Ne yaptığını söyletsin canım öyle saçma şey mi olur. Karıya kıza yedirdiyse ayrılsın tabi. Ama nedenini mutlaka öğrenmeli.
Kızlar iyi geceleer konunun benimle alakası yok sadece görüşlerinizi almak istedim..
Yakın bir akrabamız var 2 senelik evli kendisinin 30 adet adana burgusu bileziği 5 6 adet künye seti vardı tanıdık bir kuyumcuya vermişler evde durmasın diye her neyse akrabalarının düğününde takmk için altınları kocasından istemiş sürekli geçiştirip durmuş meğerse altınların hepsi gitmiş kocası almış bugün ağlaya ağlaya bize geldi ayrılcam bitti herşey diye ne yaptığını söylemiyormuş bide tabi ki kötü bir durum hepimiz çok sinirlendik ama giden gitmiş elden birşey gelmiyor şuan bu sinirle yanlış bir karar alsın istemiyoruz siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? :100:
Ay ınanmıyorum ya bence kaynanası ya da kaynı içın bozuldu onlar. Diyeceksnz ne art niyetlsn ama birdn bunu düşundum
Ay ınanmıyorum ya bence kaynanası ya da kaynı içın bozuldu onlar. Diyeceksnz ne art niyetlsn ama birdn bunu düşundum
Yuh napmis o kadar altini? Borc falan verse soylerdi. Adamin ailesine yansitilmamis mi sorun, onlar ogrenir ne oldugunu.
Kuyumcuya altin emanet etmekte ne ki? Keske ablamiz bir bankada kendine altin hesabi actirsaymis.
.
kesin kocasi rahatla alabilmek icin oraya øzellikle emanet ettirmistir ...
Yazik valla, delirmemek elde degil, bir de aciklama yapmaya tenezzul bile etmiyor adam. Arabasi falan yok mu altinda, sattirsin alsin ablamiz altinlarin degeri kadar parayi.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?