• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bileziklerin Hepsii Gitmiş

yuhhh 30 tane burma ne demek. napmıs bu adam parayı. karısın istemediği ama kendinin cok istediği bi eve dükkana vs.yatırım yaptıysa gizli gizli kabul edilebilir deee sanmıyorum ben pek öyle oldugunu. gizliyosa sakat :37:
 
Ya bazi erkekler( erkek dicem baska nasil hitap edim bilmiyorum) nekadar odunlar ya. Walla agizlarini gozlerini patlatasim geliyor. Boyleleride erkegim diye ortalikta dolasiyoorr.. Ay sinirim cikti tepeme yazik gunah kadina ya..
 
Cidden boylesi insanlara yaziklar olsun Allah'tan korkulari olsa kimsenin hakkini yemezler mesele altin bile degil mesele o kiz cagizin arkasindan is cevirmesi ve kul hakki yemesi.. bu yapmis oldugu resmen hirsizlik geri zekalinin !
 
30 adana burmaaa.. baya miktar. Kadın önlemini almaliydi bence. Ben surda onbes tane bilezigimi bile gittim bankada hesap açtım otaya koydum o kadar ziynet başkasına emanet edilir mi? Geçmiş ola. Isalah esi azcik insafa gelirde nereye harcadiginj söyler. Eb azından ici sogur...
 
nedenini acıklattırsın...
kumar falanmı oynadı acaba:26:
Bilmiyoruz olabilir tabi ki ama kumar olsa ne bileyim 2 seneden beri çoktan giderdi çünkü bebekleri olmadan önce düğün vardı o zaman takmıştı ondan sonra gitmiş yani. Tabiki yine nereye gitti bilinmiyor.
 
Neden vermiş ki altınlarını kendisi gidip kuyumcuyla konuşmadan gözüyle görmeden. Bankaların altın hesapları var artık tanıdık kuyumcu onda dursun diye saçma şey mi olur asla vermem yabancıya hayır yani kaynanam da kalsa bundan daha iyi elin insanı yabni baştan hata yapmış. Peki ne yaptığını sorunca cevap vermiyor mı nereye harcanmış yani hayret valla. Bilemiyorum bence açıklaması olmalı annesine verdiyse de konuyu gündeme getirmeli.
 
Kızlar iyi geceleer konunun benimle alakası yok sadece görüşlerinizi almak istedim..
Yakın bir akrabamız var 2 senelik evli kendisinin 30 adet adana burgusu bileziği 5 6 adet künye seti vardı tanıdık bir kuyumcuya vermişler evde durmasın diye her neyse akrabalarının düğününde takmk için altınları kocasından istemiş sürekli geçiştirip durmuş meğerse altınların hepsi gitmiş kocası almış bugün ağlaya ağlaya bize geldi ayrılcam bitti herşey diye ne yaptığını söylemiyormuş bide tabi ki kötü bir durum hepimiz çok sinirlendik ama giden gitmiş elden birşey gelmiyor şuan bu sinirle yanlış bir karar alsın istemiyoruz siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz ? :100:

30 adana 5 6 künye seti dünyanın parasi eder ne yapmis bu adam ??

Doğru düzgün ne yaptgni anlattirsin once




###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
 
Neden vermiş ki altınlarını kendisi gidip kuyumcuyla konuşmadan gözüyle görmeden. Bankaların altın hesapları var artık tanıdık kuyumcu onda dursun diye saçma şey mi olur asla vermem yabancıya hayır yani kaynanam da kalsa bundan daha iyi elin insanı yabni baştan hata yapmış. Peki ne yaptığını sorunca cevap vermiyor mı nereye harcanmış yani hayret valla. Bilemiyorum bence açıklaması olmalı annesine verdiyse de konuyu gündeme getirmeli.
Kv duyunca fenalık geçirmiş onun aldığını düşünmüyor kendisi harcadı onu diyo..
 
Back
X