Bilge Bey'den 15 günlük revizyon resimlerim

perna 2.ameliyatınla 1.ameliyatın arasında ne kadr süre var?yani bilge bey bu konuda herhangi bişy syledi mi?

Perna süper göürnüyorrrr, inan çok hoşşşşç
lütfen yeni hallerinide eklermisin bu şekilde çok yardımcı olursun inan bana

Perna süper göürnüyorrrr, inan çok hoşşşşç
lütfen yeni hallerinide eklermisin bu şekilde çok yardımcı olursun inan bana

sağol tatlım :), 3 buçuk ay oldu benim ameliyatım, ama son günlerde çekmedim hiç resim, 2 aylıkken çekilenler falan var, onlardan düzenleyip koymaya çalışıcam bugün :)

2 aylıkken çekilmiş 2 görüntü eklemeye çalıştım becerebildiysem :)

Eklentiler

• $2 aylık.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 64
öndende yandan da çok hoş görünüyor cnm gerçekten doktorumuzun eline sağlık....

Harika.. kusursuz... Bilge Bey çok büyük bir atak yaptı. ismi günden güne büyüyor, hasta sayısı git gide katlanıyor. İlk burun Nemdi sanırım kkde... Bir çok büyük ve isim yapmış büyük şehir doktorlarına taş çıkartır. Helal olsun... çok güzel burunlar...

benim burnumda nefes problemi var.artı kemer var.hem estetik hemde rahat nefes alabilmek için ameliyat olmak istiyorum.fakat ücretler cok pahalı.5000 tl ile 10000 tl arasında fiyatlar. ben kesinlikle veremem.en fazla 2000 tl verebilirim. bu malatyadaki doktor nefes problemi varsa ücret almadan yapıyormus arada estetiği de yapıyormuş. bilgisi olan paylaşabilir mi? lütfen cok acil. insanların burnumla alay etmesinden bıktım.lütfen yardım edin bana. herkese şimdiden teşekkürler.ve herkes inşallah istediği burna bir an önce kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…