Bilgece ile Sohbete ;)))

Evet canım.Ben bir türlü erken yatamıyorum.Yok yani olmuyor.Bir formül varsa söyleyin lütfen.Gece en erken 3 te uyuması derken 3 30 4 oluyor.Sabah 7 de uyanmam lazım uyanamıyorum.

Valla yaaa... zor iş hee gecede sağa dön sola dön kafanda bissürü şey düşün anca uyurum, ne çekmişiz bee
Bi gün benim is deneme günüm vardi. Saat 5 de kalkmam gerekiyodu. Ben 10 da yatip 4 de anca uyumustum. 1 saat uykuyla gittim o gün

Hoş geldin yaa nerelerdesin.. Kaç gündür uğramadın hep aklımdasın ama gelmedin buralara.
Hadi gözün aydın canım
Ayyy canım teşekkür ederim
Biz taşındık ev yerleştirmekten fırsat bulamadım ama benimde aklım burdaydı telefondan girdiğim için çok takip edemesemde sizinle muhabbet iyi geliyor bana Sağolun

Ayyy canım teşekkür ederim
Biz taşındık ev yerleştirmekten fırsat bulamadım ama benimde aklım burdaydı telefondan girdiğim için çok takip edemesemde sizinle muhabbet iyi geliyor bana Sağolun
Hıı desene bizimkızın işi vardı.. Hallettiniz mi bari taşınma işini.. geç olsunda güç olmasın geldin ya o da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…