• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

fıkra.webp
herkeze bol neşeli haftalar

Arkadaslar sorum
Olcak siz kahve falina bakiyormusuniz?

Bizim topigimizde fal büyü vb seylerin işi olmaz ki TwoPrincess TwoPrincess asagida cok guzel ozetlemis sağolsun.

| Kur’an-ı Kerim : Maide, 90

“Gaybın anahtarları Allah’ın yanındadır. Başkası onu bilemez.”

| Kur’an-ı Kerim : En’am, 59

“Her kim bir arrafa gidip de ona bir şey sorarsa, kırk gecelik namazı kabul olmaz”

| Hadis-i Şerif – Kaynak: Müslim, Selâm, 125

“Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed’e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur.”

| Hadis-i Şerif : Kaynak: Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904

Peygamberimiz (a.s.m.) bir tek cümleyle ifade etmiş:

“Kâhinler bir şey değildirler.”

| Hadis-i Şerif : Kaynak: Müslim, Selam 123

Yani geleceği okuduklarını iddia edenlerin sözleri boş, bir değeri ve bir anlamı yoktur.

Fala Baktıran ve Bakan Kişi Kafir Olur mu?
Eğer fala bakan kişi ben bunu biliyorum ve söylüyorum derse kafir olur. Baktıran kişi de söylenene inanırsa kafir olur. Çünkü gaybı yalnız Allahü teâlâ, bir de onun vahy ve ilham ettikleri bilir. Bu gibi kişiler bildiğini iddaa ederse dinden çıkar bunlara inanan olursa onlar da dinden çıkar.

Tebrikler ve karsi cikip uyardigini icin de cok teşekkür ederim :KK9::KK9::KK9:

Nerde bu topiğin sahibi bakemm:mad::mad::mad: anca oturdum herkeze günaydınlarrr

Tatildeyim canimmm:KK36::KK36:arada gieiyorum işte :-)

Ben bu aralar pek takilamiyorum. Ama 2 güne yine buralarda olurim.
taniyalim sizi? Ben 24 yasinda Istanbulda yasayan bir insanim :-)) evliyim. Boyle iste

Bende cok aktif oldugumu soyleyemem :) 25 yasindayim 2 bucuk yasinda bir kiz cocugu annesiyim, ev hanimiyim risalei nur dersleri veriyorum boyle iste:)

Back
X