bandajlarım bugün çıkarıldı ve hemen sizlerle paylaşmak istedim
perna süper olmuş burnun cnm :) bende bilge beye ameliyat oldum taa istanbuldan geldim bilge bey için pazartesi alçı bide tamponlar alıncak bakalım benmki nasıl oldu heyecanla bekliyorum sositososito
burnunuz harika olmuş maaşallahgüle güle kullanın :)
CANIM çok sevindim senin adına,inanılmaz mutluyum.Merakla fotolarını bekliyorum.Sen tam olarak bir iyileş de bak gör mükemmel olacak.Şimdiden mükemmel duruyor.Kız yandan sanki kendi burnumu görüyorum.Bilge bey aynı tarz çalışıyor.Bilge beyin elinin değdiği belli.geçmiş olsun tekrar:))
Perna canım hastane arkadaşım :) süper olmuş. Bilge Beyin ellerine sağlık. Benim hala bandajlı açılsın bende resim ekleyecem. Ama şu hali ile süperrr olmuş.. Çok şanslıyız. doktorumuz süper... İyiki asilem44 ve nemin burunlarını gördük :) canım tekrar çok geçmiş olsun
perna, burnun çok güzel olmuş. burun ucun kaldırılınca üst dudağında çekme oldu mu? benım burnum da senın ameliyat öncesi burnuna benzio o yuzden merak ettim.
maşallah çok güzel olmuş canım güle güle kullan çok beğendim...
Mrb.Gayet güzel olmuş revizyon ameliyatınız.Bende aynı doktora olacam,tarih aldım.Ameliyat öncesi ve sonrasında kontroller hangi aralıklarla oluyo.Alçı,dikiş,tampon ne kadar süre içerisinde alınıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?