- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.401
He he he o da iyiymiş.. valla biz tanıştık mı hatırlamıyorum bendeYok resimlesmedik. Ben onunla daha tanismadim bile
teşekkür ederim cevabın için.kafamıza göre :) hertelden :)
He he he o da iyiymiş.. valla biz tanıştık mı hatırlamıyorum bende
Allah acil sifalar versin telefonunaYaaa telefonum bir anda kapandı açılmıyoraçılsın ne oluuur
Amirinin ona ihtiyacım vardı hissetsinAllah acil sifalar versin telefonuna
aynen aslnda hepimize yollicaktı sankimmm...Seninki de iyimishayatiyasa bana resim yollicakti hemde en yenisindem ama unuttu
Rica ederim.. isterseniz katılabilirsiniz:)teşekkür ederim cevabın için.
bakarsın bir gün gerçektende yersin
Seninki de iyimishayatiyasa bana resim yollicakti hemde en yenisindem ama unuttu
Hahaha niye naptinÇayımı içeyim geliyorum.Bu arada ban yedim galiba.Mapusa düşebilirim her an
Dimi banada öyle geliyo ya. Bakalim. Cayini icsin de bi yollayiversin gariaynen aslnda hepimize yollicaktı sankimmm...
Hahaha niye naptin
Dimi banada öyle geliyo ya. Bakalim. Cayini icsin de bi yollayiversin gari
hepsinide ayrı severim heeeeOlabülüüüürr Leocumcimcüm.Bende sana patates salatası tiramisu ya da irmik helvası yapayım o zaman
Noooldi nooldiii????Çayımı içeyim geliyorum.Bu arada ban yedim galiba.Mapusa düşebilirim her an
Napiyonuz hiAynen çayı içsin gelsin bakalımmmm
napalım kiiNapiyonuz hi
Kocamla tartistim oturuyomnapalım kii
sen napıyoon
Anaaa neden tartıştııııınKocamla tartistim oturuyom
Omzuma bi masaj yap dedim yok dedi annesi hastaydi onun yanindan gelmisti , sordunmu hasteneye goturuyum diye , su ic bunu ye diye ilgilendinmi dedim ha boyle diyince sanki anani at diyomus gibi gorunuyo ama ben 3 ay hasta yattimda bi doktora gotureyim demedi ben haric herkese boyle ilgilisin ben oluyodum umursamadin dedim, zaten kendim doktora gitmistim ozaman safra kesese tas dolmus iltihaplanmis demisti doktor ve acil amrliyat olmustum hic unutamiyorum bana ilgisizliginiAnaaa neden tartıştııııın
Ayy kıyamam yaa, yani geçmiş geçmiş ama işte hep insanın aklının bir köşesinde maalesef.. Ama naparsın.. Çok üzülme ya, demesi kolay gerçi ama takmamaya çalış, iyi olmaya bak. hem sen çok enerjiktin hani biz o sempatikhatunu istiyoruz bak..Omzuma bi masaj yap dedim yok dedi annesi hastaydi onun yanindan gelmisti , sordunmu hasteneye goturuyum diye , su ic bunu ye diye ilgilendinmi dedim ha boyle diyince sanki anani at diyomus gibi gorunuyo ama ben 3 ay hasta yattimda bi doktora gotureyim demedi ben haric herkese boyle ilgilisin ben oluyodum umursamadin dedim, zaten kendim doktora gitmistim ozaman safra kesese tas dolmus iltihaplanmis demisti doktor ve acil amrliyat olmustum hic unutamiyorum bana ilgisizligini
Ayy kıyamam yaa, yani geçmiş geçmiş ama işte hep insanın aklının bir köşesinde maalesef.. Ama naparsın.. Çok üzülme ya, demesi kolay gerçi ama takmamaya çalış, iyi olmaya bak. hem sen çok enerjiktin hani biz o sempatikhatunu istiyoruz bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?