Bilgece ile Sohbete ;)))

Anaam nasıl izlemezsin Kadir İnanır'ı ? Sırf Ahmet Kaya müzikleri var diye izliyorum

Ne biliyim izlemedim bunu.Denk gelirse bir gün izleyeyim bari.Ben şeye bayılıyorum ama adını unuttum bilen varsa hatırlattın Türkan Şoray la Kadir İnanır bir köy de yaşıyorlar bayağı bir fakirler sonra Kadir Almanya ya gidiyor falan.Türkan ın bebekle bırakıyor.

Geri yükleme yaptırt.
Geri yüklemeyle çözülmeyen bir sorun denk gelmedi daha bana
geri yukleme ne ya? Bu gece benim kafa calismiyor galiba hahaha

ay evet ya adi adam. Cok kotuydu be o film

Evet sonra Alaman karısıyla geldi köye Türkan ın başına gelmeyen kalmadı böhüüü
evwt ya cok acikliydi ama su turk sinemasindan en cok agladigim hala da izleyince hickira hickira agladigim canım kardesimdi. Offf cok fenaydi ya

hıı.. internetin bağlanmadığını gösteren o şeye bas ordan onar de yada iptal edip tekrar şifre falan gir :)
ben onardim ama olmadi. Bilgisayari kapattim birazdan acacagim en eski yontem belki ise yarar hahaha

Başlat- tüm programlar-sistem araçları- sistem geri yükleme... Sanıım böyleydi. Elimin altında hiç bilgisayar yok bakamıyorumşu an.
Geçmişi siliyorum simdi bi de acip kapattim bakalim olmazsa dedigini yapacagim canim

Al benden de o kadar canım Kahraman ah yavrucuk Bir de boş beşik diye bir şey var o da duygusal.
ah kahraman ah

Bilgece modemi komple kapat yanı kablolarını da tak çıkar.O zaman düzelir tam sorun ne anlayamadım yardım edeceğim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…