Bilerek mi tutuyorlar

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.349
9
118
Kızlar bugün doğum yapalı 14.gün tansiyondan dolayı bayramın 1. Günü acil sezeryan oldum 34 haftalık doğum yaştım bebeğim 2100 gr 46 cm doğdu ciğer geliştirici vs vurulmuştu doğarken ses verdi .
Şuan küvözde ve bugün 14. Gün sağlık durumu iyi diyor doktor kan gazları vs hepsine iyi diyor ama çocuğum hala orada doktor 37 38 haftayı tamamlasın burada diyor yani ben iki hafta daha mı bekliyecem evde sürekli süt sağıyorum götürüyorum buzluğa atıyorum
Yani sırf hafta için mi bekliyor bebeğim korkuyorum

Eğer şüpeniz varsa özel bir hastaneden bir yenidoğan doktoruyla konuşun oraya aldırın,yaptıranlar var bu sizin elinizde bebek sizin sorumlulukta sizin.

Doğrusunu yapıyorlar. Biraz sabırlı olun Doktorunuzla hep iletişiminiz olsun

Ama gayet iyi diyor doktor haftası 34 haftada doğdu sırf hafta için beklenir mi
Evet bazıları bekliyor. Hangi hastanede İstanbul da mı biz İstanbul da son zamanlarda haberlere çıkan vefat eden çocukların yattığı hastanede kaldı benzerse devlet hastanesine geçin isterseniz

Ben sırf haftası için bekletme diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Belki kilosu bekleniyordur, belki beslenirken az da olsa solunumu kötüleşiyordur, belki emme, yutkunması tam istedikleri gibi değildir vs vs.

Ben sırf haftası için bekletme diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Belki kilosu bekleniyordur, belki beslenirken az da olsa solunumu kötüleşiyordur, belki emme, yutkunması tam istedikleri gibi değildir vs vs.
İşte her şey yolunda güzel gidiyoruz cihazdan çıkardık diyorlar kilosuda 2 kilo üstü bir hafta daha beklesin kendim çıkarıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…