- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #3.361
Selam kızlar ben geldim
Ve çok mutluyum çünkü askerlik bittiii
çok haklısın kuzucumcimcüm hahahaBen yumurtayı bekliyorum leocumcimcüm
çok haklısın kuzucumcimcüm hahaha
hoş oluyomuş bucumlarda be
Evet canım.Ben bir türlü erken yatamıyorum.Yok yani olmuyor.Bir formül varsa söyleyin lütfen.Gece en erken 3 te uyuması derken 3 30 4 oluyor.Sabah 7 de uyanmam lazım uyanamıyorum.
Bi gün benim is deneme günüm vardi. Saat 5 de kalkmam gerekiyodu. Ben 10 da yatip 4 de anca uyumustum. 1 saat uykuyla gittim o günValla yaaa... zor iş heegecede sağa dön sola dön kafanda bissürü şey düşün anca uyurum, ne çekmişiz bee
Ayyy canım teşekkür ederimHoş geldin yaa nerelerdesin.. Kaç gündür uğramadın hep aklımdasın ama gelmedin buralara.
Hadi gözün aydın canım
Vay deli vay.. uykusuzluk zor vesselam.. cidden ne önemli, ayakta durabildiysen yine iyi ya :)Bi gün benim is deneme günüm vardi. Saat 5 de kalkmam gerekiyodu. Ben 10 da yatip 4 de anca uyumustum. 1 saat uykuyla gittim o gün
Merhabaa nişanlım askerdii 1 sene bitti şükürMerhabaaaaaKim askerdeydi?? Gözün aydın...
Hıı desene bizimkızın işi vardı.. Hallettiniz mi bari taşınma işini.. geç olsunda güç olmasın geldin ya o da güzelAyyy canım teşekkür ederim
Biz taşındık ev yerleştirmekten fırsat bulamadım ama benimde aklım burdaydı telefondan girdiğim için çok takip edemesemde sizinle muhabbet iyi geliyor bana Sağolun
Çoğu bitti bazı eşyaların gelmesini bekliyoruz onlarda gelip yerlestimi tamanHıı desene bizimkızın işi vardı.. Hallettiniz mi bari taşınma işini.. geç olsunda güç olmasın geldin ya o da güzel
Bi gün benim is deneme günüm vardi. Saat 5 de kalkmam gerekiyodu. Ben 10 da yatip 4 de anca uyumustum. 1 saat uykuyla gittim o gün
Merhabaa nişanlım askerdii 1 sene bitti şükür
İyi bakalım bir an önce hallolur inşallah :)Çoğu bitti bazı eşyaların gelmesini bekliyoruz onlarda gelip yerlestimi taman
Biraz zorlanmistim ama ayakta kaldim yani haha :)Vay deli vay.. uykusuzluk zor vesselam.. cidden ne önemli, ayakta durabildiysen yine iyi ya :)
Muhibbi kanuninin takma adı başka anlamı var mı bilmiyom
yıkılmadım ayaktayım!!!Biraz zorlanmistim ama ayakta kaldim yani haha :)
Kelin ilaci olsa basina sürer kankaİyi ki 10 da yatmışsınben de kimden tavsiye istiyorum ki
Cok ilginc bi nickmis hehe. Resmen h 'yi bogazdan okudumMuhibbi kanuninin takma adı başka anlamı var mı bilmiyom
evet sahibinden cevap alalım
Kelin ilaci olsa basina sürer kanka
Benim çok hoşuma gitti nick :) Belkide okunuşu cidden öyledirCok ilginc bi nickmis hehe. Resmen h 'yi bogazdan okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?