Bilgece ile Sohbete ;)))

[Q="Bilgece, post: 38809118, member: 377773"]Neden matmazel? Pazae günleri neden boylesin?[/QUOTE]

Ayri bir telaşı var. Kosturmaca sadece birazggeç kalkiliyor o kadar oda uyuyana

Artik erkekler gerçekten bakire olan karilarina bile guvenmeyecekler.
Insanlar her seyi alanen anlatiyor. Herkes birbirini kandiriyor. Cok aci maalesef.
Kesinlikle öyle.. Eskiden kim neyi biliyodu ki? Ben sanmıyorum dedelerimiz babalarımız adeti bilmemneyi bilsin, yada sanmıyorum bundan yıllar önce evlenmeden kızlar bile kızlık zarıydı şunuydu bilsin.. Hayır böyle konular yüzünden cidden dediğin gibi kimse kimseye güvenemeyecek hatta millet kendinden şüphe eder oldu neredeyse...

bi konu vardı sevgilisi ya da nişanlısı kızsan bile rapor al nerden bilcem diktirmediğini diyordu
svet hatırlıyorum. Erkekler de paranoyak oldular valla. Yazik.

Eskiden de bilinirmis. Ama böyle abarti degilmis ki. Bi de bazi evli kadinlar eşlerine surpriz olsun diye evlilik yildonumleri icin diktiriyorlarmis.
acikcasi ben erkek olsam ve benim karimsurpriz niyetine bana boyle bir sey yapsa demekki daha once de diktirmis ki biliyor der icime kuruntu koyardim.

İlk defa duydum bunu aynen bende öyle düşünürdüm yani..
dün müydü ne bi konu vardı ya yapmayan erkek yokmuş falan.. o da çok saçma bence.. Nasıl bi zamana denk geldik ki

yurt dışında yaygın diye biliyorum ben o sürprizleri

İlk defa duydum bunu aynen bende öyle düşünürdüm yani..
dün müydü ne bi konu vardı ya yapmayan erkek yokmuş falan.. o da çok saçma bence.. Nasıl bi zamana denk geldik ki

Bence herkes kendi cevresine göre konusuyor. Bazi Koylerde egreti gelin olurmus. Ergenlige giren gencleri babalari ilk cinselligi yasasinlar diye oralara gotururmus. Ama bizlerde hic oyle seyler yok cok sukir. Insanlari bundab alikoyan tek sey inanctir bence..
Gece gece kalktim kek yaptim :) portakalli ..

Meyve suyu da sıktım..

Buyrun hanimlar :)

Ohhh eline saglik maharatli marga..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…