Bilge Bey'den 15 günlük revizyon resimlerim

canim oncelikle cok gecmis olsun...cok guzel olmus sateb eski burnunda nguzelmis...bu arada acikmi kapali tekniklemi oldun ameliyatini??

Canım bence bir görüş Turgut Özal Tıp merkezinde görev alıyor, senin sorunun neyse ona göre ücretlendirir tabiki görmeside lazım problemi belirlemsi için, ama o üceret rahatlıkla yaptırabileceğini düşünüyorum..

Perna çok güzel olmuşsun inan çok beğendim sağlıkla kullan ara bize resimlerini yolla böyle mutlu olalım:)))

insanların burnunla alay etmesi garip doğrusu! ücret hakkında doktorla görüşsen daha kesin bilgi alabilirsin. yazdıkların bana çok samimi gelmedi doğrusu!

Perna çok güzel olmuşsun inan çok beğendim sağlıkla kullan ara bize resimlerini yolla böyle mutlu olalım:)))

çok çok teşekkür ederim canım, bunları duymak çok mutlu ediyo beni, son hallerimi de eklemeye çalşıcam ama artık pek fark göremiyorum ben 2. aydan sonra, burnum pek değişmiyo artık sanki..

Perna burnun süper süper süper bayıldım.heralde doktora gitme imkanım olsa yanımda senin resimlerini götürürdüm böyle istiyorum diye.fiyatı hakkında özelime yazarsan çok sevinirim.çoğu kişi sağlık golanlara ücretsiz diye yazmış ama inanamıyorum bi türlü.keşke gerçek olsa..

Perna bende bilge beye ameliyat olmaya karar verdim iki hafta içinde malatya yolcusuyum fakat yola çıkmadan siz tecrübeli arkadaşlara kafama takılan soruları sormak istiyorum yanıtlarsan çok sevinirim.ilk muayeneye gittiğinde dr tasarım yapıyor mu yada hasta resimlerini gösteriyor mu?nemin burnu ile senin burnun çok benzer asileminkini göremedim henüz ama sanırım dr herkese aynı burnu yapıyor.senin fikrini aldımı hiç nasıl bi burun istiyorsun vs diye yada sen belirttinmi isteklerini?benim burnum önden geniş yandan kemerli ucuda düşük sayılır.sence başarılı bir sonuç çıkarmı seninki kadar?çünkü senin ameliyat öncesi burnun çok ta kötü değilmiş.neminkide kemerli durmuyordu.forumda sadece ikinizin resimlerini gördüğüm için sürüncemede kaldım.beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..lütfen banada dua edin bende burdan yayınlıycam inş resimlerimi:)

Nilşah ben yazını okudum, Bilge Bey'in aynı burun yaptığını düşünmüyorum, burda 4-5 arkadaşın burnunlarını inceledim hepsi surat şekile göre çok doğal ve güzel Asilem, Perna, Ada, Nem yaptırdı birde Termassos var ama o daha yeni olduğu için şuan olmasada iki haftaya resimlerini yükleyecektir, canım bu arada tasarım yapmıyor ben olmadım ama çok fazla araştırdım onun için hemen hemen her bilgiye sahibim hadi hayırlı olsun çok doğru karar vermişsin, Allah nasip ederse bende Kasım'da Bilge Hoca'nın hastaları kervanına katılacağım.

canımm, bu kaygıların 5-6 ay önceki halimi anımsattı bana :) çok iyi anlıyorum seni. öncelikle seçiminden dolayı kutluyorum seni :) benim için bilge bey demek; sonuna kadar güvenmek demek :)

malum, araştırma hastanesi olduğu için çok çok yoğun bi klinik ve dolayısıyla ilk muayeneye gittiğimde 5 dk falan görüşebildim bilge beyle. şikayetlerimi anlattım. ilk ameliyatımdan sonra nefes almakta zorlandığımı ve dudağımla birleştiği kısımdaki sarkıklıktan çok rahatsız olduğumu söyledim. baktı, inceledi ve tamam dedi :) herhangi resim falan görmedim, istesem gösterirler miydi bilmiyorum ama özel muayenehanesi olmadığı için de ben fazla vaktini almak istemedim doğrusu. haliyle tasarım yapar mısınız diye de hiç sormadım. düşündüm, ilk doktorlarım tasarım yapmıştı da nolmuştu sanki diye! zaten nem ve asilemin resimlerini görmüştüm. biz çıkarken de 15 günlük bi hastası geldi, onu da canlı canlı görünce "tamam" dedim ya, "işte bu!" bana kalırsa içini rahat tut ve Allahın izniyle yeni burnuna kavuşacağın günü bekle :)

ameliyat sabahı Bilge beyi 1-2 dakka gördüm tesadüfen ve benim bugün ameliyatım var dedim , o kadar :) bidaha ameliyattan 1 hafta sonra gördüm bilge beyi dikişlerimi aldırmaya gittiğimde :) ameliyathaneye gittiğimde asistanı bi bayan vardı ve o ilgilendi benimle, nasıl bi burun istediğini ona tekrar anlatabilirsin. doktor gelmeden sen uyutulmuş olucaksın zaten.

aynı burunlar konusuna gelince, anladığım kadarıyla bilge bey tamamen doğal bi görüntüden yana ve sen istiyo olsan da öyle kalkık burunlar falan yapmıyo ki zaten güzel görüneni de o. şikayetin her neyse o da görüyo zaten onu ve sendeki malzemeden en güzel hangi burun çıkıcaksa onu yapıyo kanımca :) için rahat olsun canım, her kontrole gittiğimde 2-3 hastasını gördüm bilge beyin ve kendiminkinden çok çok daha beğendiğim burunları olanlar vardı :) hatta bi kız vardı, kazada burun kemiği parçalanmış, kızın kaburgasından parça alıp yapmış burnunu ve çok çok güzel görünüyodu.

aklıma gelenler bunlar canım, başka merak ettiğin bişeyler olursa cevaplarım seve seve :)

Permacım herşey için çok sağol.bende doktora sadece öndeki genişlikten yandaki kemerden ve burun deliklerimin iriliğinden rahatsız olduğumu söyliycem sadece:)küçük ve kibar bir burun istiyorum diycem çok oyuk olmasın çokta kalkık olmasın diycem ve azarı yiycem sanırım:)

söyle tabi tatlımm ne istiyosan :) asla azar duyacağını düşünmüyorum, onunla tanışınca bunu sen de anlicaksın, çok sakin ve çok anlayışlı bi doktor. yine söylicem , sen anlatmasan da burnunda düzeltilmesi gereken ne varsa o zaten görüyo. ve çok çok titiz davranıyo işi konusunda..

canım ne kadar ücret ödedin sigortan filan varmıydı???

bende Bilge beye ameliyat olanlardanım memurum ve hiçbir ücret ödemedim ama şuana kadarda hiç ücret ödeyeni duymadım üni. hast. zaten özel değil yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…