Bilge Bey'den 15 günlük revizyon resimlerim

çok güzel darısı tüm burun estetiği yaptıranların başına...:dance:

çok teşekkürler canlarrr , ellerine sağlık Bilge Beyin a.s.

daha güzelleri diğer ameliyat olacak arkadaşların başına:Saruboceq:

Son düzenleme:
perna süper olmuş burnun cnm :) bende bilge beye ameliyat oldum taa istanbuldan geldim bilge bey için pazartesi alçı bide tamponlar alıncak bakalım benmki nasıl oldu heyecanla bekliyorum sositososito

perna süper olmuş burnun cnm :) bende bilge beye ameliyat oldum taa istanbuldan geldim bilge bey için pazartesi alçı bide tamponlar alıncak bakalım benmki nasıl oldu heyecanla bekliyorum sositososito

çok teşekkürler canım :) çok iyi yapmışsın Bilge Beyi tercih etmekle. benim içim rahattı ama sonuçtan bu kadar mutlu olacağımı sanmıyodum zemuszemus

umarım sen de en az benim kadar memnun kalırsın burnundan.. güzel haberlerini bekliyorum tatlım kaydirigubbakcemile2

CANIM çok sevindim senin adına,inanılmaz mutluyum.Merakla fotolarını bekliyorum.Sen tam olarak bir iyileş de bak gör mükemmel olacak.Şimdiden mükemmel duruyor.Kız yandan sanki kendi burnumu görüyorum.Bilge bey aynı tarz çalışıyor.Bilge beyin elinin değdiği belli.geçmiş olsun tekrar:))

çok sağol tatlımmm, Bilge Beye ameliyat olmamda senin payının ne kadar büyük olduğunu biliyosun demi :1hug: seni hiç unutmicam hiççç a.s.

evet canım, çok haklısın, yandan çok benziyo senin burnuna :) zaten biliyosun ben senin burnuna bayılıyodum, artık benim de var :dance:

tekrar çooook çok teşekkür ediyorum sana a.s.

Perna canım hastane arkadaşım :) süper olmuş. Bilge Beyin ellerine sağlık. Benim hala bandajlı açılsın bende resim ekleyecem. Ama şu hali ile süperrr olmuş.. Çok şanslıyız. doktorumuz süper... ıyiki asilem44 ve nemin burunlarını gördük :) canım tekrar çok geçmiş olsun

çok teşekkürler tatlımmm :)ben de senin resimlerini merakla bekliyorum,

kesinlikle çok şanslı hissediyorum ben de :) sana da çoook geçmiş olsun canım a.s.

perna, burnun çok güzel olmuş. burun ucun kaldırılınca üst dudağında çekme oldu mu? benım burnum da senın ameliyat öncesi burnuna benzio o yuzden merak ettim.

perna, burnun çok güzel olmuş. burun ucun kaldırılınca üst dudağında çekme oldu mu? benım burnum da senın ameliyat öncesi burnuna benzio o yuzden merak ettim.

teşekkürler canım, ilk günlerde gülerken bi gerilme oluyodu, biraz çekme var gibiydi ama artık geçiyo yavaş yavaş, bi sıkınım yok yani o konuda rahatım çok şükür..

Mrb.Gayet güzel olmuş revizyon ameliyatınız.Bende aynı doktora olacam,tarih aldım.Ameliyat öncesi ve sonrasında kontroller hangi aralıklarla oluyo.Alçı,dikiş,tampon ne kadar süre içerisinde alınıyo?

Mrb.Gayet güzel olmuş revizyon ameliyatınız.Bende aynı doktora olacam,tarih aldım.Ameliyat öncesi ve sonrasında kontroller hangi aralıklarla oluyo.Alçı,dikiş,tampon ne kadar süre içerisinde alınıyo?

mrb canım, teşekkürler..

ameliyatın ertesi günü çıkış yapılıyo hastaneden,
4. gün burun ucundaki bez tamponlar alınıyo,
7. gün dikişler alınıyo, alçı değiştirilip yeni alçı yapılıyo,
12. gün alçı ve slikon tamponlar alınıp sadece bant yapıştırılıyo
16. gün de son olarak o bant çıkarılıyo

bu dediğim günler belki 1 gün öncesi-sonrası olarak değişebilir..

şimdiden geçmiş olsun canım, umarım istediğin gibi olur herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…