- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.241
oha :O yuhhhh
oha :O yuhhhh
valla abla sende radar gibisin he..
çöşşşşşşş
Yanarim yanarim yorum yapmadan kapatilmasina yanarim
yalnız varya erkek falan ama gidip konuyuda yerinde açmış,
Kesinlikle öyle.. Eskiden kim neyi biliyodu ki? Ben sanmıyorum dedelerimiz babalarımız adeti bilmemneyi bilsin, yada sanmıyorum bundan yıllar önce evlenmeden kızlar bile kızlık zarıydı şunuydu bilsin.. Hayır böyle konular yüzünden cidden dediğin gibi kimse kimseye güvenemeyecek hatta millet kendinden şüphe eder oldu neredeyse...Artik erkekler gerçekten bakire olan karilarina bile guvenmeyecekler.
Insanlar her seyi alanen anlatiyor. Herkes birbirini kandiriyor. Cok aci maalesef.
svet hatırlıyorum. Erkekler de paranoyak oldular valla. Yazik.bi konu vardı sevgilisi ya da nişanlısı kızsan bile rapor al nerden bilcem diktirmediğini diyordu
Eskiden de bilinirmis. Ama böyle abarti degilmis ki. Bi de bazi evli kadinlar eşlerine surpriz olsun diye evlilik yildonumleri icin diktiriyorlarmis.Kesinlikle öyle.. Eskiden kim neyi biliyodu ki? Ben sanmıyorum dedelerimiz babalarımız adeti bilmemneyi bilsin, yada sanmıyorum bundan yıllar önce evlenmeden kızlar bile kızlık zarıydı şunuydu bilsin.. Hayır böyle konular yüzünden cidden dediğin gibi kimse kimseye güvenemeyecek hatta millet kendinden şüphe eder oldu neredeyse...
İlk defa duydum bunusvet hatırlıyorum. Erkekler de paranoyak oldular valla. Yazik.
Eskiden de bilinirmis. Ama böyle abarti degilmis ki. Bi de bazi evli kadinlar eşlerine surpriz olsun diye evlilik yildonumleri icin diktiriyorlarmis.
acikcasi ben erkek olsam ve benim karimsurpriz niyetine bana boyle bir sey yapsa demekki daha once de diktirmis ki biliyor der icime kuruntu koyardim.
yurt dışında yaygın diye biliyorum ben o sürprizlerisvet hatırlıyorum. Erkekler de paranoyak oldular valla. Yazik.
Eskiden de bilinirmis. Ama böyle abarti degilmis ki. Bi de bazi evli kadinlar eşlerine surpriz olsun diye evlilik yildonumleri icin diktiriyorlarmis.
acikcasi ben erkek olsam ve benim karimsurpriz niyetine bana boyle bir sey yapsa demekki daha once de diktirmis ki biliyor der icime kuruntu koyardim.
merhabalar hatunlar, konuya bi baktim adam hakli be yaw, kizlarin dikkat etmesi lazim yada bi nane yedin arkasinda dur demiArtik erkekler gerçekten bakire olan karilarina bile guvenmeyecekler.
Insanlar her seyi alanen anlatiyor. Herkes birbirini kandiriyor. Cok aci maalesef.
hemen geliyorumGece gece kalktim kek yaptim :) portakalli ..
Meyve suyu da sıktım..
Buyrun hanimlar :)
Canımda kek istemişti haa.. Bendede kısır var :)Gece gece kalktim kek yaptim :) portakalli ..
Meyve suyu da sıktım..
İlk defa duydum bunuaynen bende öyle düşünürdüm yani..
dün müydü ne bi konu vardı ya yapmayan erkek yokmuş falan.. o da çok saçma bence.. Nasıl bi zamana denk geldik ki
Gece gece kalktim kek yaptim :) portakalli ..
Meyve suyu da sıktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?