- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #2.221
Sürüm derken ? Valla Teknoloji özürlüyüm galiba' Ama Samsung Ativ BookTürk işi modemi açıp kapa, yada bilgisayrda sonlandır tekrar bağlan.. bilgisayarın sürümü ne?
Türk Filmi varya hani Yeşilçam işte O
Duydum canım.İzlemedim ama.
işletim sistemi olarak windows 7 xP falan gibiSürüm derken ? Valla Teknoloji özürlüyüm galiba' Ama Samsung Ativ Book
Geri yükleme yaptırt.Sürüm derken ? Valla Teknoloji özürlüyüm galiba' Ama Samsung Ativ Book
Anaam nasıl izlemezsin Kadir İnanır'ı ? Sırf Ahmet Kaya müzikleri var diye izliyorum
Evet Windows 7ydi ya galiba..işletim sistemi olarak windows 7 xP falan gibi
geri yukleme ne ya? Bu gece benim kafa calismiyor galiba hahahaGeri yükleme yaptırt.
Geri yüklemeyle çözülmeyen bir sorun denk gelmedi daha bana
ay evet ya adi adam. Cok kotuydu be o filmNe biliyim izlemedim bunu.Denk gelirse bir gün izleyeyim bari.Ben şeye bayılıyorum ama adını unuttum bilen varsa hatırlattın Türkan Şoray la Kadir İnanır bir köy de yaşıyorlar bayağı bir fakirler sonra Kadir Almanya ya gidiyor falan.Türkan ın bebekle bırakıyor.
geri yukleme ne ya? Bu gece benim kafa calismiyor galiba hahaha
ay evet ya adi adam. Cok kotuydu be o film
hıı.. internetin bağlanmadığını gösteren o şeye bas ordan onar de yada iptal edip tekrar şifre falan gir :)Evet Windows 7ydi ya galiba..
evwt ya cok acikliydi ama su turk sinemasindan en cok agladigim hala da izleyince hickira hickira agladigim canım kardesimdi. Offf cok fenaydi yaEvet sonra Alaman karısıyla geldi köye Türkan ın başına gelmeyen kalmadı böhüüü
ben onardim ama olmadi. Bilgisayari kapattim birazdan acacagim en eski yontem belki ise yarar hahahahıı.. internetin bağlanmadığını gösteren o şeye bas ordan onar de yada iptal edip tekrar şifre falan gir :)
Başlat- tüm programlar-sistem araçları- sistem geri yükleme... Sanıım böyleydi. Elimin altında hiç bilgisayar yok bakamıyorumşu an.geri yukleme ne ya? Bu gece benim kafa calismiyor galiba hahaha
ay evet ya adi adam. Cok kotuydu be o film
evwt ya cok acikliydi ama su turk sinemasindan en cok agladigim hala da izleyince hickira hickira agladigim canım kardesimdi. Offf cok fenaydi ya
Aynen :) modemide kapa :)evwt ya cok acikliydi ama su turk sinemasindan en cok agladigim hala da izleyince hickira hickira agladigim canım kardesimdi. Offf cok fenaydi ya
ben onardim ama olmadi. Bilgisayari kapattim birazdan acacagim en eski yontem belki ise yarar hahaha
Geçmişi siliyorum simdi bi de acip kapattim bakalim olmazsa dedigini yapacagim canimBaşlat- tüm programlar-sistem araçları- sistem geri yükleme... Sanıım böyleydi. Elimin altında hiç bilgisayar yok bakamıyorumşu an.
ah kahraman ahAl benden de o kadar canım Kahraman ah yavrucukBir de boş beşik diye bir şey var o da duygusal.
Ara ara gidip geliyorum bugün böle oldu pazar günlerini hic sevmem sevemedim gitti bir turlu
bende bendeAra ara gidip geliyorum bugün böle oldu pazar günlerini hic sevmem sevemedim gitti bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?