konuya girdi hemen ardından bende tamam dedim sonra böyle 1 saniye sessiz kaldık okey mı dedi hıhı okey dedim ardından hemen sanada iyi tatiler dedim cünkü oda gidicek güldü oo tamam dedi kapatık bunu bilerek yaptı bal gibi eminim ama neden?
Sen iyimşsşn ya?Ben demiyorum şahsen. Adamın kullanmak istediği sonucuna nerden vardık? Adam şakasına konu sahibine adamı hasta etme falan diyormuş. Ve herkesle şakalaşan biriymiş. Konu sahibine iş öğretiyormuş ve sadece işle ilgili arayıp kapatmış. Burdan ben hiç kullanmaya yönelik bir şey çıkartamadımişyerindeki herkese davrandığı gibi davranan bir adam sonucu çıkıyor bunlardan. yani evine falan davet etmiş olsa anlıycam. konu sahibi adama baya bir yanık olduğu için kafasında kurmuş gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?