Bileziklerin Hepsii Gitmiş

Topicim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
91
3
18
Kızlar iyi geceleer konunun benimle alakası yok sadece görüşlerinizi almak istedim..
Yakın bir akrabamız var 2 senelik evli kendisinin 30 adet adana burgusu bileziği 5 6 adet künye seti vardı tanıdık bir kuyumcuya vermişler evde durmasın diye her neyse akrabalarının düğününde takmk için altınları kocasından istemiş sürekli geçiştirip durmuş meğerse altınların hepsi gitmiş kocası almış bugün ağlaya ağlaya bize geldi ayrılcam bitti herşey diye ne yaptığını söylemiyormuş bide tabi ki kötü bir durum hepimiz çok sinirlendik ama giden gitmiş elden birşey gelmiyor şuan bu sinirle yanlış bir karar alsın istemiyoruz siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? :100:

Ne yaptığını söyletsin canım öyle saçma şey mi olur. Karıya kıza yedirdiyse ayrılsın tabi. Ama nedenini mutlaka öğrenmeli.

Şimdi o kadın ayrılsa, paracıydı zaten derler, ayrılmasa ayak üstünde uyutmuşlar....
Ben olsam geri alırdım isterse kredi çeksinler

Ne yaptığını söyletsin canım öyle saçma şey mi olur. Karıya kıza yedirdiyse ayrılsın tabi. Ama nedenini mutlaka öğrenmeli.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bileziklerin akıbetini öğrensin ondan sonra karar versin. Gerçi ne olursa olsun habersizce satması büyük ayıp ama adamın işleri bozulduysa, karısını üzmemek için daha sonra yerine koyarım düşüncesiyle sattıysa ayrı, barda pavyonda yediyse ayrı...

o kadar altını ne yapmış peki az bişeyde değil çok fazla . 30 tane burma ne demek daha fazla yani.sormamış mı ?

Ay ınanmıyorum ya bence kaynanası ya da kaynı içın bozuldu onlar. Diyeceksnz ne art niyetlsn ama birdn bunu düşundum

Yuh napmis o kadar altini? Borc falan verse soylerdi. Adamin ailesine yansitilmamis mi sorun, onlar ogrenir ne oldugunu.

Kuyumcuya altin emanet etmekte ne ki? Keske ablamiz bir bankada kendine altin hesabi actirsaymis.

.

30 burma bilezik nerden baksan 35 milyar en az Ne yapmış bu adam? Kumar filan mı oynamış acaba?

nedenine bağlı, bayağı bi para tutmuştur paranın uçacak hali yok ya, illa ki harcandı ya da birine verildi

Tanıdık kuyumcu kimin tanıdığı belli olmuş.
Bankada ortak hesap yapsaydı böyle olmazdı işte.
Babana bile güvenme diye boşa dememişler

Ne yapsın etsin umrum olmaz, o bilezikler geri gelmeden birleşmezdim ben de..

Ne kadarlık altın varsa onun parası bulup bulusturulup kıza verilecek verene kadar da eve dönmeyecek. Kim bilir nerelerde yedi paraları pislik herif.

Ay ınanmıyorum ya bence kaynanası ya da kaynı içın bozuldu onlar. Diyeceksnz ne art niyetlsn ama birdn bunu düşundum

Bizimde aklımıza o geldi ama kocasının ailesi duyunca yazık kadın fenalık geçirmiş ki akrabamızda kv ve kp haberinin olmadığını düşünüyor :26:

Yuh napmis o kadar altini? Borc falan verse soylerdi. Adamin ailesine yansitilmamis mi sorun, onlar ogrenir ne oldugunu.

Kuyumcuya altin emanet etmekte ne ki? Keske ablamiz bir bankada kendine altin hesabi actirsaymis.

.

kesin kocasi rahatla alabilmek icin oraya øzellikle emanet ettirmistir ...

Altınlar nereye gitmiş akıbeti belirsiz sanırım ama eğer ki iş boşanmaya giderse, miktarı bilindiği için ve bilezik ziynet eşyası olduğundan kadının kişisel malı sayılır bu nedenle de karşı taraftan bunu talep etme hakkına sahiptir. Yani sadece boşanma nedeni olmakla kalmaz, adam onları kadına ödemek zorundadır.

kesin kocasi rahatla alabilmek icin oraya øzellikle emanet ettirmistir ...

Yazik valla, delirmemek elde degil, bir de aciklama yapmaya tenezzul bile etmiyor adam. Arabasi falan yok mu altinda, sattirsin alsin ablamiz altinlarin degeri kadar parayi.

.

Yazik valla, delirmemek elde degil, bir de aciklama yapmaya tenezzul bile etmiyor adam. Arabasi falan yok mu altinda, sattirsin alsin ablamiz altinlarin degeri kadar parayi.

.

Aciklama bile yapamiyorsa KESIN søylenilemeyecek kotu bi yere gitti o para...
Bundan sonra yapilan aciklamaya da ben inanmam kabullenemem ...
cok køtu bir durum

Altinlar erkek tarafina falan gitmediyse tek secenek kadinlarla yemesi kaliyo.

Yalan, hirsizlik, aldatma bence bosansa kimse agzini acamaz kadina kocasina guvenemeyecekse evli kalmak cok anlamsiz.

Off ne yapmış o kadar altını ?? Sıkıştırsin soyletsin sineye çekilir gibi degil yani ben olsam resti çekerim geri gelecek derim gelmezsede gerekirse ayrilirim kim ne derse desin

kuyumcuya emanet edilirirken kıllanmalıydı başına bişey gelmesin diye endişeleniyosa bankaya yatıracak. ortak hesaba. kurda kuzu emanet etmiş o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…